14374
Foci VB 2010
-
bodajoci #8581 partjelző nc....
pedig nem drukkolok egyik csapatnak sem
-
szánalmas bíró
...és ha kikap anglia majd a nagy ellendrukkerek azt mondják: jajj ez nem kifogás
pedig egyenlített már anglia, ezekután nem tudom komolyan venni a vb-t -
azért könnyű itt okosnak lenni a 20-ik lassítás után
pont ugyanígy nem látta volna élőben senki a gólt... -
Mindenki erre fogja.. Ha az Angolok valóban jobbak akkor az bizonyosodni fog.. Amugy NEM emiatt kap ki ha kikap.. Németország tuti hogy rug még gólt :P sokkal összetettebb csapat. Egyértelmű hogy jobbak. -
Szégyen a játékvezetés ezen a vb-n. -
az meg a masik, az a les is egy kibaszottnagy golhelyzet volt amit csak ugy elvettel, siman lehetne 3-2 az angoloknak -
lol ennyi erővel kapus háló mögött álljon és ha begurult a labda akkor kibassza és nem gól? .... -
Gabe18 #8574 2-0-ig egy csapat volt a pályán.
Onnan kezd minden összeomlani...
Az valószínű hogy a 2. félidőben az angolok kapni fognak egy 11-est a semmire is,mert a biró tuti megtudja hogy benézte ezt a dolgot nagyon.
Egy biztos,akármi lesz a vége,a németek lesznek az utolsó xar csalók innen az egész világ össze szurkolója szemében.Hát inkább tényleg lenne 2-2... -
Légyszives hagyd el a fórumot. -
"Az egy dolog hogy bepattan de kijött"
-
ez basszameg vagy az egyik legnagyobb bunda amit lattam eddig, vagy vak emberek vezetik ezt a kurva meccset. szegyen. -
Hihetetlen, hogy ezeknek a *** németeknek a meccsein mindig történik valami, ami miatt egyszerűen nem lehet szurkolni nekik, még akkor sem, ha jelenleg ők a sokkal jobbak, az angolok pedig szarházi módon játszanak...
2-2nek kéne lenni az eredményjelzőn, nem hiszem el, hogy a világon mindenki látta, csak ők nem...
Az elején is az a Rooney les... -
-
" Az egy dolog hogy bepattan de kijött"
Látom gőzöd sincs a szabályokról :D -
A vb-re összegyűjtötték a legvaksibb bírói teameket... -
Vak idiota. -
Vuvuzela jóóóóóóóóóó :D -
Ha emiatt kap ki Anglia, hogy nem adta meg a bíró a gólt akkor én beszarok -
Ha Hollandiának (javitsatok ki ha más volt :S én igy emlékszek) ugyanilyen gólt nem adtak meg akkor Angliának miért adnák meg? Az egy dolog hogy bepattan de kijött -
botrányos ami ezen a vb-n történik játékvezetés szempontjából. -
Nyomorék bíró bazdmeg. -
keresztes lovagok legyilkolják mindjárt... -
A tököm tele van már az ilyen nyomorék msdiof bírókkal, aszisztensekkel. Az egész vb-ben ők a legrosszabbak. Úgy megnézném a pofáját annak a fogyatékosnak, mikor majd látja a visszajátszást, remélem őt is hazaküldik a picsába :@ -
Ez dúrva volt.nem értem miért nem lehet megállítani a meccset ,szólnának a fülére,hogy pill..kivetítőn vissza és egyértemű eset.Nem kell mindig de ez esetben igenis ezt megkellene tenni,mert tényleg egyértelmű,és nem les vagy egyéb kétes szitu volt. -
na, ja...időszerű lenne már a videó bíró -
Nagyon megverik szerintem.:D -
Ez a VB eddig:
-a szimulalasok
-a biroi tevedesek
-es a vuvuzelvak VBje. -
USAMEN POWER #8554 NEM MIND1 HOL ÁLLT ? AZ A DOLGA HOGY HELYESEN DÖNTSÖN !! -
Szünetben viszont már megmutatják neki, hogy mekkora f..sz voltál öcsém, szóval a helyében ki sem mennék "segíteni" már! :D -
30 ezren látták meg a tévéből milliók, az az egy barom nem aki lefújta, bár ilyenkor a bíró is hol van és mit néz? -
ezt baszki james is látta a saját kapujából, hogy bent van, akkor az elvileg vonalban lévő spori mit nézett?! vicc bazmeg -
az csak egy sirály
-
-
nem bánom csak végre a jó oldalra álljunk
-
SzocsA #8547 de az asszisztens nem az alapvonalnál állt hol kint állt és milyen gyorsan fölpattant nem látta hova pattant le!! -
Ebből lesz még harmadig világháború -
USAMEN POWER #8545 Még Fatalnak akartam írni hogy "ugye hogy igazam volt a meccs elött", de talán magukra találtak az Angolok. :D -
SzocsA #8544 de a bl meccseken volt még +2 bíró a kapuknál most miért nincs? -
Ezt nagyon benézte az idióta asszisztens! -
ShaiHulud #8542 jaj nem neztem hogy valasz votl valamire es hogy ironia volt bocs :D