21
  • Skeez
    Ugyanakkor tán jobb lenne, ha mégis a CoR-t folytatnák...
    Szerintem az is elég izgalmas, hogy Riddick mit kezd a hirtelen jött hatalmával.
    Egy világéletében magányos ember, akit mindenki csak üldözött. Most meg hirtelen az univerzum legfélelmetesebb hadseregének az élére került. Aminek Karl Urban és a kis barátnője nem biztos, hogy kifejezetten örült.
    Ha előzményből csinálnak múvit, akkor az vagy a game filmen, vagy az azt megelőző sztori lesz.
  • JohnnySmith
    Diesel beszál mint producer és meg van oldava a dolog. Amúgy őve a karakter meg a story is, ergo kizárt hogy nem ő szerepel benne HA egyáltalán lesz ebből valami.
    (amúgy a CoR látványvilága nekem nagyon tetszett)
  • Atisz #19
    A Pitch Black nagyon tetszett, főleg az atmoszféra miatt. A CoR már nem, nekem kicsit öncélúnak, "supermanes"-nek hatott (pedig láthatóan combosabb volt a 2. rész ktsgvetése). Hajrá azért, remélem a 3. rész visszatér a gyökerekhez (egyébként sztem nagy a valószínűsége hogy prelude lesz, mert ahogy a 2. részt lezárták, nehéz lenne folytatni...)
  • koschwarz
    azt bírtam a cor-ban, hogy látszott, tényleg egy játékos csinálta a játékosoknak.
  • Zedas
    A CoR-t mindenki rendezői változatban skubizza, mert sikeresen kivágták a moziverzióból a lényeget, amitől amúgy érthetővé vált volna a film :)

Nekem egyébként mind a két film bejött, az első az Alienes, a második a Dune-ös fíling miatt. A játék meg a mai napig a legjobb történetű FPS a Half-Life mellett, úgyhogy Dízel Vini for prezident, akármit csinál én meg fogom nézni / végig fogom játszani.
  • Hoz_Hun
    Nagyon szeretem mindkét filmet. A játék is nagyon bejött, mert hozta a hangulatot nagyon jól. A rajzfilm... hát elment, de nekem nem tetszett a stílusa.
    A Riddik meg Vin Disel nélkül SEMMIT sem ér! Ezt a hibát remélem nem követik el.
  • koschwarz
    nekem bejöttek a filmek, elég egyedi háttérvilágú sci-fik. meg hát riddick karaktere azért elég erőteljes.

a játék meg az egyik legnagyobb meglepetés volt számomra az utóbi években. magyarán, jó volt, egyedi volt, és sok bátorságra vallott, hogy olyan feature-ökkel pakolták meg, amelyek az addigi fps-ekből hiányoztak. szerintem musthave játék minden fps-rajongónak , aki unja már a "megyek előre és lövöm aki szembejön" stílust.
  • azirafael
    A rajzfilmet nem látta senki? Az 1. és 2. rész között játszódik és az is király. Amúgy Vin Diesel nagy szerepjátékos geek volt fiatal korában, tolta az RPG-t rendesen... :) Szóval ha rajta múlik tutira lesz 3. rész is.
  • rigidus
    > A tervezett büdzsé fényében egyből felvetődik a kérdés: Vin Diesel is benne lesz a filmben?

Eleg valoszinu mivel o irta mind a harom reszt.

A Pitch Black - bar szabvanyfilm - aranylag nalam is bejott, de a masodik reszert sajnaltam a lovet.
  • Dude64
    Várom szeretettel. Nekem a két film mellet a frenetikusan sikerült játék, és a rajzfilm is tetszett. És én is úgy tudom, hogy Vin Diesel nagyon a szívén viseli az általa (is) kreált világ sorsát. Tuti ő lesz a főszereplő.
  • beef
    Nekem a Riddick nagyon bejött, persze a rendezői változat.
    Nagyon tetszett a szereplők játéka. A világ megvalósítása nagyon egyben volt és még a történet is.
    Szóval jöhet a 3. rész is, bár örülnék, ha a CGI, a színészek és a történet nem sínylené meg az alacsony költségvetést.
  • gErIbÁ
    Én is valami olyasmit hallotam hogy Diesel papa hozta létre.Meg máskor nyilatkozott valamit hogy nagyon szeretné trilogiává bővíteni.
    Remélem ocón is elválalja ,de lehet hogy még ő ad many-t a forgatásra :)
  • Skeez
    Ha jól tudom, Diesel doktor találta ki a figurát.
    De javítsatok ki, ha nem így van!
  • Dynamic
    "Ám a Pitch Black is kijött 22 millióból."

Jó, hát azért valljuk be a Pitch Blacken elég erősen látszott már akkor is, hogy alacsony költségvetésű.Ettől függetlenül jó film.Bár a Riddick más tipusú film, egy látványorgia PB-hez képest, ezért nekem jobban bejön.
  • marcee
    Mindkettőt nagyon bírtam! Vin nélkül eszükbe ne jusson!!!!
  • Wittgen
    Pont tegnap nézem meg a Riddick-et (eddig csak 1x láttam moziban). Azt kell mondanom, akkor nem jött be, de a tegnapi nap után azt mondom, nem rossz kis film. Kár, hogy megbukott.
  • derwer
    Nekem pont a Sötétség krónikája tetszett inkább. ;) Igaz Én azt láttam először...
    Mindenesetre Vin Diesel benne kell, hogy legyen a filmben, mert amúgy komoly kétségeim lennének... :S
  • gabr
    Remélem nem az előzményt fogják feldolgozni, mert abból már készült egy király játék!
  • Kagemusha
    Nálam mindkét rész a top10 között van: a többi hasonló cucchoz képest toronymagasan jó volt mindkettő!
  • pauly
    A Pitch Black nem volt rossz szerintem,de a The Chronicles of Riddick már gyenge lett...