Videokamerák és mobilos nyomkövetés Berlinben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs ebben semmi manipuláció. A kamerás megfigyelés kiszámíthatóvá teszi a rendszert. Ez valószínûleg leépítéssel, így megtakarítással is jár. Tehát a járõr kevesebb, a helyi bûnözõk meg egy idõ után pontosan tudják mikor hová néz a kamera. Viszont az ecccceri halandó megfigyelésére tökéletesen alkalmas, rendkívûl jól vissza lehet majd élni vele<#hawaii>#hawaii>
"nem hogy csökkent volna, még kis mértékben nõtt is a metróállomások területén elkövetett bûncselekmények száma"
Én egyszerûen megkérdõjelezem ennek a kijelentésnek a valóságtartalmát. Valakik itt nagyon akarnak manipulálni, a háttérbõl.
Én egyszerûen megkérdõjelezem ennek a kijelentésnek a valóságtartalmát. Valakik itt nagyon akarnak manipulálni, a háttérbõl.
Kara kánként folytatom tanításom.
Az egész rendszert alaposan át kell gondolni. Mert szerintem ez a rendszer elég meggondolatlan és elkapkodott.
Na ja. Ha az ember tudja, hol vannak a kamerák, a holttérben nyugodtabban firkál a falra, és rabol ki nyugdíjasokat, mint a kamerák felszerelése elõtt, amikor bárhol felbukkanhatott egy rendõr. Én is nyugodtabban nyomom a gázt az M1-en most, hogy már tudom, hol kell lassítani.