17
  • Gomblyuk
    Miért kell egy vígjátékot így kielemezni. Szerintem nagyon jó kis vicces film. Én végigröhögtem, és velem együtt az egész mozi. Aki ezen a filmen se tud röhögni azt nagyon, sajnálom, biztos vidám lehet az élete. Amerikát meg leszarom. Ott még mindig a tortát belenyomom a pofádba a legjobb poén.
  • Su0my
    az a baj, hogy igaz, hogy a filmek nagy százaléka hmm hát finoman szólva sem érdemli meg azt, hogy elkészüljön, de akkor is engem annyira rohadtul idegesít, amikor egy magát kritikusnak nevező (ojjaj, bocsássatok meg nekem, közötök nincs az egészhez.. de nem baj, én vagyok a hülye, hogy olvasom a kritikákat, evvan.) emberke attól érzi magát qrvára királynak/akkor érzi magát igazán szakmabelinek, ha leoltja a filmek 90%-át.. mind1. ez a mai világ, minden szarból meg lehet élni, csak legyen képe az embernek..
  • Lajee
    Az előzetes itt van, ha érdekel valakit
  • Tomalak
    Jaja :)
  • tomoman182
    talán az apjára gondolt.. aki ugyebár szerepelt a filmbe mint az APJA! bármily meglepő :D
  • eor
    Ben Stiller nem Jerry Stiller

bocs én vagyok a hulye:)
  • eor
    Ben Stiller nem Jerry Stiller
  • Tomalak
    Számomra Jerry Stiller visz a hatán az egészet. Az első fele nagyon jó de második nagyon idegesítő és lehúzza az egészet. Nincs kit igazán kedvelni a szereplők közül illetve utálni se. Szerintem erre a filmre a legjobb szó: rossz
  • Alien!
    Részemről én sem értek egyet a kritikával...Annyira azért nem volt rossz..Persze nem ez Farellyék legjobb filmje,de garantál egy-két hatalmas minőségi poént(rotterdamos párbeszéd pl),illetve egy-két rájuk jellemző agyament karaktert(77 éves szexfüggő rommá festett hajú apuka)...:)

Amerikát meg ne vegyük alapul,ott ahol az év vígjátéka tudott lenni a Felkoppintva c. okádék,amiben az össz. 2 értékelhető poént lelövik a trailerben,és ami nemhinném hogy pár befüvezett tinin kivűl tetszett volna bárkinek is...
  • R0sc0
    Én is megnéztem, de sajnos eegyet kell értenem a cikkíróval. Nemm érte meg azz árát!
  • arfer
    Az egész mozi dőlt a röhögéstől, és persze mi is, amikor megnéztük... Én mindenkinek ajánlom, nagyon vicces film! Nem értem, miért bukott meg odakint. Nálunk siker, úgy látszik, ez az az eset, amikor a kritikus és a néző más filmet lát :-) .
  • Gladiator
    "Az említett zsenge vázat itt pedig Neil Simon 1972-es forgatókönyve adja meg"

"Igen, amolyan utánérzésesen, ami nem is csoda, hiszen egy 25 éves történet nem fogja megváltani a világot"

Szerintem meg 35, de elnézzük...
  • dawinD
    szegény "kritikus" mindig egy lélekemelő, komoly mondanivalóju filmhez hasonlítgatja a vígjátékokat, egy olyanhoz ami jövőre legjob film kategóriába nyer az oscaron. csak azt felejti el h ez nem az. just enjoy.
  • gabeone
    A (Ágyó nagy Ő) filmet én is láttam a mozikban, és nagyon jó, szorakoztató. Érdemes megnézni! A fórumhozzászólások után a cikket inkább nem olvasom el.

A kiscsávó is egészen jó film lett, de ott lássuk be, az valóban fekete humor..
  • futurealistic
    Egyetértek az előttem szólóval, vicces film, nem is annyira a poénok miatt (természetesen eltúlzottak, ez egy VÍGJÁTÉK), hanem mert amerikai létére kicsit európai humorú. Talán ezért népszerűbb ideát Európában. Abszolút megérte a mozijegy árát:))
  • grebber
    Amcsik beteg emberek.PL Kiscsávó filmet is nagyon de nagyon lehuzták azt megnéztem vagy 5x mert hatalmas film!
  • viizo
    a film nálam kellemes meglepi volt, afféle "keresd a nőt 2007". Aki vevő az ilyen humorra, tetszeni fog neki is.

pont a lehúzó kritikák miatt majdnem nem néztem meg a filmet, pedig bőven jó szórakozás, és bár akadnak gyengeségei, még így is az év egyik legmulatságosabb vígjátéka.