14374
Foci VB 2010
  • Gabe18
    Milyen csalással lőtt gól volt?
  • Dean Winchester
    bocs :D egy szabadrugást akkor is ugyanannyian végeztek volna el mintha 2-2 lett volna.
    egyébként 2-1 utan a 2.félidőben visszavettek a tempóból -> ez is hiba volt. ha rohamoztak mint a félidőben akkor valószínű meglett volna a 2-2.
    egyébkén persze ha szerencséjük van akkor a szabályos gól az gól vagypedig a kapufa az gól!
    ellenben németeknek volt szerencséjük hiszen podolski lövése is a kapus lába alatt ment be ,nem mellékesen a lécről pattant be a labda :)
  • USAMEN POWER
    Ugyanezt írtam, de már töröltem a sajátom. :D
  • Neoncsoves
    ha nem látnám a 30-35 életkort a profilodon, max 14-nek néznélek. sry
  • 5c0rp330n
    ez egy elore lefutott meccs, biztosan argentina nyer. ha valami csoda folytan mexiko nyerne, akkor a nemeteket is porba fogja gyalazni, de ez nem fog bekovetkezni.
  • Aragorn10
    Végülis a férfi kézilabda vb, férfi kézilabda bl döntő, Futball bl, Futball Vb, végülis a másik csapatoknak is csalnak aha értem én nem volt csalás naná ártatlan csapat a német mindig ártatlan !!!
  • Brolly
    Anglia utcáin most ez lesz kirakva egy WANTED felirattal a tetején, és egy tetemes összeggel az alján.
  • Dean Winchester
    capello tud vmit :D 3 gólós hátrányban csatár le - > csatár fel :D nem hogy védőt le ->csatár be. kockáztatni kellett volna...
    am csak sztem volt heskey meg rooney egyenértékű ?
    hulladékok mindketten (a vb-n)
  • SzocsA
    szerinted nem kaptak volna akkor egy gólt sem 45 percet ki tudtak volna bekkelni!

és ha ha ha nincs ha mi lett volna ha szöveg nem ér semmit!
  • 5w0rdf15h
    :DDD akkor inkább nc
  • a.carkey
    Azért még Mexikót le kell győzniük.
  • a.carkey
    A bíró volt az aki nem adta meg a gólt, nem pedig mondjuk Karl-Heinz Rummenigge.

1966 újratöltve. A pozíciók mások, de majdnem minden ugyanolyan volt. Viszont, lehet reménykedni: talán lement az angolokról az 1966 óta rajtuk lévő átok, és négy év múlva vébét nyernek.

• Monoton
    Nézd már meg miert kapott buntit :D
  • Brolly
    Igen, mert a németek lefizették a bírót, ami nem gyengén látszott a pályán, még szép, hogy csalónak fogja mindenki titulálni az egész német bagázst.
    Na de most komolyan, miért erőlteted ezt a csaló banda szöveget?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Mauricio Espinosa

• wantonly
    Persze, a németek a csalók, nem a bíró cseszte el.

Szóval szerinted a német kapusnak fel kellett volna kiáltani, hogy "GÓÓLT KAPTAM!!"?
  • SzocsA
    habár lehet hogy nem ott van!
  • Aragorn10
    De pontosan azon múlott te értesz a focihoz egyáltalán?
    Szerinted, hogy tudtak kontrázni a németek??
    Csak nem támadott ki az összes angol játékos az egyenlítés miatt ??
    Szerinted kitámadtak volna ha nem állnak vesztésre ???
  • Bandee1987
    Egy meg nem adott gól az angoloknak: 4-2
    Egy "csalással" lőtt gól a németek részéről: 3-2

Így is nyertek a németek.
    Miről is beszélünk?
  • SzocsA
    pont ezen a képen látszik hogy a partjelző és a labda között van a kapufa ami eltakarta!!!!
  • Gabe18
    Persze,szerinted...
  • Kandurex
    Hogyne látjuk mi, a németeknél volt a síp, a 3 bíró ellen tolták az angolok...
  • AntiHero
    Az igaz, de Angliától sokkal jobbak voltak.
  • byzhouse
    19"-on nem élvezetes...
  • Aragorn10
    Érdekes mindig a németeknek csaltak !
  • Solten
    hehhehh
  • SzocsA
    de miért most a játékos mondja hogy gól volt! mit tehet volna a kapus? bent hagyja? nem csak azon az egy gólon múlott!
  • Gabe18
    Természetes.Mikor meg a németek ellen dönt a bíró,akkor meg a másik csapat a csaló banda.És igy végül a világ összes csapata csaló lesz.
  • jAsOn VoOrHeEs
    :D
  • barcames
    ezt hallottam miden hol rooney megnyerheti a vb-t az angoloknak ez az angol csapat így-úgy....
    (aki elhitte h ez a csapat bejut a legjobb 4-be az nem ért a focihoz)
  • Brolly
    Miért is? Németeknek mi közük van a bírói ítélethez?
  • Aragorn10
    Csak annyit, hogy egy meg nem adott gól meg egy csalással lőtt gól!
  • FairCO
    ajánlom figyelmedbe:

http://www.telesport.hu/fifa2010live.aspx
  • ShaiHulud
    de pici ujja van.
  • AntiHero
    Mert most mit csaltak?
  • 5c0rp330n
    lool? az egyetlen kerdes az volt hogy most szopnak-e ki, vagy messi-ek ellen. szepen el lett csalva a meccs, igy az utobbi lesz, annal csunyabban fognak csak kiszopni vegul :)
  • Brolly
    ááá :D:D:DDD
  • byzhouse
    na szép... meccs alatt elment az adás/városban se volt sehol és most vége a meccsnek és visszajött az összes csatorna mindenhol
    Szép volt! Ezért fizetünk havi 10ezret?
  • Kandurex
    Szóval nem is volt bent...:D

• Aragorn10
    Innentől kezdve a németek számomra és más számára is a csaló banda lesz mindig. Bayern, most meg a válogatott csaló banda ezt soha nem mossák le róluk!