14374
Foci VB 2010
-
Portugália 1 : 2 Brazília
Észak-Korea 0 : 1 Elefántcsontpart
-
-
Speed092 #7899 név, cím, telefonszám?:D -
IXEMGabeo #7898 lol még a Leverkusen is nevetett rajta:D:D:D -
IXEMGabeo #7897 ja milyen kreatív, hogy ott tartja:D:D gyorsan megtanulok spanyolul és megkeresem, h szurkoljunk együtt xD feledhetetlen élménybe lenne része... -
Monoton #7896 Így van :D -
Jo a telefonja. -
IXEMGabeo #7894 ez egy nagyon szép csaj:) -
Valami ilyesmi, Capello mester vegre rajott hogy kell eknek egy olyan ember aki nem csak acsorog, hanem akar es tud is golt loni. Be is valt a taktika. -
-
Olasz, hondurasi, portugál - a többi felejtős.
-
katt a képre a többi képért! :) -
én a bírót hibáztatná inkább, szerintem meg kellett volna várnia míg elfoglalja a helyét, de lehet nincs ilyen szabály, mindenesetre megérdemelték, minek ünnepelnek annyit -
Mókás gólszerzés, de nem kifejezetten fair, hogy nem várták meg, míg beállt a kapuba. :) -
-
Jó cikk.
-
Egy megmosolyogtató pillanat volt, amikor a 2003–2004-es szezonban 2004. április 17-én a Schalke 04 elleni idegenbeli mérkőzésen gól lőtt tizenegyesből, ezt követően túlzottan ünnepelt a csapattársaival a kapuba való visszafelé menet közben, majd a labda átrepült felette, és a hálóba esett. A Schalke játékosa (Mike Hanke) a középkezdés után a félpályáról kapura lőtt, és szerzett gólt. (wiki) -
USAMEN POWER #7884
-
USAMEN POWER #7883 Ez meg egy cikk róla. -
E vajon melyik meccsen lehetett?
Kérdés sztorno - Shalke - Leverkusen.
-
Speed092 #7881 http://www.youtube.com/watch?v=Bn2EmwIDizU&feature=related
ez marha nagy, 74-es VB -
Speed092 #7880 -
#7876!
Szerk.:
-
Speed092 #7878 bocs, kolumbiai -
Speed092 #7877 jajj ez nagy, valami venezuelai volt, nem? -
- legyünk pontosak:
És kicsit jobb minőségben, arcát, haját is megcsodálhatjuk:
-
USAMEN POWER #7875 Ja vágom, azt hiszem hogy egy filmből van kivágva. Csak nekem van pár ilyen érdekesség a gépemen, azt témába vág, gondoltam linkelem.
Itt egy védés:
-
A legvicessebb az, hogy angolos neve van a fickónak. :) -
Már az sem? Vagy csak rosszul emlékszem? -
Speed092 #7872 Ennek van hosszabb verziója is -
nehéz ügy lesz a németeknek, Schweinira kíváncsi leszek, hogy felépül-e, nélküle nehezebb lesz, meg Özil sem járt valami természetesen a meccs végén -
Már régóta tudjuk, hogy nincs igaza.
-
Grenzjager #7869 az angol-németet én is várom, érdekes lesz, jobbnak tünik az német válogatott jelenleg, nem hittem volna hogy ilyen korán találkoznak, de így az olasz zászló után 7végén még egyet levenni kényszerülök a logóból.
"a futball az a játék, amelyet huszonketten játszanak és a végén mindig a németek nyernek"
(Gary Lineker)
-
USAMEN POWER #7868 Az EU csapatok nagy bukása, és a botrányok ellenére Anglia még szerencsésnek mondhatja magát, nekik is érett a kiesés. Vagy élnek a lehetőséggel és összeszedik magukat, vagy mennek haza. Több lehetőség már nincs. -
Takezó #7867 A BL nem számít, amúgy pedig gondolom a FIFA világranglista. -
G_ArchAngel #7866 Az angolok nem jatszottak antifocit, csak egyszeruen elfogyott a tudomany az ellenfel kapuja elott.
Eleg sokszor felvittek a labdat, aztan megcsinaltak a nagy semmit. Hollandok tobbet jaratjak a labdat hatul es kozeppalyan, mint az angolok.
Szerintem... -
Hát igen. Mert egy Brazil, Holland, Argentín csoporban esetleg elfogadható lenne ez, de ilyen csoport nem létezhet...
Következő VB-n akkor másik kalapba kerülnek, ha az EB-n nem domborítanak és BL siker sem lesz? :) -
Hát európai nagy csapattól igazi focit max. a hollandoktól láthattunk eddig. Olaszonak volt kb. 10 normális perce, csak 0-2-nél ez már kit érdekel? Angolok, olaszok, franciák igazi antifocit mutatnak be. Ehhez képest Japán, Dél-Korea igazi focit mutatott be, ahogy az olaszok ellen a szlovákok is.
Nagyon remélem, hogy a VB után módosulni fog, hogy honnan hány csapt jöhet, mert ez az európai vízfej a jelek szerit felesleges lehet, bár így előfordulhat az, hogy a kisebb, de mégis tűhetően játszó kisebb csapatok nem jutnak ki.
Dél-Amerikai csapatok közül is a "kicsik" egész jók, de ez az argentín csapat nem az, ami 12 éve volt... -
USAMEN POWER #7863 -
Ja, és a tippem 1 kivételével bejött :) - Szlovákia okozta a meglepetést, a többi - számomra - papírforma volt :)