14374
Foci VB 2010
  • Betyárkörte
    mindnen bizonnyal
    a brazilok azért brazilok mert mindenkit elvernek
  • varax
    Robben nem játszhat köv meccsen?
  • G_ArchAngel #9478
    Szerintem is jo meccs lesz a Hollandia - Chile
  • AntiHero
    Hollandia ott meghal.
  • 5c0rp330n
    brazil-holland mar tenyleg erdekes lesz, az igerkezik messze a leghuzosabb negyeddontonek.
  • AntiHero
    Vagy 3:1-re nyernek Brazilok sztem.
  • gyonax
    A youtube bevezette a videók alá bekapcsolható vuvuzelát! :D Próbáljátok ki:
    Egy videó nézése közben a lejátszón lévő focilabda jellel kapcsolható ki és be
  • mflex #9473
    Nem hinném, hogy meglepetés lenne este! :)
  • Breki33
    nem beszéltem hanem tényekek idéztem !
    az öt, az egész VB-re vonatkozott és nem én találtam ki szintén

magadnak meg ilyen pámerkaféléknek megmagyarázhatod, hogy nem csaltak de aki látta ezeket a mecseket, és nem ennyire elfogult tudja egyértelműen, hogy 3 mecset elcsaltak nekik

Konkrétan
    "A portugálok két kiállítást, az olaszok két gólt, több rosszul beintett lest és Totti piros lapját, míg a spanyolok ugyancsak két gólt és rengeteg rosszul megítélt lest kértek számon"

És nem véletlen rakták be ezeket az ismeretlen bírókat a mecsekre miközben például Collina a partvonal mellett emelgette a táblát a cseréknél...

"A „legszebb" példa a benini bíróé volt, aki elmondta, hogy hazájában nincs is bajnokság, ezért a szomszédos országokba ruccan át olykor meccseket vezetni. És ezzel a felkészültséggel feladatot kapott egy vb-n...! "

Aztán az elődöntőre hirtelen eltűntek a nagy ismeretlenből érkezett játékvezetők, és mindkét ütközet során kizárólag európaiak működtek közre. :-)

Szval magyarázgathatod és gondolom fogod is de ez egyértelmű botrányos csalás volt korea javára!
  • barcames
    ha a hollandok akarnak játszani az eslő félidőben rúgnak vagy 3-4-et:)
    brazilokat megeszik:D
  • mflex #9470
    Mindenesetre a következő fogadásomat, már nem teszem rájuk! :)
  • AntiHero
    Roh.dna meg. Már bocsánat hangnemért.
  • Oziris666
    Nah várjál még Dungáék még ott sincsenek:P
  • G_ArchAngel #9467
    Megis 11-en nyertek meg a meccset, ha erted mire celzok
  • Solten
    Ja, halivudban szeretettel varjak ot is.

Beferhet meg a szineszvalogatottba.
  • sz4bolcs
    Amúgy maximális tiszteletem ennek a szlováknak, azért ehhez is kellett kreativitás, hogy kiharcolja a 11est.
  • mflex #9464
    Őszintén szólva nem tudom, miről beszélsz. A Hollandok egyáltalán nem játszottak jól, direkt figyeltem, hogy lihegtek, el voltak fáradva és néha olyan grund focit játszottak, hogy azt sem tudták hol a labda. Nagy valószínűséggel este Brazília nyer, és ilyen játékkal hamar csomagolni fognak, ők nem fogják megenni Robben 45-ször eljátszott cselét. A Hollandok nem játszottak jól, bár hoztak nekem egy kis pénzt, de ez a játék nudli, Dungáék ellen édes kevés lesz.
    Pont az a baj, hogy már itt is néha szenvedtek.
  • Betyárkörte
    megérdemelték kialakítja a helyzetet aztán durr fölé vagy mellé mondhatom szép meccs volt
  • Oziris666
    Hát ez nem volt vmi meggyőző...
  • Solten
    2 golt kaptak a hollandok eddig, biroi balf@szsag miatt, 11-esekbol... :D
  • Gabe18
    Meg kell mondjam,egyelőre nem érzem a Hollandokban azt az átütőerőt amit a VB előtt vártam.Most persze lehet,egyelőre elég ennyi,nem akarnak többet mutatni,de ha itt ma az Olaszok az ellenfelek,nem biztos hogy ez elég lett volna.
    Az biztos hogy valószínű a Brazilok ellen jóval több kell.
  • sz4bolcs
    Asztak*rva, a szlovák srác mekkora tizenegyest csinált magának. Belegozta a kapus ölébe a lábát. xDDD
  • 5c0rp330n
    viszlat szlovakok :)
  • Monoton
    Szlovák játékos hogy odatette a kapusba a lábát :D
  • Győri Devi
    majdnem bejött :D
  • Pacal17
    jesssssssz
  • Solten
    Persze a mai nap se telhet el SZERENCSETLEN BALFEK TOTAL VAK biro nelkul...
  • AntiHero
    óó Nem lesz 2:0
  • 5w0rdf15h
    Igen, ettől félek én is :S azon a meccsen aki nyer, döntőben van.
  • G_ArchAngel #9450
    Itt az a baj, hogy a Hollandoknak meg egy meccsen sem kellett szenvedniuk.
    Brazilia ellen pedig hirtelen egy masik ligaban fogjak talalni magukat, ami visszauthet...
  • Győri Devi
    3 perc két gól még belefér Szlovákiának
  • Unreal1942
    Szánalom. Mint a rossz kommunizmusban. A kivetítő a hibás...lol
    Ezért betiltják a vissza játszást.
    A Fifa kezdi elveszteni a kontrollt saját maga felett. Nem csodálkoznék, ha ezt egyes csapatok bojkottal jutalmaznák előbb utóbb.
    Én hagyomány tisztelő vagyok, de igaz a mondás, hogy ami nem fejlődik az visszafejlődik.
  • 5w0rdf15h
    Mégis mire számítottak? Továbbjutásra?
  • Grove4
    Ennek az Egri Viktornak kijárna már egy humor citrom díj
  • Solten
    A szlovakoknak kisse elfogyott a szufla.
  • Solten
  • G_ArchAngel #9443
    Ennyi.
  • Monoton
    Ezzaz :P
  • Tomy Lee
    Wesleeey!!
    2-0
  • Solten
    Azt kell hogy mondjam: jol osszeszedett, egyseges valogatott ez a szlovak.. Ha a magyarok igy tudnanak focizni... Teljesen jogosan jutottak tovabb a csoportbol es megmutattak hogy igen is, a VB-n a helyuk.