Kane & Lynch akcióban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is meg akarom venni, majd írok PM-et ha meglesz és tolhatjuk😄 TE is írhatsz ám!
Hm, pedig nem rossz ez. Olyan jóféle akció, pörgõs mint állat, nagyjából egy perc nyugi nincs benne.
Így végigjátszás után is erõsen gondolkozom rajta, hogy megvegyem a koop miatt. Persze csak ha lemegy az ára kissé...
Így végigjátszás után is erõsen gondolkozom rajta, hogy megvegyem a koop miatt. Persze csak ha lemegy az ára kissé...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Rühellem a szappanoperákat... Inkább kihagyom.
Nagyon jó játék, de egy nap alatt végig lehet vinni. Egyébként Kane-nek nem kisfia, hanem kislánya van, és Jennynek hívják. Olyan vége lett a játéknak, hogy simán lesz második része, de nem akarom lelõni a poént. Vegyétek meg, játszátok végig és majd meglepõdtök.
hmmm.. nálunk koleszban egy sm 2-es kártyás gépen sem indult el.. persze álltalában kicsit kevesebb memória meg Hz is befigyelt 😊 De álltalában kártya hibát irt ki.
No de barátnõm vesz új gépet, majd ha lehet akkor magasabb szintre emelem kapcsolatunkat, és befoglalom a gépét ! 😄 😄 😄
No de barátnõm vesz új gépet, majd ha lehet akkor magasabb szintre emelem kapcsolatunkat, és befoglalom a gépét ! 😄 😄 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A játék rendesen fut SM 2.0-val is. Viszont nekem idegesítõ volt. Nagyon látszik rajta a konzolos átírás, úgyhogy ment a kukába... <#levele>#levele>
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Ezek még mindig viaszbábúk. 2007-ben!
fifa '97 óta nem változott semmi és minden ken babásan csillog. Grat.
fifa '97 óta nem változott semmi és minden ken babásan csillog. Grat.
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
Én ezért nem játszok már fél éve! 😄
De vhogy nem hiányzik... inkább dolgozok helyette! Meg "nyomom" a suli...
De ennek olyasmi hangulata lehet így képek alapján, mint anno a Max Payne 1.-nek. A sztori meg sztem egész jó, mint egy krimiregény. Bár azt nem értem, hogy miért lesz azért 'da perfect soldier' belõle, mert nem tudja feldolgozni a lurkó halálát... A mossuk tisztára magunkat is max paynes-sztem. Érdekes gamma lehet...
De vhogy nem hiányzik... inkább dolgozok helyette! Meg "nyomom" a suli...
De ennek olyasmi hangulata lehet így képek alapján, mint anno a Max Payne 1.-nek. A sztori meg sztem egész jó, mint egy krimiregény. Bár azt nem értem, hogy miért lesz azért 'da perfect soldier' belõle, mert nem tudja feldolgozni a lurkó halálát... A mossuk tisztára magunkat is max paynes-sztem. Érdekes gamma lehet...
csak idegesítõ hogy sm 2.0-ás kártyán még teljesen lebutitva sem indul el 😄 hiába, ha nincs pénz fejlesztésre az ember már meg sem érdemli hogy játszon.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
nagyon rövid 😞
(de szerintem iszony' hangulatos)
(de szerintem iszony' hangulatos)