14374
Foci VB 2010
  • Grenzjager
    történelmi pillanat !!!!
    egy testvérpár a futball VB-én egymás ellen játszik

ilyen még soha sem volt
  • Dean Winchester
    tényleg:D ez eszembe se jutott :( köszi :D
  • Grenzjager
    SAIDFOOT-on már megy, öltözőből jönnek ki a ghánaiak...
    (bár lehet hogy a németek, mert ott is van bőven török,tunéziai,brazil :P ok, ez most getz poén volt de igaz) .... akkor is

Vorwärts Deutschland!!!!
  • Jacek
    Az volt a lol hogy tenyleg nem azt aki pofazott:D:D:D
  • Grenzjager
    ezt szinte nem akarom elhinni, hogy ezen
    http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=197&mforum=stream
    található linkek közül egy sem jó??
    a SAIDFOOT.COM-on jó lesz arabul is vagy franciául
    még ugye nem megy a közvetítés, addig spotok mennek.
    vagy az IRAQGOALS.TV angolul

sok sör legyen, búzasör :))) s no gááz
  • IXEMGabeo
    de durva, most néztem mivel a meccsek mádosik félidejére értem haza, hogy a két meccsen 3 kapufa volt:D azért durva mennyire nem akar az a Jabulani engedelmeskedni...
  • hawkie22
    Hát sajna, az alábbi linkek nem jók, egyiken se találtam, az Eurovisionsport.tv-t meg nem lehet nézni. :)

És a TV-m meg pont ma ment gallyra, gyorsan kihívtam a szervízest, de nem ígérte biztosra, hogy ma meglesz, a kollégák meg jönnek hozzám este meccset nézni, úgyhogy egyelőre szarban vagyok. :D
  • Grenzjager
    mazsolázz, több stream link is van
    link
    txh banok
  • chalezlopez
    Jó bazz, de nem ezt kell szajkózni meccs végéig, mert kicsit uncsi. Luis Fabiano gólja volt a szabályos, az...
  • [HUN]FaTaL
    A vicc ebben hogy ez meg belföldről nem megy :D
  • gercse
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    rojadirecta.com, atdhe.net, ezeken keresgélj
  • ProGabe #7360
    onnan nem lehet nézni a http://www.eurovisionsports.tv/-t? :O

A világbajnokság élő mérkőzéseit és újra megnézhető összeállításait - a jogtulajdonos kérésének megfelelően - csak területi védelemmel (IP-szűréssel) tudjuk közvetíteni. Ez azt jelenti, hogy a Magyar Televízió kommentátorainak hangjával ellátott meccsek csak és kizárólag Magyarország területén láthatók.

Az Európai Köztelevíziók Szövetsége (EBU) azonban lehetőséget biztosított arra, hogy kiküldjünk egy magyar hanggal ellátott videójelet, amelyen keresztül a külföldről érdeklődő felhasználók is megnézhetik a mérkőzéseket.

Erre a linkre kattintva jutnak el az EBU honlapjára, ott pedig a bal alsó menüben a "TV Channels 01-12 OFF" résznél az MTV logójára kell kattintani.
  • hawkie22
    Srácok, nem tudtok olyan linket, ahol élőben tudnám nézni a ma esti meccset? A fenti link nekem nem jó, mert Németországban lakom, és az pont nincs benne a listában.
    Köszi.
  • bakkerman
    az tény,hogy ezen a vb-n minden szarért lapot adnak,így nem csoda,hogy egy-egy meccs későbbi periódusába elszakadnak a cérnák! az,meg hogy több 2-3 meccsen is már az első félórában pirosat adni...hááát
  • chalezlopez
    Majd nézd meg, hogy melyik fejelő megy fel zsebretett kézzel...meg a többiek addig kockást olvasnak nem? Ne röhögtessetek már. Úgy kell felmenni fejelni, hogy a bíró még ne fújhasson, amúgy meg feküdjön mindenki, mint a görögök is tették.
  • IXEMGabeo
    hogy kiállította a végén az Algériait a bíró:D szinte azonnal ahogy pofázott le is küldte, elég könnyedén osztják a piros lapokat, de ez benne van a játékban, 1-2 ítélet nem volt jogos, amúgy sztem jól teszik, aki szabálytalan, durva, vagy nagy a pofája az mehet zuhanyozni...
  • bakkerman
    én sem értem,mi a faszért kell szidni Heinze-t,Demichelist,csak mert gólt szereztek...no meg Villat...jah,hogy ő kettőt is,értem...bazze ott provokálta a hondurasi...kb olyan vicces ez az ügy,mint Kakáé,vagy Gourcuffé!
  • Brolly
    Eldönti? Szerinte szabálytalan volt, ennyi.
    Amúgy tényleg az volt :P
  • IXEMGabeo
    nem osztott nem szorzott , hogy most Argentína nyert vagy ikszelt volna...tény és való mindkét szöglet gól amit megadtak nekik (Heinze és Demichelis gólja is szerintem is szabálytalan volt) mivel így sincs jelentősége az Argentínok kiemelkedtek a csoportból és lesz egy kemény meccsük az Amigossal:)
  • bgreg
    jaj el ne sírjad már magad ráadásul tényleg szabálytalan volt
  • Banano
    - Mi tetszett eddig a legjobban a vb-n?
    - A fazék alakú stadion.

- Mi tetszett eddig a legkevésbé a vb-n?
    - A dudálás, mert olyan mintha egy csomó légy zúgna.

origo.xD
  • IXEMGabeo
    xDD

USA megérdemelte a továbbjutást:) Algéria elég undorító egy csapat...Szlovénia pont azért nem érdemelt továbbjutást amiért az USA ellen elvettek egy gólt...Anglia-Németország sanszos:), érdekes gyerekek van egy olyan érzésem hogy Ausztrália megveri Szerbiát akkor Ghána megy tovább:)
  • chalezlopez
    Remélem Egri Viktor soha többet nem vezet meccset az Argentínoknak! Milyen már, hogy eldönti ő, hogy Demichelis gólja szabálytalan volt? Hogy jön ő ehhez, hogy a meccs végéig ezt szajkózza?
    A buta poénjaival meg menjen inkább a víz alá száradni. A szakállas télapós tökömet már bele...
  • ProGabe #7348
    biztos vótmá

"A francia, az angol és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat.
    "Szívszorító volt látni a szomorú kis arcukat és a reménytelenséget"-nyilatkozta a 6 éves Dzsamal."
  • Grove4
    vattacukoj
  • Voyager5
  • kaposi1
    Úgy, hogy a gólszerzőhöz az Aiyegbeni nevet írd be!
  • Tyler1
    nyerjenek a németek 2:1-re, a szerbek meg x-eljenek és akk én is boldog leszek :) ghána megérdemelné a továbbjutást, és így, ahogy alább írtam még izgalmas nyolcadot is hozhatnának.
  • Voyager5
    Na eddig 4/2 :D

Raadasul azok jutottak tovabb akiknek drukkoltam :)
  • Grove4
    Capello marad még egy darabig akkor.
  • [HUN]FaTaL
    "anglia-germán vs. yankee-ghána nyolcad "

Nem hinném, ha Szerbia nyer ma akkor USA-Germán
  • desigo
  • Dean Winchester
    te ezt a szurkoloi füzetbe a yakubu gólt,hogy vitted be?:D mert nincs a lehetőségek közt :(
  • [HUN]FaTaL
    OLÉ! ENGLAND! ENGLAND! :D
  • G_ArchAngel #7337
    Az majd este kiderul:)
    Voltak mar csodak ezen a VB-n, egyelore a nemetek sem jutottak tovabb... (nekik drukkolok ma legjobban, szoval remelem behuzzak a kotelezot)

Amugy asszony feltett 4 GBP-t egy lehetetlen kombinaltra, de bukta az angol gyozelem miatt - ha angolok, nemetek kiestek volna, akkor az 1200 GBP...)
  • Tyler1
    anglia-germán vs. yankee-ghána nyolcad :) na ez így pont izgalmas lenne.
  • USAMEN POWER
    Nem hogy továbbjutott, csoportelső, Anglia a második. El se hiszem, qrwa jó ! :)
  • Attis38
    Domenechnek nem volt nagy arca??Szerintem egyedül vagy ezzel a véleményeddel,arról a parasztról megformázhatnák a gőgösség szobrát.Nem tartom kizártnak,hogy a játékosok is ellene játszottak valamelyest.
  • SötétBarom
    Hej amcsiknak nagyon örülök. A szlovének elleni győzelmet elvették tőlük, de most visszakapták :)
  • zaki
    szlovének jobb is hogy kiestek, amcsik legalább látványos jó focit játszanak