14374
Foci VB 2010
-
Cabaye #6609 sztem nem VB ezüstje van hanem max EB ezüstje lehet... -
LOOL :DDDDDDDDD -
Mar megint egy amator biro... -
ADSAASAS:?:?SASSDDSASASD:__?::?SAAD
-
+1
Az a legszarabb mikor az osztálytársaid(ez esetben enyémek) "utánozzák" őt, de a lányok((L)) jobban fociznak náluk... -
Brutálisan jó ez a tábla!!!
-
Messi(?)... -
Hát ez nagyon kész :)))
-
Dean Winchester #6601 robben majdnem olyan jó :D
egyébként a mecsen is milyen parádés paszokat csinál? azt is nézni kell :D bazz tétmeccsen és megpróbálja a cselt,megprobál szépen passzolni tehát nem átlag passz hanem trükkös...
tud a srác vmit... -
ki az első? :D -
G_ArchAngel #6599 -
Lufival nem fociznak a pályán? :)
-
C.Ronaldo nekem sem a kedvencem - a tudása előtt meghajlok [sírva hálálkodnék a Jó Istennek, ha fele annyira tudnék focizni, mint Ő], de emberileg "érdekes"...
-
hát persze, a majmok rúgnak csak kapufát... még Robben is jobb nála :D -
én se szeretem Ronaldot,elismerem,KURVANAGY játékos,a világ 2. számú zsenije,de a grimaszaitól hányok! de még egyszer mondom,elismerem a játékát,a világ 2. legjobb futballistája!! -
Nekem közömbös,de tényleg nagyon tud focizni! -
hajrá döntetlen!!! csak nehogy nyerjen svájc,mert akkor pápá csoportelsőség... -
Dean Winchester #6592 +szép kapufa most meg az előző meccsen ,de tényleg szar játékos :D -
igen ezért szeretem az ilyen "hozzáértő" embereket. akit utálnak az persze h nem tud játszani, meg majom meg stb...
nem tudom észreveted-e de az elakadásjelzőket is azért kaptad, mert nem tudsz tolerálni és flémkeltően irogatsz. -
Semmi = 3 PL arany, 1 FA Cup, 2 Curling Cup, 1 Community Shield, 1 Champions League, 1 VB ezust, 1 aranycipo, 1 aranylabda, 1 Fifa év jatekosa.
-
Ó ez messze nem az ami nekem van!
Az enyémhez nem kell Online-nak lenned!
-
Linket nem tudok de itt van az enyém.
Talán nem gond hogy folyamatosan frissítjük!
VB 2010 -
IXEMGabeo #6587 jó meccs lesz a Chile-Svájc -
Na svájci órák az armada után állítsátok meg a chilei tengergyümölcseit is :):) -
IXEMGabeo #6585 szeresd ezt a nagyképű majmot, az egész világ a semmire majmolja:) még Robbent is jobbnak tartom nála... -
Nemzeti Sport Adatbank
-
jólvan nagyszerű szakami észrevétel köszönjük... -
linkt plz:) -
Az se rossz...
-
IXEMGabeo #6580 1 gólpasszt láttam, amúgy pedig a gólja röhejes volt...Portugália úgy kiesik a Nyolcaddöntőben, mint a huzat, egyszer van Budán kutyavásár, hogy majdnem minden támadásból gólt lőttek... -
Speed092 #6579 még jó hogy 64, és ez a szám egyre erősebbb -
Speed092 #6578 Szerintem a meccs embere a csapat volt -
Sajna nem tudom mire gondolsz, nekem a Nemzeti Sport táblázata a nyerő! -
2 gólpassz meg egy gól, azonkivül minden támadásban benne volt a 2. félidőben. -
barcames #6575 ez a kore azért nekünk vagy 3 vert volna:D -
IXEMGabeo #6574 nevetséges, ha Ronaldo játszott a legjobban...sztem a meccs embere Raul Meireles, vagy Tiago...sajnálom Észak-Koreát:( -
barcames #6573 62 gól van a vb:s gyenge gyenge -
Azért mi hasonló szépen szoptunk ki a Hollandoktól, és mi nem ÉK vagyunk, hanem elvileg jobb csapat náluk ...
3-0 után feladták. Aztán a portugáloknak minden bejött, ők meg totál görcsösen nyomták tovább. -
Srácok, hol találhatok olyan felépítésű csoport-meccs összesítő grafikont, mint amit a FIFA [a régebbiekben] játékokban megszoktunk? [oldalra fektetett piramis]
-
G_ArchAngel #6570 Torok lokatorok Keletrol Portugalia fele tarto raketakat eszleltek...