27
DVD9 to DVD5 PC játékok kiírása, de hogyan ?
-
#27 Azok a dvd9-k, amelyek darabolva vannak, tehát rar-ral csomagolva sztem nem is érdemes dvd5-re alakítással szenvedni.Úgy kiírod, ahogy torrentben megtaláltad, persze felosztva x dvd-re (amennyi kell).Ha netán megsérül egy-két fájl a dvd-n akár 1 év múlva is letöltheted csak azt az egy-két fájlt pillanatok alatt (presze megnézed milyen werzio kell), nem az egész játékot.Hátránya, hogy az instalálás így macerásabb, mert sokat kell másolni + egyesíteni/kicsomagolni a képfájlt, de megéri, így nagyobb biztonságban vannak az adataid (játékaid).
Nekem már sokszor hasznomra volt ez a módszer.Az ilyen bakikat is könnyebben lehet vele kezelni és a dvd5-re alakítástól is megmenekül az ember.
Mondjuk én még a dvd5 és az alatti játékokat is így írom ki, mert első a biztonság. :)
Most csak azért találtam ide, mert a Sacred 2-t mdf/mds-ben találtam meg és az első dvd-t valahogy fel kell majd osszam.De lehet ebből most TC-es felosztás lesz. -
#26 pl MagicISO, PowerISO -
Ember 123 #25 Hello!
Két DVD5 fájlra osztottam a Call Of Duty 4-et (a leirottak szerint a linkelt honlapon), de nemtudom hogy lehet képfájlt készíteni a mappa tartalmából.. vki tud segíteni??? -
#24 Leszedtem ez a PowerArchiver-t de DAT-ba nem tud cabot konvertálni:(
Pedig de kiprobáltam volna! -
#23 És esetleg ehhez van valahol valami használati utmutató?
-
zsotee #22 PowerArchiver-t használtak a NFS tömörítéséhez, mivel sokkal jobb tömörítési algoritmusa van mint a legtöbb hasonló proginak, így kisebb méretűre tudta tömöríteni a 4-5 gigányi *.cab-okat(asszem egy 3 gigás *.dat-ra). -
Boroskóla #21 Vagy vegyetek DL es lemezt az sem olyan iszonyt drága már és nem kelll kínlódani -
#20 Általában amikben van .DAT fájl azok sorba vannak. PL DAT1 ,DAT2 stb.
Ezeket kell sorba tenni.
Van olyan pl a Hellgate London hogy elkezdtem telepíteni gépen csak a kis fájlokból semmi nagy adat fájl és mindig kiirta a hibát milyen fájl hiányzik én ezt átmásoltam oda és folytatta a telepítést.És ha a fájlokból megvolt 1 dvd nyilván az a dvd1 a maradék fájlok meg a dvd2.
Nem nagy ördöngösség!
Valahogy a magyar nyelvü Witchert kéne kivarázsolni 1 dvd5-re ,csak nemtudom hogy.
NFS Pro Streetet megcsináltál DVD5-re csak nemtudom hogy sikerült annyira betömöríteni a telepítőt :( -
búgódisznó #19 nem értem -
#18 Ezt ki kell kockázni. -
búgódisznó #17 na igen és mi az a megfelelő sorrend? -
búgódisznó #16 regisztrálni kell hozzá -
#15 Ott van az,csak nehéz észre venni:D -
#14 Amugy az az oldal bonyolultabb dolgot irja le!
Simán kilehet irni ezek nélkül csak megfelelő seorendbe kell kiirni lemezekre a fájlokat és nem kell semmifél msi modoítás meg semmiféle kötetcimkét nem kell megadni meg iniket se kel modosíteni.
Én minden DVD9-es gamet így irtam ki eddig! -
Boroskóla #13 Jó lenne az az oldal csak a letöltések szekció full üres így a módosított MSI fájlok sincsennek fönn. -
#12 Engem az érdekel hogylehetne a Kane and Lynchet kiirni 1 dvd5-ös lemezre! -
Cat 02 #11 total commanderrel feldarabolod ^^ -
#10 Kiirod Dual-osra... -
unranked #9 http://www.cd-2-dvd.com/index.php
Regisztálás szükséges. -
ricsa008 #8 pontosabban TC - Fájldarabolás és 4300000000 kell beírni és így kap 4.3 gb darabokat szerintem is ez az 1etlen használható megoldás -
csgj #7 De, Total Commander Fájldarabolás opció. A darabokat elosztod 2 dvd-re. Aztán egyesíteni is lehet őket, ha újra használni akarod. -
#6 -
#5 Nincs valami program ami kettévágja az iso fájlt :F -
#4 megkérdezed a játék topikjába:D -
#3 Vagy itt:
http://fileforums.com/forumdisplay.php?f=39 -
#2 itt ni -
#1 Hi @ all
Azért nyitottam ezt a témát, mert nem találtam választ sehol sem arra, hogy hogyan lehetne egy 6,7,8Gb játékot kettő DVD5 -re kiírni
Ehhez kérnék segítséget töletek