19
BattleKnight - netes játék
  • Darun
    Én egy forintot se fizettem még a játékért, még is több mint 200 drágakövem van. Jah, és mielőtt még túl kombinálnátok... nem, mástól se kaptam. A játékos teljesítményemmel értem el. A legtöbb játékban ilyet nem találsz. A West-ben ugyan vannak időszakos események amiért néha adnak rögöt, de ez csak a játékosok igen kis hányadának opció.
    Most a végzetúron is van már lehetőség fizetés nélkül őskő szerzésére, bár eléggé időigényes dolog. A bloodmoon talán az egyetlen olyan játék ahol mezei küldetéssel lehet kavicsot szerezni. Csak ott meg semmi értelmesre nem lehet elkölteni.
  • Darun
    Ezek szerint még voltál lovagi tornán. Egyébként meg nem az győz aki erősebb.
  • Avpfan
    Abbahagytam a végzetúrat. random fos az egész..

Battleknight reconnect... ott legalább az győz aki tényleg az erősebb.
  • Avpfan
    Meguntam a battleknightot, visszatértem a Végzetúrhoz.
  • Avpfan
    Te beteg vagy ?!

Egy böngészős, szöveges alapú játékkal mióta "muszáj" egyfolytában játszani ?!

Én pont ezért szeretem a böngészőseket, mert NEM muszáj vele egyfolytában játszani... ha van időd, felmész, megnézed, csinálsz egy-két küldit, utána elküldöd dolgozni a karaktert.. így még akkor is fejlődsz, amikor nem is játszol a játékkal.
  • Avpfan
    Király ez a játék.. már régóta kerestem valami ilyesfélét..

Kipróbáltam a

-Gladiatust
    -Végzeturat
    -Tanoth
    Travian
    klánháború

...

Mind1ik kaka. Kivéve talán a Végzeturat, de abban is túl randomnak éreztem a párbajokat.. Battleknightban nem.. ha nagyobb a sebzésed, és képzettebb vagy akkor biztosan te nyersz..

Ajánlom mindenkinek ezt a game-t.
  • Legend Killer
    Ráakadtam én is. Aranyos kis géjm :D. Elküldtem egy órás őrjáratra a lovagom regisztráció után :D.
  • Bascat24
    Sziasztok!Odaadom ingyen a karakterem!
    Server1,szint6!
    Írj privát üzit ha érint!!
  • dartonita
    Jaja maj bossz iz do beszt!!!44
  • nandorb
    Pl. En ki akar csatlakozni az en rendemhez? Neve a Rendnek: Keresztes HADSEREG aki akar johet.
  • ChaosTeam
    Játszik még valaki vele?
  • ChaosTeam
    Hol kell neked egyből sms-t küldeni? Eleve elárulom, hogy nemrégóta van lehetőség SMS-el rendelni bármit is... De látom sikerült jól megnézned a játékot, ha csak a Rubint voltál képes megtalálni.

Waren: A BK nem egy BF klón, hanem a BF alap rendszerére épülő, továbbfejlesztett játék. Több fegyverrel, több lehetőséggel, mint a BF-ben.

Egyfolytában játszani kell vele? és ez miért baj? Mi értelme egy olyan játéknak, ahol 3 hónapig nem történik semmi? Ha egy PC-s játékkal játszol ott is játszol 5 percet, utána vársz 3 órát és folytatod?

Mellesleg nem kell végig játszani vele, max visszaesel tőle a toplistában...

Mondanám próbáld ki az OGame-t, de sajnos azzal is játszani kell nem csak ránézni hetente..
  • Kicsikiraly
    .... szánalmas. volt ez a bitefight, de senki nem veszi észre hogy minden utána jövő játék csak egy klón. unalmas, élvezhetetlen és egyfolytában kell játszani vele.
  • Vdanosss
    nemrossz.
    ilyennel még nem jáccottam
  • Zomil
    megnéztem ezt az "ingyenes" játékot hát elég vicces, mert ahozz h csinálj vmit egyböl emelt dijas sms-t kell küldened lol :DDD
  • Requiem88
    regeltem, megnézzük.
  • ChaosTeam
    http://www.battleknight.hu
  • romi8 #2
    mi a honlap címe?
  • ChaosTeam
    A BattleKnight egy ingyenes online böngészős játék. Vállj fénylő vértű bajnokká vagy sötét, fosztogató lovaggá, aki nem fogad el semmilyen törvényt.

Csak Te határozhatod meg a végzeted!

Ezen az oldalon Lovagod lehet, cél legyőzni az ellenfeleidet és a Toplista élére kerülni!