19
BattleKnight - netes játék
-
Darun #19 Én egy forintot se fizettem még a játékért, még is több mint 200 drágakövem van. Jah, és mielőtt még túl kombinálnátok... nem, mástól se kaptam. A játékos teljesítményemmel értem el. A legtöbb játékban ilyet nem találsz. A West-ben ugyan vannak időszakos események amiért néha adnak rögöt, de ez csak a játékosok igen kis hányadának opció.
Most a végzetúron is van már lehetőség fizetés nélkül őskő szerzésére, bár eléggé időigényes dolog. A bloodmoon talán az egyetlen olyan játék ahol mezei küldetéssel lehet kavicsot szerezni. Csak ott meg semmi értelmesre nem lehet elkölteni. -
Darun #18 Ezek szerint még voltál lovagi tornán. Egyébként meg nem az győz aki erősebb. -
Avpfan #17 Abbahagytam a végzetúrat. random fos az egész..
Battleknight reconnect... ott legalább az győz aki tényleg az erősebb. -
Avpfan #16 Meguntam a battleknightot, visszatértem a Végzetúrhoz. -
Avpfan #15 Te beteg vagy ?!
Egy böngészős, szöveges alapú játékkal mióta "muszáj" egyfolytában játszani ?!
Én pont ezért szeretem a böngészőseket, mert NEM muszáj vele egyfolytában játszani... ha van időd, felmész, megnézed, csinálsz egy-két küldit, utána elküldöd dolgozni a karaktert.. így még akkor is fejlődsz, amikor nem is játszol a játékkal. -
Avpfan #14 Király ez a játék.. már régóta kerestem valami ilyesfélét..
Kipróbáltam a
-Gladiatust
-Végzeturat
-Tanoth
Travian
klánháború
...
Mind1ik kaka. Kivéve talán a Végzeturat, de abban is túl randomnak éreztem a párbajokat.. Battleknightban nem.. ha nagyobb a sebzésed, és képzettebb vagy akkor biztosan te nyersz..
Ajánlom mindenkinek ezt a game-t. -
#13 Ráakadtam én is. Aranyos kis géjm :D. Elküldtem egy órás őrjáratra a lovagom regisztráció után :D. -
Bascat24 #12 Sziasztok!Odaadom ingyen a karakterem!
Server1,szint6!
Írj privát üzit ha érint!! -
#11 Jaja maj bossz iz do beszt!!!44 -
#10 Pl. En ki akar csatlakozni az en rendemhez? Neve a Rendnek: Keresztes HADSEREG aki akar johet. -
#9 Játszik még valaki vele? -
#8 Hol kell neked egyből sms-t küldeni? Eleve elárulom, hogy nemrégóta van lehetőség SMS-el rendelni bármit is... De látom sikerült jól megnézned a játékot, ha csak a Rubint voltál képes megtalálni.
Waren: A BK nem egy BF klón, hanem a BF alap rendszerére épülő, továbbfejlesztett játék. Több fegyverrel, több lehetőséggel, mint a BF-ben.
Egyfolytában játszani kell vele? és ez miért baj? Mi értelme egy olyan játéknak, ahol 3 hónapig nem történik semmi? Ha egy PC-s játékkal játszol ott is játszol 5 percet, utána vársz 3 órát és folytatod?
Mellesleg nem kell végig játszani vele, max visszaesel tőle a toplistában...
Mondanám próbáld ki az OGame-t, de sajnos azzal is játszani kell nem csak ránézni hetente.. -
#7 .... szánalmas. volt ez a bitefight, de senki nem veszi észre hogy minden utána jövő játék csak egy klón. unalmas, élvezhetetlen és egyfolytában kell játszani vele. -
#6 nemrossz.
ilyennel még nem jáccottam -
#5 megnéztem ezt az "ingyenes" játékot hát elég vicces, mert ahozz h csinálj vmit egyböl emelt dijas sms-t kell küldened lol :DDD -
#4 regeltem, megnézzük. -
#3 http://www.battleknight.hu -
romi8 #2 mi a honlap címe? -
#1 A BattleKnight egy ingyenes online böngészős játék. Vállj fénylő vértű bajnokká vagy sötét, fosztogató lovaggá, aki nem fogad el semmilyen törvényt.
Csak Te határozhatod meg a végzeted!
Ezen az oldalon Lovagod lehet, cél legyőzni az ellenfeleidet és a Toplista élére kerülni!