Csak január közepén nyílik a 3D mozi az Aréna Plazában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zocsi
Pfff... hát ez nem túl nagy. Bár anno, márciusban voltam a kivitelezésen, de akkor a DOKKA-s építésvezetõ még nem mondta, hogy átbaszás lesz az egész... Valószínüleg õ se tudott semmit, meg nem is foglalkozott vele.
Segáz, úgyis megnézek ott pár filmet. Végre valami újítás, ahova el lehet majd ráncigálni az asszonypajtásokat, és nem csak az uncsi multiplexek... 😄
zaki: Neked pedig elõre is boldog születésnapot! <#pias>

Warpig
Szerintem kispályás focira gondolhattak (20x40m) 😉

Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL

IMAX moziban IMAX filmeket érdemes nézni, mert azokat direktt ilyen mozikra forgatják. Egy sima filmnél sok estrát nem nyújt, csak nagyobb a vászon.
Szerintetek jövõ év elején nem lesz mozis áremelés mindenhol??? Ha jól gondolom olyan 1350 lesz a mostani 1250 ár. Ja, az IMAX pedig nem lesz drágább egy normál jegy árnál az IMAX filmek esetében...
Toughtful
Azt hiszem ezt nevezik pánikkeltésnek? A mozijegy a "kifejezetten az IMAX számára készített természet\tudományos\etc" filmek esetében maximum tíz százalékkal fog többe kerülni, mint egy mostani átlagos mozijegy (1200 forintot számolnak átlagossal), a szuperprodukciók pedig (Harry Potter, 300, etc) 30%-al lesznek drágábbak. Végeredmény:
Gagyifilmek: 1350, gondolom kitolják 1500-re
Nagyfilmek: 1560, gondolom ezek úgy 1800 körül lesznek

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

zaki
Pont aznap lesz a szülinapom... 😄

Darth Sith
1500? 3500-4000ft.. és akkor még nem mondtam sokat. Bár egy IMAX élményért még talán hajlandó is leszek 1xer-1xer kipengetni ennyit, ha lesz normális film választék.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Erre van penze a befeketetoknek 😄
Remelem 1500 lesz egy jegy es soha senki nem megy el.
'96 kornyeken voltam München-ben egy ilyen nagyvaszonos eszakisarkos mozin, eszmeletlen volt...

::: http://www.keksz.net | photo&videoportal