1116

Mielőtt kérdezel, olvasd el a F.A.Q.-t!
  • Robi546
    Üdv! Régebben játszottam és volt/van hozzá olyan kiegészítő hogy Ice Road Trucker Map és ez nekem meg is volt, és most le húztam de valamiért nem megy, nem akarja bele tenni a Campaingba mert nincs ott a térképen és ha mindjárt onnen kezdek például Single Deliveryn akkor meg crashel,kidob a játékból. :S Valaki nem tud egy linket adni ahol letölthetem a működő Ice Road Trucker mapot ? Előre is köszi.
  • marko37
    ide regizz itt van valamiféle magyarositás
  • Robi546
    LOL! 3.Érdemes letölteni a teljes verziót?
    Ha nem akarod előbb letölteni a teljes verziót itt a 60 másodperces demo linkje:ITT
    A demo mérete ~108MB

"60 Máosdperces" F.A.Q-ban van írva. :DDD xDDDDDDDDDDDDD
  • ChevyG #1113
    senki?
  • ChevyG #1112
    Sziasztok!
    meg lehet valahogy variálni, hogy más motort is tudjak választani 1 adott tipushoz? (jó lenne a W900-ban egy 620as moci:))
    üdv!
  • Anor
    Dobja már fel valaki máshova azt a magyarosítást mert nem lehet elérni azt a honlapot! - legalábbis nekem nem jön be... :(

Egyébként köszönet a készítőnek!!
  • DIESEL DOG #1110
    Elvileg szállodákban lehet találkozni a sofőrökkel, majd fel lehet őket venni, kell nekik venni kamiont amivel dolgozhatnak.
  • hungaro
    Inkább játssz a Haulinnal,vagy az Euro Truck Simulátorral, vagy a German Truck Simulátorral, vagy az UK Truck Simulátorral!
  • zetorkapitány
    Meg tudnátok adni hogy honnan szedjek le magyarosítást? Köszi
  • Willenbrock
    Ezt kell csinálni a hotelban,nem sofőrök után kajtatni...:D
  • sanyiute
    valaki válaszolna pls:D
  • sanyiute
    hi all 18 Wheels of Steel American Long Haul-t fel telepítettem és játszok vele olyan kérdésem lenne hogy hogyan kell benne sofőröket fel venni magamhoz akik esetleg tudnának nekem pénzt termelni? vagy ilyen lehetőség nincs?

Hi all megszereztem a játékot olyan kérdésem lenne srácok hogy hogyan lehet benne sofőröket alkalmazni? és hogyan termelnek azok nekem pénzt? vagy ilyen lehetőség nincs a játékban? el olvastam a FAQ 14. -es pontját azt írja ugye hogy igen lehet találkozni velük csak ha H betű höz oda értem meg í kívánt helyen meg álltam akkor milyen gombokat nyomjak hogy sofőröket mutassa vagy állást lehessen nekik ajánlani!

előre is köszönöm a válaszokat!!!
  • MaxJumper
    Hi! robi25-nek írnám készült ALH-hoz magyarosítás és 100%-os lett!:)
  • MaxJumper
    Hi! Olyan "gondom" lenne, h nem toom hogy kell beilleszteni a kamionokat,egyebeket.Ha valaki tudja please írja meg! Kössz!:)
  • ricsike002
    sziasztok nem tudtok nekem valami olyan oldalt mondani ahol le tudok tölteni kamionokat mert ami a faq -ban van az nem jön le és még képek sincsenek hozzá ja és csak 8 van. Elöreis köszi
  • marko37
    na mi újság fiuk
  • hungaro
    sziasztok,frissítettem az F.A.Q.-t! linkeket javítottam!:)
  • DIESEL DOG #1099
    Az ALH dettó ugyanaz mint a Haulin. Annyiban különbözik, hogy az ALH-ban már benne van Mexikó északi része, meg pluszba két új amerikai csőrös kamion.
    Hogy miért jobb a Haulin? Hát pont azért mert ugyanúgy van hozzá olyan mod ami belerakja Mexikót, illetve milliónyi mod készült hozzá, amelyek az ALH-val nem biztos hogy kompatibilisek...
  • robi25
    De mitől jobb a haulin???? most a amlh raktam fel de még magyaritás sincs hozzá.Meg mod is kevés.
  • DIESEL DOG #1097
    Igen...
  • Axtros
    Ebben a játékban a saját söfőrjeimmel találkozhatok az utakon, úgy, mint régen a PTM-ben? Szóval mondjuk jöhetnek velem szemben egy autópályán, azzal a szerelvénnyel, amit korábban adtam nekik?
  • DIESEL DOG #1095
    Ok. Majd meglátjuk...
  • Blackdog
    Sztem próbálj haulinnal foglalkozókat keresni, azok közül sok helyen foglalkoznak alh-val is
  • DIESEL DOG #1093
    Hát ez esetben akkor már mindegy.

Egy olyan kérdésem lenne hogy nincs-e több ALH-val foglalkozó oldal a F.A.Q-ban találhatón kívül...
  • hungaro
    igen,nagyon ritkán!De szerintem már felesleges a topic!
  • DIESEL DOG #1091
    Jár még ide valaki?
  • 321
    hello
  • billyjack
    Igen, ezt nézegettem ma egész nap. Valahogy nincs köze a letöltendőnek a Gas Station-hoz. Nem tudom, hogy mi az??? A hozzászólásokat sem igazán értem. Te érted??
  • hungaro
    mit csináljak vele?haulin az jobb mint a long haul,ennyi:D
  • hungaro
    de nézz körül itt,itt találtam ki egeket!: itt
  • billyjack
    Pillants rá lécci az 1052-es hozzászólásra.
  • hungaro
    Hát az ETS-nek már nagyon fel szökött a gép igénye sajnos!Haulin az jobb,mert vannak hozzá térképek,rengeteg kamion/pótkocsi,meg még sorolhatnám!Én úgy tudom,hogy a haulin meg a long haul nem kompatibilis egymással!
  • billyjack
    Köszi.
    Haulinhoz sincs meg véletlenül? Mert állítólag kompatibilis ahhoz is meg ehhez is jó.
    Amúgy a Haulin jobb?
    ETS nem indul el nekem. A 18 WOS sorozat megy, az ETS meg nem.
  • hungaro
    Én nem játszok a long haulal,csak tanácsokat adok,régen játszottam vele,de már inkább haulin v. ETS!
  • billyjack
    Sziasztok!

American Long Haulhoz keresem a benzinkutas modot. Meg van esetleg valakinek?
  • hungaro
    Szia,sajnos senki se törődik a Long Haulal,mindenki vagy Euro Truck Simulátorozik,Haulinozik vagy PTTM-ezik!Ajánlom neked a Haulint,rengeteg kamiont,pótkocsit és egyéb más dolgokat csináltak már bele!
  • Plata
    Sziasztok,nincs olyan magyar oldal ahonnan lehetne letölteni a játékhoz kamionokat?
  • kitt2000
    köszönöm a segitségedet!
  • marko37
    probálok keresni neked valamit
  • kitt2000
    valaki nem tud egy kamion ,tréjel modot késziteni ami kicseréli mert nekem nem nagyon jönnek be?