135
-
#55 két teszt lesz
hd 3850/70, 2900 gt, x1950 pro, 8600 gts, 8800 gt
8600ge, 2600xt, x1950gt.
ph-n -
#54 3870 CrossFire -
#53 BIOS mod a HD 3870-es kártyákhoz -
#52 ilyen BETA driveres tesztekből már elegem lett de nagyon -
#51 Egész jó. Élsímításokkal 1280*1024-ban A COH (Dx10) játékban a HD 3870 lemaradása 0.1 fps a GT-hez képest. -
#50 AMD fights back with RV670 - PowerColor Radeon HD 3850 Xtreme 512MB review
-
#49 Hát sztem némileg igazad lehet. Biztos nem véletlenül csinálták a 10.1-et. A kérdés az, hogy valójában ez mit fog jelenteni.
A Crysisnek pedig szvsz kiegészítői lesznek, és nem külön új fejlesztésű részei. Ergó grafikailag nem lesz újítás bennük. -
gabr #48 Én is olvastam ezt, de ha jól emlekszem, akkor pont ezt mondták a DX10-ről is... viszont ha figyelmesen elolvasod az utolsó mondatot, akkor az mindent elárul! Azért én kiváncsi leszek majd a Crysis második részére mennyire, és mit használ ki! -
#47 Az AMD nem győzi hangsúlyozni, hogy új GPU-ja ismeri a DirectX API 10.1-es változatát is, mely összetett effektusok egyszerűbb programozása előtt nyitja meg az utat. Feltűnő azonban, mennyire visszafogottan nyilatkoznak a játékfejlesztők a DX 10.1-gyel kapcsolatban, még maga a Microsoft is csak egy kisebb frissítésnek nevezte az új verziót, amelynek egyelőre nem lesz hatása a játékokra. A Crytek vezérigazgatója, Cevat Yerli szerint az új verzió nem hoz olyan újdonságot, amiért érdemes lenne vele foglalkozni, cége ezért a jövőben sem kívánja felhasználni. Az NVIDIA csak 2008-ra tervez olyan GPU-kat, melyek kompatibilisek lesznek a DX 10.1-gyel, ezek megjelenése a Windows Vista első szervizcsomagjának kiadása után várható. -
#46 akkor elnézést,nagyon kezdő vagyok ilyen téren:) -
#45 rosszul mondod :) -
#44 A képen lévő gépben nincs se CPU se ram ahogy látom.
:))))))))) -
#43 a képen lévő gépben aszem egy 4magos amd van ph-n találtam a képet meg olvastam a cikket,amúgy 3 ilyet öszeraksz anyiba kerül mint 8800 ultra(ugye jól mondom),és 2x anyi ram van benne:D -
gabr #42 Igen, ez elég durva, főleg egy olyan alaplapban amibe mondjuk két négymagos procit is lehet tenni... azért ma már 3-400e-ből már tényleg elképesztő gépet lehet összeteni! -
tessék elélvezni :D -
#40 Jó, majd a 4k megjelenésekor átíratjuk... -
gabr #39 Nézd, én soha nem jáccizom 1920*1200, vagy 1600*1200 felbontásban... akkor már olyan picik a betük, hogy én alig látom(igaz ez socproblem). Igaz van egy tök jó kis 24" tft monitorom, de most is csak 1280*768 felbontásban szoktam játszani, meg egyébként is használni. Erre a felbontásra és ha még bekapcsolok pár szűrőt tökéletes ez a kártya, és mivel nekem nincs kedvem egy év mulva csak azért új kártyát venni, mert jönnek majd a sm4.1 dolgok(mert majd jönni fognak). -
#38 3hét is kiderül az is de az tutti, hogy olcsóbb csak az a kérdés mennyivel -
#37 Hát hogy rendes driverrel hogy fog futni, nem várom el tőle hogy jobb legyen nvidiánál de ha ár/teljesítmény arány jobb akkor biztos veszek eggyet az új szériábol. -
#36 mármint mi?
a hd3870 olyan lett amilyennek vártuk, gondoltuk
lassab mint a 8800GT de idle-be kevesebbet fogyaszt, halkabb és eredetileg olcsóbb is -
#35 Kiváncsi vagyok mien lesz mert ati fan vagyok ^^ -
#34 BETA azt jelenti nem végleges
ma jött ki a 7.11 remélem a ph evvel tesztel és akkor valós képet kapunk
kivácsi vagyok a nvidia és ati vga képminőségének összehasonlítására is -
#33 micsoda hozzáállás!akkor melyik tesztek érdekelnek?vagy egyáltalán nem érdekelnek a tesztek?vagy hogy van ez?teljesen komolyan kérdezem!én márciusban fogok gépet venni,és vidkari fronton annyira képlékenyek a dolgok,hogy csak reménykedni tudod hogy addigra valamelyest tisztul a kép :S
megpróbálom magam addig minél jobban kiokosítani magam,és a lehető legjobb gépet venni a pénzemből...
Gabesz:kifejtenéd?a gondolatolvasást még nem fejlesztettem ki :) -
#32 valakinek jót valakinek rosszat
-
gabr #31 Engem nem érdekelnek az ilyen tesztek, és 3870-est fogok venni! :) -
#30 Video Drivers -
NVIDIA Forceware v169.09
ATI Catalyst BETA v8.43
ez most jót jelent,vagy rosszat? -
#29 ez biztos nem a catalyst 7.11 -
#28 akkor most is megtehetnéd: de már mindegy amint látom elkezdödött a HD3xxx láz -
az egész review -
#26 nem kell a topicnyitó belegyezése
egyszer én már átírattam a HD2k series topic címét -
#25 a 8800GTS-nél a DX10 se ért sz♠rt se 1 évig
1évig jó driver se volt hozzá -
#24 mint írtam,ez egy tizedes!egy több évig fejlesztett,és ennek ellenére hamarjában kiadott technológia(DX 10),aminek jóval nagyobb (volt) a füstje mint a lángja még toldozára-foltozásra szorul!
te arról beszélsz,hogy sm 2.0 meg sm 3.0.,mi arról hogy 4.0 és 4.1!
nem egy újabb lépcsőfokról van szó,hanem javításokról,és olyan dolgokról,amiknek már alapból benne kellett volna lennie a DX 10-ben.ilyen pl. a standard(lehet nem ez a legjobb szó ránt,a lényeg hogy állandó és kikapcsolhatatlan) 4xAA.ez is csak a 10.1-ben van benne
a fő kérdés az az,hogy a GPU-ja egy 10.1-es és egy 10.0-ás kártyának miben más.lehet az lesz,hogy kijönnek a 10.1-es játékok,és okos emberek megcsinálják,hogy a 10.0-ás kártyákat is .1-esként kezeljék,mert kiderül hogy nincs semmi különbség a kettő között! -
#23 Jobb lesz aha csak kár hogy a tesztek nem ezt mutatják! -
#22 ez vicc amit írsz -
gabr #21 Miért lenne már kompatibilis? Nekem anó x800 kártyám volt, ami úgye sm2.0... szépen, hirtelen kijöttek a sm3.0 igénylő játékok, és már el sem indultak, pedig teljes dx9 a kártya! Meg kellet volna indulnom a gyártó felé? -
#20 Pff.. nagy ügy...
Addigra jönnek majd még újabb Ati kártyák, mivel elvileg a 3870 és 3850-ek egy új széria első példányai. Erről ennyit. -
#19 8800GT akkor is jó választás lehet
ha utálom az nvidiat akkor is -
#18 "mikor jönnek majd a SM4.1-et igénylő játékok!"
meg lett mondva jól,hogy természetesen attól még kompatibilisek lesznek ezekkel a gammákkal a 10.0-ás(tehát az első generációs) vidkarik is.szép is lenne ha nem!megindulna pármillió 8xxx és 2xxx kártyatulajdonos a gyártók és a microsoft felé :)
ez csak egy kicsi előre lépés,és megy továbbra is a parasztvakítás a DX10-el kapcsolatban.ráadásul ez csak egy tizedesjegy ;) -
gabr #17 A 8800GT-ben nincs se sm4.1, se dx10.1! -
gabr #16 Senki nem írta le, de akinek van egy kis agya, az ma nem vesz 8x szeriát, se 2xxx-et!