16
-
#16 Ha egy jó (nem konkrétan csak autókról szólo) akció filmet kihoznak belőle nekem tetszeni fog.
Vin-t amúgy is csak egy sörétessel tudom elképzelni, nem mint kormánnyal a kezében. (azzal eddig csak szarúl járt F&F-1 vége charger-ral) :DDD -
Throme #15 Nekem is 2. rész érzésem van.
Szerintem valakit nagyon átvertek.
El tudom képzelni azt hogy ez egy korai 2. rész sztori, mikor még Vin Diesel nem lépett ki a buliból. Azt a "James Park" nevű ürgét később lecserélték Eva Mendes-re.
Monjuk ezt jól tették......
-
HJPOWER #14 Hmmm... Érdekes.. Azért jöhet! -
#13 Jó nő és kész! -
paco24 #12 Brian (Walker) karrierje derékbe tört, amikor a hatóságok kiderítették, hogy futni hagyta Dominicot (Diesel). A számára kirótt börtönbűntetés letöltése és szabadulása után azonban rögtön visszakerül a sűrűbe.
Nem azért de a 2 részben egy szó sem eset, arról hogy börtönbe volt pont azért ment bele az alkuba, hogy elengedjék a büntetését. Sőt az egyik dvd-n volt egy kis bemutató hogy mi történt vele az 1 és 2 rész közt és ott se az volt hogy börtönbe volt -
jeti00 #11 sztem már felesleges ezt erőltetni... -
Mister #10 jah, nekem is, node eebből a frencsájzból mit lehet még kihozni? :D -
ldavid #9 nekem is egyből az ugrott be -
knightbali #8 "Egy Braga nevezetű kokainbáró elfogására kéri fel egykori munkáltatója. Egy James Park nevű beépített ember segítségével Dominic és Brian gyorsan belépnek a bűnszövetkezetbe, ahol megkezdődik a hajsza."
Már nem azért, de kb a 2. rész is erről szólt. -
pauly #7 :) -
#6 Az egesz egy auto- es autoalkatresz-gyarak altal a vegtelensegig szponzoralt baromsag, hogy a hugyagyu suttyo zombik apuval osszevetessenek minden meregdraga szart a kocsijukhoz. Ennyi. -
#5 Ahhoz a csúcson is kellett lenni egyszer, ahol sztem sosem volt Diesel... :) -
Thaddeus #4 A harmadik rész végén nem Diesel tűnt fel? Kiruccant Tokióba? -
gabr #3 Szegény Vin Diesel, megindult a lejtőn... :( -
WinG #2 Na végre, ez jó hír. A harmadik rész nagyon nem tetszett. -
norti #1 Várjuk, várjuk. Egy újabb eyecandy tetralógia :)