19
Bad Joke Rockzenekar www.badjoke.uw.hu
  • rockersrac
    halee! állat jó volt a multkori koronás koncert!(lidokain,bad joke,syntax error) Zotya,vagy aki a honlapot csinálja! hírlevél kell? ha igen vegyen vel a honlapot aki csinálja ezen a címen: [email protected]
  • stormbringer
    Örülök, hogy van akinek tetszik:D . Ennek örömére még lelkesebben dolgozunk majd a számokon és csiszolgatjuk tovább!
  • Fabio Capello
    Nem rossz... nyers gyémánt amit még csiszolni kell egy kicsit
  • Atti12
    egész jók vagytok :). Bár az éneken tényleg lenne mit csiszolni :)
  • stormbringer
    Szia! Örülök, hogy valaki véleményez. Annak is örülök, hogy tetszik a gitár!(nem tudom a basszusnak örülhetek e). A dob kissé el lett nyomva a keverésen, azon még dolgozunk. Az ének, hát a zenekar szerint jó, de természetesen az építő jellegű kritika sokat számít. Nos, az énekesünk már több éve énekel és tanul, igyekeztünk a felvételnél több hangnemet is kipróbálni, s talán a magasabb hangfekvéssel sokal jobban hangzott a szám, mint a többivel. A demo egyébként még nincs kész, szóval sokat jelent ha minél többen írtok, és végül remélem elnyeri majd tetszéseteket a "kislemez". Az biztos, hogy lesz olyan szám amit újra veszünk keverési problémák miatt, ezért nem is mertem berakni a lejátszóba, de tényleg mindent kipróbálunk. Egyébként 2008 januárjára várható a végkifejlet, addig még rengeteg dolgon "kisérletezünk". Azonban akinek kedved támad élőben is meghallgatni minket, megteheti valamelyik kecskeméti koncertünkön,akinek azonban nincs erre ideje és pénze az adjon egy tippet, hogy feléjük merre játszunk (klub neve, honlap) és ellátogatunk oda. Mégyegyszer köszi a tanácsot!
  • Rise Against
    meghallgattam a számot.
    gitár nagyon jó, nekem tetszett =) a dob csak egy alap rockütem de legalább pontos és illik oda. De az ének az meg... hát, majd megoldjátok valahogy :p
  • stormbringer
    Egyenlőre egy dalt van lehetőség meghallgatni a Coca-Cola lejátszóján keresztül. A menüben kattints a keresésre és írd be, hogy Bad Joke. A Botrány című számot fogja kiadni. Hamarosan a többi is felkerül.
  • blackgamer
    szólj pls ha lesznek fent dalok
  • stormbringer
    Hát van egy demo-nk, tehát saját számokkal is rendelkezünk, de vegyesen játszuk őket feldolgozásokkal, mint pl. Lenny Kravitz,P.Mobil, Tankcspada, Papa Roach, Alien Ant Farm, Puddle of Mudd, Weezer, Deep Purple stb. gyakorlatilag minden stílusban, a klasszikusokat pedig kicsit "feldolgozzuk", "keményebb" hangszerelésben játszuk.
  • Fabio Capello
    feldolgozások vagy egyéni számok? HA feldolgozás akkor mi a repertoár?
  • stormbringer
    Sziasztok! Figy, kecskemétiek vagyunk, többnyire itt is ismernek bennünket. Két éve játszunk folyamatosan, a biográfiát pedig most cseréltem le, jelenleg fejelsztés alatt áll a honlap, de remélhetőleg valami használható is lesz rajta. Egyenlőre a koncertek a leglényegesebb menüpont, hamarosan a többi is "feltöltődik".
  • kakaoskalacs
    AMUGY

Biográfia: 2006-ot írunk. Az együttes megalakulásának előzményeit nem ecsetelném, mivel ez a történet
    nem kötődik szorosan a csapat összes tagjához, de mégis nagy szerepet játszott abban, hogy ez a
    zenekar létrejöhessen. Érdekes, hogy a megoldás mindig ott volt az orrunk előtt és csak most vettük
    észre. 2006 nyarán két tag hónapokig gyakorolt, hogy összehozzon minél több számot, és azzal
    fellépjenek. A nyár folyamán azonban csak két fellépésük volt, akkor is mindössze egy számmal léptek a
    közönség elé, talán nem véletlenül, dob és ének nélkül. Mikor beköszöntött az ősz, megváltozott minden.
    Nem csak a természet jelezte, hogy egy új időszak kezdődik. Az előbb említettek még az ősz elején
    felkérték Csabát, hogy doboljon. Így tehát a lényeg megvolt: Dob, Basszus és Gitár. Így már be mertük
    vállalni első komolyabb fellépésünket. Azonnal el is kezdődtek a próbák. Zoli, a basszusgitáros,
    megkérte Géza barátját, hogy ha érdekli a dolog, vállalja be a ritmusgitáros posztot. Szerencsénkre
    elvállalta, s más jó hírrel is szolgált számunkra: Szerzett egy énekest. Így tehát összeállt a banda, s
    készen állunk az előttünk lévő megpróbáltatásokra!...sajnos 2007 februárjában Berente Fannitól elváltak
    útjaink, így új énekesként Máté Csabát üdvözölhetjük a csapatban!
  • kakaoskalacs
    jah ott a pont :D
  • SHADOWEYES7
    Ja, de az meg olyan reklám szagú.
  • kakaoskalacs
    vegulis alcimbe ottvan az odal neve ott biztos van info :)
  • SHADOWEYES7
    Kicsit bővebben is írhatnál kezdő hsz-t.
  • Fabio Capello
    Én pl nem ismerem őket. vmi infó?
  • drumbass
  • stormbringer
    Sziasztok! Ezentúl ide várjuk a véleményeteket a zenekarról!