10
  • PacaTriK
    Én is meg akarom venni, majd írok PM-et ha meglesz és tolhatjuk:D TE is írhatsz ám!
  • dronkZero
    Hm, pedig nem rossz ez. Olyan jóféle akció, pörgős mint állat, nagyjából egy perc nyugi nincs benne.

Így végigjátszás után is erősen gondolkozom rajta, hogy megvegyem a koop miatt. Persze csak ha lemegy az ára kissé...
  • Indigo
    Rühellem a szappanoperákat... Inkább kihagyom.
  • PacaTriK
    Nagyon jó játék, de egy nap alatt végig lehet vinni. Egyébként Kane-nek nem kisfia, hanem kislánya van, és Jennynek hívják. Olyan vége lett a játéknak, hogy simán lesz második része, de nem akarom lelőni a poént. Vegyétek meg, játszátok végig és majd meglepődtök.
  • Kmarha
    hmmm.. nálunk koleszban egy sm 2-es kártyás gépen sem indult el.. persze álltalában kicsit kevesebb memória meg Hz is befigyelt :) De álltalában kártya hibát irt ki.

No de barátnőm vesz új gépet, majd ha lehet akkor magasabb szintre emelem kapcsolatunkat, és befoglalom a gépét ! :D :D :D
  • juharfalvi
    A játék rendesen fut SM 2.0-val is. Viszont nekem idegesítő volt. Nagyon látszik rajta a konzolos átírás, úgyhogy ment a kukába...
  • drizzt1666
    Ezek még mindig viaszbábúk. 2007-ben!
    fifa '97 óta nem változott semmi és minden ken babásan csillog. Grat.
  • Zocsi
    Én ezért nem játszok már fél éve! :D
    De vhogy nem hiányzik... inkább dolgozok helyette! Meg "nyomom" a suli...
    De ennek olyasmi hangulata lehet így képek alapján, mint anno a Max Payne 1.-nek. A sztori meg sztem egész jó, mint egy krimiregény. Bár azt nem értem, hogy miért lesz azért 'da perfect soldier' belőle, mert nem tudja feldolgozni a lurkó halálát... A mossuk tisztára magunkat is max paynes-sztem. Érdekes gamma lehet...
  • Kmarha
    csak idegesítő hogy sm 2.0-ás kártyán még teljesen lebutitva sem indul el :D hiába, ha nincs pénz fejlesztésre az ember már meg sem érdemli hogy játszon.
  • m4G1c
    nagyon rövid :(
    (de szerintem iszony' hangulatos)