14374
Foci VB 2010
-
mindnen bizonnyal
a brazilok azért brazilok mert mindenkit elvernek
-
varax #9479 Robben nem játszhat köv meccsen? -
G_ArchAngel #9478 Szerintem is jo meccs lesz a Hollandia - Chile
-
Hollandia ott meghal. -
brazil-holland mar tenyleg erdekes lesz, az igerkezik messze a leghuzosabb negyeddontonek. -
Vagy 3:1-re nyernek Brazilok sztem. -
gyonax #9474 A youtube bevezette a videók alá bekapcsolható vuvuzelát! :D Próbáljátok ki:
Egy videó nézése közben a lejátszón lévő focilabda jellel kapcsolható ki és be -
Nem hinném, hogy meglepetés lenne este! :) -
nem beszéltem hanem tényekek idéztem !
az öt, az egész VB-re vonatkozott és nem én találtam ki szintén
magadnak meg ilyen pámerkaféléknek megmagyarázhatod, hogy nem csaltak de aki látta ezeket a mecseket, és nem ennyire elfogult tudja egyértelműen, hogy 3 mecset elcsaltak nekik
Konkrétan
"A portugálok két kiállítást, az olaszok két gólt, több rosszul beintett lest és Totti piros lapját, míg a spanyolok ugyancsak két gólt és rengeteg rosszul megítélt lest kértek számon"
És nem véletlen rakták be ezeket az ismeretlen bírókat a mecsekre miközben például Collina a partvonal mellett emelgette a táblát a cseréknél...
"A „legszebb" példa a benini bíróé volt, aki elmondta, hogy hazájában nincs is bajnokság, ezért a szomszédos országokba ruccan át olykor meccseket vezetni. És ezzel a felkészültséggel feladatot kapott egy vb-n...! "
Aztán az elődöntőre hirtelen eltűntek a nagy ismeretlenből érkezett játékvezetők, és mindkét ütközet során kizárólag európaiak működtek közre. :-)
Szval magyarázgathatod és gondolom fogod is de ez egyértelmű botrányos csalás volt korea javára! -
barcames #9471 ha a hollandok akarnak játszani az eslő félidőben rúgnak vagy 3-4-et:)
brazilokat megeszik:D -
Mindenesetre a következő fogadásomat, már nem teszem rájuk! :)
-
Roh.dna meg. Már bocsánat hangnemért. -
Nah várjál még Dungáék még ott sincsenek:P -
G_ArchAngel #9467 Megis 11-en nyertek meg a meccset, ha erted mire celzok
-
Ja, halivudban szeretettel varjak ot is.
Beferhet meg a szineszvalogatottba. -
Amúgy maximális tiszteletem ennek a szlováknak, azért ehhez is kellett kreativitás, hogy kiharcolja a 11est. -
Őszintén szólva nem tudom, miről beszélsz. A Hollandok egyáltalán nem játszottak jól, direkt figyeltem, hogy lihegtek, el voltak fáradva és néha olyan grund focit játszottak, hogy azt sem tudták hol a labda. Nagy valószínűséggel este Brazília nyer, és ilyen játékkal hamar csomagolni fognak, ők nem fogják megenni Robben 45-ször eljátszott cselét. A Hollandok nem játszottak jól, bár hoztak nekem egy kis pénzt, de ez a játék nudli, Dungáék ellen édes kevés lesz.
Pont az a baj, hogy már itt is néha szenvedtek. -
megérdemelték 

kialakítja a helyzetet aztán durr fölé vagy mellé
mondhatom szép meccs volt
-
Hát ez nem volt vmi meggyőző... -
2 golt kaptak a hollandok eddig, biroi balf@szsag miatt, 11-esekbol... :D -
Gabe18 #9460 Meg kell mondjam,egyelőre nem érzem a Hollandokban azt az átütőerőt amit a VB előtt vártam.Most persze lehet,egyelőre elég ennyi,nem akarnak többet mutatni,de ha itt ma az Olaszok az ellenfelek,nem biztos hogy ez elég lett volna.
Az biztos hogy valószínű a Brazilok ellen jóval több kell. -
Asztak*rva, a szlovák srác mekkora tizenegyest csinált magának. Belegozta a kapus ölébe a lábát. xDDD -
viszlat szlovakok :) -
Monoton #9457 Szlovák játékos hogy odatette a kapusba a lábát :D -
majdnem bejött :D -
jesssssssz -
Persze a mai nap se telhet el SZERENCSETLEN BALFEK TOTAL VAK biro nelkul...
-
óó Nem lesz 2:0 -
Igen, ettől félek én is :S azon a meccsen aki nyer, döntőben van. -
G_ArchAngel #9450 Itt az a baj, hogy a Hollandoknak meg egy meccsen sem kellett szenvedniuk.
Brazilia ellen pedig hirtelen egy masik ligaban fogjak talalni magukat, ami visszauthet... -
3 perc két gól még belefér Szlovákiának
-
Unreal1942 #9448 Szánalom. Mint a rossz kommunizmusban. A kivetítő a hibás...lol
Ezért betiltják a vissza játszást.
A Fifa kezdi elveszteni a kontrollt saját maga felett. Nem csodálkoznék, ha ezt egyes csapatok bojkottal jutalmaznák előbb utóbb.
Én hagyomány tisztelő vagyok, de igaz a mondás, hogy ami nem fejlődik az visszafejlődik. -
Mégis mire számítottak? Továbbjutásra?
-
Ennek az Egri Viktornak kijárna már egy humor citrom díj
-
A szlovakoknak kisse elfogyott a szufla. -
-
G_ArchAngel #9443 Ennyi. -
Monoton #9442 Ezzaz :P -
Tomy Lee #9441 Wesleeey!!
2-0 -
Azt kell hogy mondjam: jol osszeszedett, egyseges valogatott ez a szlovak.. Ha a magyarok igy tudnanak focizni... Teljesen jogosan jutottak tovabb a csoportbol es megmutattak hogy igen is, a VB-n a helyuk.