Előkészületben Assassin's Creed 2?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...hiszen a francia székhelyû vállalat sosem titkolta...
ezt honnan szedtétek?
ezt honnan szedtétek?
Olyan??? Nekem nem olyan kell, nekem AZ kell! Én Garrett-et akarom! Meg a Thief univerzum sötét világát. Elmegyógyintézet rulez 😉
assasins creedben am lehet a mai világban mászkálni egyes Memoryk között. kivi leszek a harmadikra. az ilyen GTA+Hitman keverék lesz?
"Persze részleteket még nem tudni a folytatásról, hiszen minden valószínûség szerint az egyelõre még csak a fejekben, illetve néhány skiccen létezik"
Lassan vagy fél éve tudni, hogy eleve trilógiának készül, csak az elsõ rész sikerétõl függ, akkor szerintem bõven megvan még a harmadik résre vonatkozó story board, helyszínek, stb.
Lassan vagy fél éve tudni, hogy eleve trilógiának készül, csak az elsõ rész sikerétõl függ, akkor szerintem bõven megvan még a harmadik résre vonatkozó story board, helyszínek, stb.
Talán Hitmanre jobban emlékeztet , mint a Thiefre . De egyébként meg überbrutál a játék.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Miért, egyébként alapból nem olyan, mint a Thief?
Vagy inkább Hitman-féle elvegyülõs, "neménvoltam, mivanitt?" jellegû bérgyilkolós? Trailerektõl nem lettem okosabb, bár azokból Hitmenes beütés jött le...
Vagy inkább Hitman-féle elvegyülõs, "neménvoltam, mivanitt?" jellegû bérgyilkolós? Trailerektõl nem lettem okosabb, bár azokból Hitmenes beütés jött le...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Jogos kérés!<#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Istenem, kérlek intézd el nekem a Thief4-et Assassin's Creed motorral! Megígérem megeszem a finomfõzeléket, naaa, légyszi!
2. fele jó 5let 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tehát Altair legyilkol sok embert. A fia még többet (erõs mentori háttér). A leszármazottja pedig (mai világban), HITMAN? Kíváncsi lennék, ahogy pl. New Yorkban Pókember módjára ugrál gerendáról (üvegrõl) gerendára. Nem kritika, csak komolyan érdekel.
Amúgy ez apa-fiús dolog tök érdekes. Elképzelem mint Fable-ben kis srácként macikat rabolunk el kislányoktól titokban, vagy a nagyi ablakba kirakott sütijébõl csenünk el egy darabot. Aztán kamaszkorban Sas-apuval együtt gyilkolásszuk az emíreket és gonosz lovagokat. 😊 Kíváncsi vagyok na!
Amúgy ez apa-fiús dolog tök érdekes. Elképzelem mint Fable-ben kis srácként macikat rabolunk el kislányoktól titokban, vagy a nagyi ablakba kirakott sütijébõl csenünk el egy darabot. Aztán kamaszkorban Sas-apuval együtt gyilkolásszuk az emíreket és gonosz lovagokat. 😊 Kíváncsi vagyok na!
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W