14374
Foci VB 2010
-
Monoton #8421 Itt látszik, hogy Torres azert nem tudja elhuzni az egyik labat a masik mellett mert a chilei hozzaert. Persze nem volt szandekos de ez van. -
Pedig összeér, tisztán látszik, hogy a chilei jobb térde találkozik Torres jobb lábfejével. Szerintem nem volt szándékos, Torres meg már reflexből esik olyan látványosan, de akkor se magától esett el. -
Monoton #8419 -
Nem tudom melyik képkockába látod, hogy összeérnek..? Melyik az? -
Németek ma hazaküldik a briteket. -
ezt ugye te sem gondolod komolyan...?! 

-
Gabe18 #8415 Ja,biztos azért kell egész testel belerántani,mint aki nekiszaladt az ajtókeretnek... -
pinnacle #8414 akkorse igy esel el... orral előre esel és nem kifordítva a tested borulsz, mint akit tényleg arcon vágtak egy deszkával. -
gondolom még soha nem akasztották egymásba a lábadat futás közben -
Gabe18 #8412 Semmi a világon...
Mint aki aknára lépett. -
Monoton #8411 Így van de azert latszik hogy rajatszik :) -
Hát szerintem itt semmi színészkedés nem volt, lehet látni, hogy a chilei játékos térde miatt kulcsolódnak összes Torres lábai, az már más kérdés, hogy totál nem volt szándékos. Az ütközés pillanatában a chilei is kiesik picit az egyensúlyából. -
Biztos sokat gyakorolta.
-
Gabe18 #8408 Szegény Torres-t egy láthatatlan gerendával fejbevágták a gaz Chilei játékosok.Reméljük eltiltják a dél-amerikai csapat minden játékosát vagy 3 meccsre...
-
MitsuMishi #8407 Megvan a német-angol meccs győztese. -
Ok, orulj neki.. -
Semmi ilyesmit nem írt ki pedig be se léptem a reg-emmel
-
Unreal1942 #8404
-
"We're sorry, but due to territorial restrictions, this video is unavailable at present. It will be available 48 hours after the match."
Szoval akkor nektek nem ezt irja ki.. -
G_ArchAngel #8402 Egy (angol) internetes mém a második világháborús helyzethez hasonlítja az egyenes kieséses szakaszt.
„Kezd olyan lenni ez a világbajnokság, mint a II. világháború. A franciák korán megadták magukat, az amerikaiak az utolsó pillanatban szálltak be, mi meg itt maradtunk, hogy a németekkel harcoljunk.”
Hozzátehették volna, hogy Japán tartja a frontot, és hogy a nem sok vizet zavaró olaszokat az első komoly ellenfél eltakarította az útból.
index.hu -
ja ezis 48 órája volt 

http://www.fifa.com/worldcup/goals/video/video=1260944/index.html -
48 ora utan.. -
Fifa.com 

http://www.fifa.com/worldcup/goals/video/index.html -
Unreal1942 #8398 Van -
SoccerPulse (regisztráció szükséges)
Az összes meccshez találsz egy rakás linket. (HD - SD minőségű gólok, összefoglalók, beágyazott videók, teljes mérkőzések) -
mikiking #8396 Az eddigi összes gólt hol tudom megnézni ? -
A sitten is van TV? Mert akkor rendben...
-
Meg amúgy is mi a f*sz ez? Kit érdekel mennyi pénzük van, és mire költik?
Játsszanak jó focit, ha az nem megy, akkor játsszanak legalább tisztességes focit.
Az USA csapatában mindkettő megvolt. -
Jó, de gondolom, még közel sem tartanak ott, hogy a foci olyan népszerű legyen, mint a hoki, vagy a kosár. -
nana, ne felejtsd el hogy van kb 50 millió latin amerikai (mexikói stb bevándorló) őket a foci jobban érdekli ezért is van egyre több pénz benne az USA-ban. -
Lowfaxt. usában az európai foci huszadrangú sport, akinek pinz kell az előbb megy baseballozni, kosarazni, vagy hokizni, amerikai focizni... -
Remélem is! :) -
jah...
Este mi lesz kolléga? Remélem ünnep...
-
:DDD
Ezen szakadtam! -
Hat olyanrol meg nem is hallottam :)
Te voltal mar itt? -
G_ArchAngel #8386 Es nincs german pub?
Azt tudom, hogy az 'Alpenhof' bezart, de talan van ott is valami mas, en sem fogom angol pubban nezni... -
Preston, Eszaknyugat Anglia.. egy koszos iparvaros. De miert is? :) Online nezem, tokmind1 honnan, ugyanolyan szar az ITV felbontasa, gondolom mert all about the money.. csak £10 es HD-ben nezhetnem, ugye, azert pedig nem fizetek. -
Es teljesen igaza van. Anglia ugyanez. -
G_ArchAngel #8383 Melyik varosban elsz? -
Koszi, de az ITV-nel ujabb linket ez sem ad.
Mivel nemeteknek szurkolok, igy nem fogok beulni egy angol pubba, tv-t meg nem veszek.. ;) igy marad a kb qvga felbontas akadozva. Itt Ángliaban ingyen ez a max.