Trilógiává bővül Riddick krónikája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az is elég izgalmas, hogy Riddick mit kezd a hirtelen jött hatalmával.
Egy világéletében magányos ember, akit mindenki csak üldözött. Most meg hirtelen az univerzum legfélelmetesebb hadseregének az élére került. Aminek Karl Urban és a kis barátnõje nem biztos, hogy kifejezetten örült.
Ha elõzménybõl csinálnak múvit, akkor az vagy a game filmen, vagy az azt megelõzõ sztori lesz.
(amúgy a CoR látványvilága nekem nagyon tetszett)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nekem egyébként mind a két film bejött, az elsõ az Alienes, a második a Dune-ös fíling miatt. A játék meg a mai napig a legjobb történetû FPS a Half-Life mellett, úgyhogy Dízel Vini for prezident, akármit csinál én meg fogom nézni / végig fogom játszani.
A Riddik meg Vin Disel nélkül SEMMIT sem ér! Ezt a hibát remélem nem követik el.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
a játék meg az egyik legnagyobb meglepetés volt számomra az utóbi években. magyarán, jó volt, egyedi volt, és sok bátorságra vallott, hogy olyan feature-ökkel pakolták meg, amelyek az addigi fps-ekbõl hiányoztak. szerintem musthave játék minden fps-rajongónak , aki unja már a "megyek elõre és lövöm aki szembejön" stílust.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Eleg valoszinu mivel o irta mind a harom reszt.
A Pitch Black - bar szabvanyfilm - aranylag nalam is bejott, de a masodik reszert sajnaltam a lovet.
Gamer for Life
Nagyon tetszett a szereplõk játéka. A világ megvalósítása nagyon egyben volt és még a történet is.
Szóval jöhet a 3. rész is, bár örülnék, ha a CGI, a színészek és a történet nem sínylené meg az alacsony költségvetést.
Remélem ocón is elválalja ,de lehet hogy még õ ad many-t a forgatásra 😊
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
De javítsatok ki, ha nem így van!
Jó, hát azért valljuk be a Pitch Blacken elég erõsen látszott már akkor is, hogy alacsony költségvetésû.Ettõl függetlenül jó film.Bár a Riddick más tipusú film, egy látványorgia PB-hez képest, ezért nekem jobban bejön.
Mindenesetre Vin Diesel benne kell, hogy legyen a filmben, mert amúgy komoly kétségeim lennének... :S
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?