14374
Foci VB 2010
  • bodajoci
    partjelző nc....
    pedig nem drukkolok egyik csapatnak sem
  • ronihun
    szánalmas bíró...és ha kikap anglia majd a nagy ellendrukkerek azt mondják: jajj ez nem kifogás
    pedig egyenlített már anglia, ezekután nem tudom komolyan venni a vb-t
  • desigo
    azért könnyű itt okosnak lenni a 20-ik lassítás után
    pont ugyanígy nem látta volna élőben senki a gólt...
  • S4sa
    Mindenki erre fogja.. Ha az Angolok valóban jobbak akkor az bizonyosodni fog.. Amugy NEM emiatt kap ki ha kikap.. Németország tuti hogy rug még gólt :P sokkal összetettebb csapat. Egyértelmű hogy jobbak.
  • [HUN]FaTaL
    Szégyen a játékvezetés ezen a vb-n.
  • 5c0rp330n
    az meg a masik, az a les is egy kibaszottnagy golhelyzet volt amit csak ugy elvettel, siman lehetne 3-2 az angoloknak
  • arsnl
    lol ennyi erővel kapus háló mögött álljon és ha begurult a labda akkor kibassza és nem gól? ....
  • Gabe18
    2-0-ig egy csapat volt a pályán.
    Onnan kezd minden összeomlani...
    Az valószínű hogy a 2. félidőben az angolok kapni fognak egy 11-est a semmire is,mert a biró tuti megtudja hogy benézte ezt a dolgot nagyon.
    Egy biztos,akármi lesz a vége,a németek lesznek az utolsó xar csalók innen az egész világ össze szurkolója szemében.Hát inkább tényleg lenne 2-2...
  • Cabell
    Légyszives hagyd el a fórumot.
  • Solten
    "Az egy dolog hogy bepattan de kijött"

• 5c0rp330n
    ez basszameg vagy az egyik legnagyobb bunda amit lattam eddig, vagy vak emberek vezetik ezt a kurva meccset. szegyen.
  • Cabell
    Hihetetlen, hogy ezeknek a *** németeknek a meccsein mindig történik valami, ami miatt egyszerűen nem lehet szurkolni nekik, még akkor sem, ha jelenleg ők a sokkal jobbak, az angolok pedig szarházi módon játszanak...

2-2nek kéne lenni az eredményjelzőn, nem hiszem el, hogy a világon mindenki látta, csak ők nem...

Az elején is az a Rooney les...
  • Solten
  • [HUN]FaTaL
    " Az egy dolog hogy bepattan de kijött"

Látom gőzöd sincs a szabályokról :D
  • Oziris666
    A vb-re összegyűjtötték a legvaksibb bírói teameket...
  • Solten
    Vak idiota.
  • Totti5
    Vuvuzela jóóóóóóóóóó :D
  • DeerHunter01
    Ha emiatt kap ki Anglia, hogy nem adta meg a bíró a gólt akkor én beszarok
  • S4sa
    Ha Hollandiának (javitsatok ki ha más volt :S én igy emlékszek) ugyanilyen gólt nem adtak meg akkor Angliának miért adnák meg? Az egy dolog hogy bepattan de kijött
  • Tyler1
    botrányos ami ezen a vb-n történik játékvezetés szempontjából.
  • [HUN]FaTaL
    Nyomorék bíró bazdmeg.
  • desigo
    keresztes lovagok legyilkolják mindjárt...
  • Brolly
    A tököm tele van már az ilyen nyomorék msdiof bírókkal, aszisztensekkel. Az egész vb-ben ők a legrosszabbak. Úgy megnézném a pofáját annak a fogyatékosnak, mikor majd látja a visszajátszást, remélem őt is hazaküldik a picsába :@
  • MrSpock
    Ez dúrva volt.nem értem miért nem lehet megállítani a meccset ,szólnának a fülére,hogy pill..kivetítőn vissza és egyértemű eset.Nem kell mindig de ez esetben igenis ezt megkellene tenni,mert tényleg egyértelmű,és nem les vagy egyéb kétes szitu volt.
  • Kandurex
    na, ja...időszerű lenne már a videó bíró
  • AntiHero
    Nagyon megverik szerintem.:D
  • Voyager5
    Ez a VB eddig:
    -a szimulalasok
    -a biroi tevedesek
    -es a vuvuzelvak VBje.
  • USAMEN POWER
    NEM MIND1 HOL ÁLLT ? AZ A DOLGA HOGY HELYESEN DÖNTSÖN !!
  • mflex #8553
    Szünetben viszont már megmutatják neki, hogy mekkora f..sz voltál öcsém, szóval a helyében ki sem mennék "segíteni" már! :D
  • Totti5
    30 ezren látták meg a tévéből milliók, az az egy barom nem aki lefújta, bár ilyenkor a bíró is hol van és mit néz?
  • WuFraZselic
    ezt baszki james is látta a saját kapujából, hogy bent van, akkor az elvileg vonalban lévő spori mit nézett?! vicc bazmeg
  • desigo
    az csak egy sirály
  • banok
  • desigo
    nem bánom csak végre a jó oldalra álljunk
  • SzocsA
    de az asszisztens nem az alapvonalnál állt hol kint állt és milyen gyorsan fölpattant nem látta hova pattant le!!
  • AntiHero
    Ebből lesz még harmadig világháború
  • USAMEN POWER
    Még Fatalnak akartam írni hogy "ugye hogy igazam volt a meccs elött", de talán magukra találtak az Angolok. :D
  • SzocsA
    de a bl meccseken volt még +2 bíró a kapuknál most miért nincs?
  • mflex #8543
    Ezt nagyon benézte az idióta asszisztens!
  • ShaiHulud
    jaj nem neztem hogy valasz votl valamire es hogy ironia volt bocs :D