14374
Foci VB 2010
-
Gabe18 #8822 Milyen csalással lőtt gól volt? -
Dean Winchester #8821 bocs :D egy szabadrugást akkor is ugyanannyian végeztek volna el mintha 2-2 lett volna.
egyébként 2-1 utan a 2.félidőben visszavettek a tempóból -> ez is hiba volt. ha rohamoztak mint a félidőben akkor valószínű meglett volna a 2-2.
egyébkén persze ha szerencséjük van akkor a szabályos gól az gól vagypedig a kapufa az gól!
ellenben németeknek volt szerencséjük hiszen podolski lövése is a kapus lába alatt ment be ,nem mellékesen a lécről pattant be a labda :) -
USAMEN POWER #8820 Ugyanezt írtam, de már töröltem a sajátom. :D -
Neoncsoves #8819 ha nem látnám a 30-35 életkort a profilodon, max 14-nek néznélek. sry -
ez egy elore lefutott meccs, biztosan argentina nyer. ha valami csoda folytan mexiko nyerne, akkor a nemeteket is porba fogja gyalazni, de ez nem fog bekovetkezni. -
Végülis a férfi kézilabda vb, férfi kézilabda bl döntő, Futball bl, Futball Vb, végülis a másik csapatoknak is csalnak aha értem én nem volt csalás naná ártatlan csapat a német mindig ártatlan !!! -
Anglia utcáin most ez lesz kirakva egy WANTED felirattal a tetején, és egy tetemes összeggel az alján. -
Dean Winchester #8814 capello tud vmit :D 3 gólós hátrányban csatár le - > csatár fel :D nem hogy védőt le ->csatár be. kockáztatni kellett volna...
am csak sztem volt heskey meg rooney egyenértékű ?
hulladékok mindketten (a vb-n) -
SzocsA #8813 szerinted nem kaptak volna akkor egy gólt sem 45 percet ki tudtak volna bekkelni!
és ha ha ha nincs ha mi lett volna ha szöveg nem ér semmit! -
:DDD akkor inkább nc -
Azért még Mexikót le kell győzniük. -
A bíró volt az aki nem adta meg a gólt, nem pedig mondjuk Karl-Heinz Rummenigge.
1966 újratöltve. A pozíciók mások, de majdnem minden ugyanolyan volt. Viszont, lehet reménykedni: talán lement az angolokról az 1966 óta rajtuk lévő átok, és négy év múlva vébét nyernek.
-
Monoton #8809 Nézd már meg miert kapott buntit :D -
Igen, mert a németek lefizették a bírót, ami nem gyengén látszott a pályán, még szép, hogy csalónak fogja mindenki titulálni az egész német bagázst.
Na de most komolyan, miért erőlteted ezt a csaló banda szöveget? -
Mauricio Espinosa
-
Persze, a németek a csalók, nem a bíró cseszte el.
Szóval szerinted a német kapusnak fel kellett volna kiáltani, hogy "GÓÓLT KAPTAM!!"? -
SzocsA #8805 habár lehet hogy nem ott van! 
-
De pontosan azon múlott te értesz a focihoz egyáltalán?
Szerinted, hogy tudtak kontrázni a németek??
Csak nem támadott ki az összes angol játékos az egyenlítés miatt ??
Szerinted kitámadtak volna ha nem állnak vesztésre ???
-
Egy meg nem adott gól az angoloknak: 4-2
Egy "csalással" lőtt gól a németek részéről: 3-2
Így is nyertek a németek.
Miről is beszélünk?
-
SzocsA #8802 pont ezen a képen látszik hogy a partjelző és a labda között van a kapufa ami eltakarta!!!! -
Gabe18 #8801 Persze,szerinted... -
Hogyne látjuk mi, a németeknél volt a síp, a 3 bíró ellen tolták az angolok... -
Az igaz, de Angliától sokkal jobbak voltak. -
19"-on nem élvezetes... -
Érdekes mindig a németeknek csaltak ! -
hehhehh -
SzocsA #8795 de miért most a játékos mondja hogy gól volt! mit tehet volna a kapus? bent hagyja? nem csak azon az egy gólon múlott!
-
Gabe18 #8794 Természetes.Mikor meg a németek ellen dönt a bíró,akkor meg a másik csapat a csaló banda.És igy végül a világ összes csapata csaló lesz. -
:D -
barcames #8792 ezt hallottam miden hol rooney megnyerheti a vb-t az angoloknak ez az angol csapat így-úgy....
(aki elhitte h ez a csapat bejut a legjobb 4-be az nem ért a focihoz) -
Miért is? Németeknek mi közük van a bírói ítélethez? -
Csak annyit, hogy egy meg nem adott gól meg egy csalással lőtt gól! -
FairCO #8789 ajánlom figyelmedbe:
http://www.telesport.hu/fifa2010live.aspx -
ShaiHulud #8788 de pici ujja van. -
Mert most mit csaltak? -
lool? az egyetlen kerdes az volt hogy most szopnak-e ki, vagy messi-ek ellen. szepen el lett csalva a meccs, igy az utobbi lesz, annal csunyabban fognak csak kiszopni vegul :) -
ááá :D:D:DDD
-
na szép... meccs alatt elment az adás/városban se volt sehol és most vége a meccsnek és visszajött az összes csatorna mindenhol
Szép volt! Ezért fizetünk havi 10ezret? -
Szóval nem is volt bent...:D
-
Innentől kezdve a németek számomra és más számára is a csaló banda lesz mindig. Bayern, most meg a válogatott csaló banda ezt soha nem mossák le róluk!