14374
Foci VB 2010
-
aztapicsa -
tizi -
USAMEN POWER #6767 Szépen tolják a Spanyolok ! -
Hello.
Nem tudja valaki esetleg, hogy mi lehet annak a számnak a címe, ami pl a félidei összefoglaló alatt megy (nincs ugye benne ének)?
Vagy csak most csinálták volna erre?
Köszi előre is. :D -
miért "Csillé"-nek mondják Chilét? :D -
Manolo arc volt xD -
Dean Winchester #6763 nem felvételről nézed meg? -
1-0 -
elmondom neked, hogy még Megye I-ben is megy...tapasztalatból mondom. 
-
Most mennyi a meccs!
-
USAMEN POWER #6759 Azé a színészkedés is működik alaposan... :D -
USAMEN POWER #6758 Amúgy észrevettétek hogy időnként a vuvuzelát nem folyamatosan fújják, hanem szaggatva is ? Na az már egész jó hangulatot teremt. :D -
kis keci villa
vágnám hókon hogy megkukulna
-
oo ott volt egy Villa pofon -
:)
-
szép gól volt... -
Én emlékszem rosszul vagy régen tényleg nem volt ennyi kezezés? -
IXEMGabeo #6752 Horti nagy fazon:P na go Espana:) -
ott van milito simán megérdemelné ő is -
alap :PP -
sportgézán aszondja Dávid Villa (így l-el)
-
Na remélem spanyolok akasztanak vagy 5-t Hondurasnak :DD -
sztem csak tipikus portugál, Figo is ilyen volt Costa is :) vérükben van mint a spanyoloknak. Messi meg a szolidabb verziója :D -
1.Horti Gábor 2. Léderer Buzy Áki 3. TúlVilági Pítör 4.Hetttthéjsi Zolee -
nah igen,Robi Carlosnak adta volna oda egyedül a védők közül,ő annyira univerzális játékos volt!! nálam amúgy idén top 5 esélyes Maicon,és Dani Alves is.
-
TOP 10 magyar kommentátor......szerintetek?? nekem nincs véleményem...a spor klubbosokon kívül a többi nem gáz :D -
Cannavaro?
:D Én Robi Carlost sajnáltam, mikor 2. lett, pedig szerintem megérdemelte volna védő létére.
-
Pontosan.
Én is így vagyok Messivel, valamiért nem szimpatikus, de öröm nézni a játékát. Nem tudnám megmondani, melyik a jobb, hiszen van amiben Ronaldo, van amiben Messi a jobb, ügyesebb. Bár lehet, hogy ha Ronaldonak nem ilyen stílusa lenne, akkor a játékán is látszana, de szerintem ezt nem fogjuk megtudni. -
Nahhh a legnagyobb Fifás beszél:P -
itt a lényeg,én egy percig nem vitatom CR aranylabdáját,2008-ban egyértelműen a legjobb volt,2009-ben Messi,és eddig 2010-ben is Messi vitte a prímet,de ha nem jutnak be legalább a 4 közé,akkor egyértelműen más kapja idén,csak ne megint védő kapja,khmm -
az oké, nekem csupán annyi szúrja a szememet ilyenkor, h egy focistát nem az alapján ítélnek meg mint ami a dolga. az hogy nagyképű? istenem, van mire neki(egyébként kevés az olyan, aki nem - jóval kevesebb tudással is). a lényeg az amiért a világ egyik legjobbja lett, a tudása. csak sajnos gyakran összefolyik az irigység az utálattal.
az hogy, nem tetszik a stílusa oké, attól még nem majom, nem b*zi, nem szűzk*rva meg stb... :)
én pl. Messit nem szeretem, ettől függetlenül tudom h jelenleg ő nagyobb csúcsra tart mint Ronaldo. -
IXEMGabeo #6738 áá addig jobb amíg az ember nem olvas számára nem tetsző HSZ-eket az oldalon:D mindenkinek szubjektív egy adott szituáció vmiben egyetértünk, vmiben nem ilyen egyszerű...VB és az EB mindkettőnek van egy hangulata, de ez azért van, mivel mindkét esemény 4 évente van... -
USAMEN POWER #6737 Vannak kivételek. Én részemről leszoktam a fociról, már évek óta csak nagyon ritkán nézek meccset. DE a vb, eb, mindig érdekelt. (Igaz én nem is osztom az észt.) -
IXEMGabeo #6736 ok nincs harag:) 2008-ban nem is volt senki más, aki jó formába lett volna igazán...ettől függetlenül Messiben még mindig több fantáziát látok, vkinek Ronaldo stílusa, vkinek Ibra szemét stílusa, vkinek Messi zseniális stílusa jön be mint pl nekem is...ez van, Tylert sem hibáztatom ezért, csak ez nem tetszett, hogy még ilyen meccs után is ő az első akit kiemelnek és nem Tiago,vagy Raul Meireles, mert sztem ők voltak a legjobbak az egész meccset figyelembe véve... -
Meglehet...Bannolni kell a hszeiket és akkor csak úgy nézheted meg, ha rányomsz valami bigyóra. -
támogatom, ha meg lehet oldani
-
Monoton #6733 Matyi ez milyen jo otlet :D -
nem csak őket... sok konzolos meg pc-s aki eddig életében nem nézett 2 foci meccsnél többet ide jöttek a vb-re és kurva nagy szakértők lettek hirtelen
kéne vmi szűrő h a kommentjeiket ne lehessen látni :D -
Gaba94 #6731 Nem értem sokan miért becsülik le ennyire a spanyolokat. -
paraguay 4 pont ;)