Popomundo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah, írt az egyik csaj, v csaj karakterû user:

"Kinek: I. Wallace Kitõl: S. Meimaris Dátum: 2007-12-18 20:00
Tárgya: RE: Answer
For health, exercise.

For happiness, talk to people on your relationships list and make sure they talk to you."

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Holdpro
jól elvagytok, örülök 😊

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Aha, magyar idõ szerint van a Popomundo?
Akkoseértem, me LA-ben 14:00-kor volt randi és itt meg votl a valóságban 22:00, szal......... 😛PPPPPPPP :S.
Sejtettem, h meg kell venni.
Mit szeretnél továbbra is? :S Egyedül? :S
Te tod.
Igen, nézegettem én is anno és nekem is ilyesmi maradt meg a fejemben, hogy kurva drágák :S 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

LasDen
magyar idõ szerint......én holnap 20.00-ra állítottam be így beleszek jelentkezve.......
a gépeket meg kell venni.....a táncok meg ilyenek azok a boltban könyvként kaphatók......csak az a szar, hogy pl.: alapfokú tánc könyv az 400 000 Ft.....
Egyedül vagyok a csapatba és továbbra is szeretnék.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

lol, break<#hehe>... füstgép... azt gondolom meg kell venni, me magától nem terem a fán 😛.
Sokba kerül? :S
Amúgy te egyedül vagy a zenekarodban?
Én még igen, pedig több csajt is meghívtam :S.
Nah jahh, csaj énekes kellene a hiphop bandámban még olyan egy-kettõ - mármint csak én vagyok most, de ennyi kellene egyenlõre - és fasz lenne!<#eljen>
Randim má nekem is volt Alyssa Smithel, v, h hívják.
Azt mondják, hogy itt, akkor is mennek a Popomundon a dolgok, ha nem vagy belépve.... hákurvára nem! 😛
Randinál bent kell lenni, hogy jó lenne, me pocsék lett, v mittoménmilyen és uccsó pillanatkor jelentkeztem be, a csaj be volt jelentkezve - lehet, h végig a randi alatt - és egy táncra elvittem, ami nem létezõ volt<#hehe>, aztán ennyi :S.
Csak LA amcsi idõ szerint van és, akkor van este 10 itt, miko ott dután 2 😛.
Nemtom Popomundon Bp magyar idõ szerint megy a valóságnak megfelelõlen, v az is amcsi idõ szerint, lol :S.

LasDen
Utolsó történések
Kórházba kerültem a depresszióm miatt.

az fasza.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
ja elhíttam egy csajt randira......hátha javul a kedve utána.. D:

LasDen
nem leszek VIP-s.....lehet összetudnék kaparni 25 dolcsit, de nem vagyok annyira elvakult játékos, hogy fizessek érte.....
a koncerthez konkrét képesség nincs....csak mikor szervezed a koncertet, akkor a számok közé belehet állítani mindenfélét....pl.: kiválasztod hogy hip-hop és akkor választhatsz, hogy breakelsz egyet....vagy csak szimplán a közönséget üdvözlöd, elindítod a füstgépet stb......és ezekhez kell képzettség....de beállíthatod, hogy csinálja csak akkor szar lesz.... 😄

Aha, fasz paypal, bezzeg magyarokra nem gondolnak 😛.
1sms sokkal eccerûbb lenne 😛.
Te leszel vipes? Ha van zséd persze rá.
Gondolom van, de dolcsit kiadni ezért.... így értettem.
Én is beállítottam, h buuuleeeeeeee!<#idiota><#hehe>
Koncerhtez is képesség kell? 😛
Nem elég, ha gyakorolja a dalokat?

LasDen
Paypalon keresztül kell fizetni........1 évre 25 dolcsi.......
vannak magyar játékosok is, de sok a külföldi....majd kérdezõsködöm....én is ebben szenvedek szóval nekem is fontos 😄 az enyém kedve már 13%-os....
most szert tettem egy kapcsolatra, de ettõ se lett boldogabb.....beállítottam, hogy bulizzon hátha az segít...
a koncert valószínûleg égés lesz, hisz nincs sok képzettségem hozzá....de azé jó buli lesz 😄

Lol.... de azért sokat segít azoknak, akik nem nagyon tudnak angolul, csak figyelni kell arra, hogy néha a him helyet it-t ír, meg ilyenek és hát a szavak, mint pl. a hospital alias age house.
Bár lehet, hogy hosszú ó a koház :S.
Koncerthez hajrá, én csak most kezdek el majd 20-dikán gyakorolni, addig minden le van foglalva 😛.
35 dolcsiért foglaltam le és egész jó hely.
Bp-n a Popomundoban sok magyar user található meg? :S
Õk nem tudnak vmit erre az egészség és kedv csökkenésre? :S
Mármint megoldást.
Kérdezd meg pls!
Vagy a munka helyednél felvi követelmény,h erre válaszoljanak és helyes is legyen a válasz<#idiota><#hehe>.
Vicceltem.
CEO-k mé csak vipek lehetnek? 😛
a vip tagság felvétele az vmi fizetõs fasság útján történik? :S

LasDen
höh lol.....
lesz egy koncertem.....legalábbis elõször ezt gondoltam, mikor lefoglaltam 1 helyet....erre miután elkészítettem a koncertet (ami nem is olyan könnyû) kiderült, hogy jövõhét pénteken (21-én) is lesz egy....amelyiket elõször foglaltam le az január 1-én lesz 😄

LasDen
és akkor erre mondják a haverok meg a tesom, hogy milyen jó dolog a webfordító......lol...😄

Még nem válaszoltak rá :S.

lol :S.
Nemtom Popomundon van-e a fórumoko magyar közösségi fórum/topik, de mivel keresve se találtam egyenlõre, beírtam a városok fórumûában LA-be a kórházas topikba.
Megnézem, hátha most már válaszoltak rá.
Angolul írtam és webfordítót használtam és a korházra, mivel így írtam, tod mit írt?
Age house, de poén!<#idiota><#hehe>
Átírtam hospitalra 😛.

LasDen
nekem is ez a para.... 😄 csökken egyfolytába....
most elküldtem edzõterembe hátha segít, de nem.... 😄
Próbáltam barátkozni, de az se segített......

Hé, Holdpro! Msnn többször is próbáltam elküldeni, szal ide írom, mivel ott nem sikerült :S.
De más is válaszolhat, ha tudja.

Hé A következõ üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni:
te mit teszel az ellen, h a karaktered egészsége a popomundon ne csökkenjen, meg a kedve?
*
* A következõ üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni:
v, h lehet emgelõzni?:S régen újonc pontokkal javítottam rajta, most voltam korházban és beszéltem az ápolóval és azt mondta, h minden ok, pedig.........
*
....egészség 70%, kedv meg 79:S😞
*
és vettem vmilyen gyógyszeralapot is, de nemtom egyenlõre semmire se használni:S
*
majd pls válaszolj, thanks
*

Értem.
Akkor majd esetleg photoshopp topikban, nemtom hány pé... ha nem bannolnak.
Ja, nem lóverseny.

LasDen
Nem lóverseny....tudom én 😄 Nem is azé írtam 😄

A tudok az kicsit erõs...próbálkozom vele... 😄

MMá írtam kettõt 😛, csak elfelejtettem a repertorába felvenni és nemtom hol van :S.
Legalábbis asszem kettõt írtam eddig :S.
Na és?
Nem lóverseny.
Én azt csinálom, h írok egy csomót, gyakorlok és durr bele, Crime Time tarroooolll!!!!!
Tudsz photoshoppozni?
Kellene nekem faza kép az együttesemnek.

LasDen
Még csak az elsõt írtad meg?? 😄
Én most írom a 4-t....és 2 már fel van véve.... 😄D

Lál, a Popomundo arzenálja zene terén kemény.
Néztem egy nagyot, aztán röhögtem egy jót, mikor befejeztem Wrestling címû dalom és múfajnak a hiphopot választottam be és volt még egy legördülõ sáv és megláttam a listán a gangsta rappet<#hehe>.
Nyomban beválasztottam annak!<#eljen>

Holdpro
2 Munkásom eltûnt, beléptek 22. én és azóta sem 😞

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Ja és ez a szösszenet róla szól:

Kristyn Mayer
Kristyn egy 19 éves lány aki a(z) Sexy woman + + zenekar tagja. Kristyn jelenleg Los Angeles városában tartózkodik ezen a helyen: San Gabriel Mountains.

Lolmá, azé vannak lezbik Popomundon<#idiota><#hehe>:

Utolsó történések
Mya Joffe megcsiklandozta a talpamat! Megkértem Mya Joffe-t, hogy hagyja abba, de mindenki tudja, valójában imádom amikor ezt csinálják!
Mya Joffe szenvedélyesen megcsókolt!
Mya Joffe megpuszilt.
Mya Joffe and I snuck away for a five minute szép quickie.
Elkezdtem dolgozni az új dalomon: Bailanos.
Én már profi vagyok Hip Hop képességben, és nem kell tovább tanulnom ezt.

Megkértem üziben, hogy jöjjön a Crime Timeba... mert má neki van egy csapata, azé nem tudtam felkérni.

Holdpro
Visszatértem, format C kicsit felborította a menetrendemet, de már oké vagyok

Na, sikerült egy-két dolgot beállítanom, többek közt ezt az emlékezz a névre dolgot is!
Meg tagok felvételét is beállítottam, szal jöhetnek arcok.

<#eljen>

Crime Time mondja:
Look out! We come! We denude everything though if we come once!
Nobody remains standing, unconscious will be good!
Come onto all concerts, Crime Time the rule!

Vagyis magyarán mondva, szal magyarul:

Vigyázz! Jövünk! Ha egyszer jövünk, akkor pedig tarolunk!
Senki nem marad talpon, eszméletlen jó lesz!
Gyere el minden koncertre, a Crime Time a szabály!

Webfordítót használtam.
Tudna nekem vki fasza photoshoppos képet kreálni együttes logónak?
Fekete háttér fegyókkal, s nagy betûkkel rajta pirosan, hogy Crime Time.
Nagyon thanks lenne érte!<#wave>

Vki esetleg eljönne LA-be és csatlakozna?<#idiota><#hehe>.

Többi része az adatlapnak:

#16479 Hip Hop zenekar.
0 US$

Crime Time Hip Hop zenét játszik 2007-11-21 óta.

Crime Time egy egyszemélyes elõadó Ian Wallace személyében.
-

Tagokat Keresünk
Jelentkezek ebbe a Zenekarba

Ez a Zenekar elfogad meghívásokat.

Bazz, a lényeget nem másolta be ez aszar, peig ezt is kijelöltem :S:

Crime Time mondja:
Emlékezz a névre!!!

Crime Time #16479 Hip Hop zenekar.
0 US$

Crime Time Hip Hop zenét játszik 2007-11-21 óta.

Crime Time egy egyszemélyes elõadó Ian Wallace személyében.
-

Ez a Zenekar elfogad meghívásokat.

Meglehet változtatni ezt az emlékezz a névre szöveget? :S
Mondjuk ez is jó, de, ha egyszer mást szeretnék?
Mert másoknál mindenféle bizbaz kripszkrapsz jelek vannak, meg mindenféle saját szöveg.

Ok, jó.

LasDen
én hasraütésre a moderatot állítottam be.....én is hiphop sztájlba nyomom.... 😄

monnyátok má el pls, h azok a ritmusok ott a dal készítésnél mik is valójában :S... lassú, gyors, allegro, meg izémizé :S :S.
HipHop sztájlnál nem hiszem, hogy ezek kellenek :S<#hehe>.

Figymá.... bókoltam a csajnak és ölelgettem, meg énekeltem és "nemlétezõ" lett az éneklés, lál<#idiota><#hehe>

Utolsó történések

"Ian Wallace énekelt nekem. Igazán nemlétezõ volt.
Ah, a day on the countryside! I picked some pretty flowers.
Sikeresen pihentem, bár nem éppen optimális körülmények között.
Óh... Hát nem kedves...?! Ian Wallace adott nekem szép virág-t.
James Pryor énekelt nekem. Igazán tökéletes volt.
James Pryor megcsiklandozta a talpamat! Megkértem James Pryor-t, hogy hagyja abba, de mindenki tudja, valójában imádom amikor ezt csinálják!"

Azé remélem értékeli.

LasDen
és elkészült a dal.... 😄

LasDen
jah télleg........köszi...... 😄

Aha, én meg randinál "elherdáltam" azt a kevés 143 dolcsit, amit elsõ fizetéskor kaptam... de ez mekkora fasság!
400-t ígért asszem és kaptam 143-t! 😛<#boxer><#violent>

Ez történt mostanában:

"Utolsó történések
Ah, a day on the countryside! I picked some pretty flowers.
Dumáltam a haverokkal.
Kaptam 2 újonc tapasztalati pontot.
Emily Carr és én elbúcsúztunk egymástól, miután végetért a gyenge randink a I Love U !! nevû étteremben.
How awkward! I had to ask Emily Carr for 542 US$ to be able to pay the bill at I Love U !!.
Az árak nevetségesek mostanság. I Love U !! 143 US$-t húzott le rólam."

Szal ennyit.
awkward az mi? :S
Csajnakl kellett kifizetnie a többit?<#hehe>
Szegényke.... szarügy, majd legközelebb én fizetem, ha sok zsém lesz.

QuippeR
rá kell kattintani asszem a szám címére, és akkor ki lehet választani, hogy milyen hangszerek legyenek benne.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

LasDen
hát egyedül csengõre telik most, de sztem DJ pult kéne nekem 😄

Én nem tartok ott, h befejezzem, elkezdtem egy másikat, lál... sztem vegyé hangszert, akkor :S.

LasDen
mit ke csinálni akkor ha a dal amit írtam kész (a dallamnál és a szövegnél is 100%-ot jelez), de mikor rámék a befejezésre vmi olyat ír, hogy elõbb hangszert v mit ke hozzá rendelni.......micsinájjak???? _D

Ja ok.

LasDen
hát én ehhez nemtok hozzászólni.......én nem nagyon barátkoztam senkivel 😄

Sok sikert.
Csak kihalt a topik.
Én meg virágokat szedek folyton a csajoknak... volt egy gyors 5 perces menetem is egyikkel... egy rossz és egy átlag alatti.
De erre a beszélgetés izére válaszolhatnál 😛. ->#66, hogy mennyire van értelme.
Mert õk nem nagyon reagálnak rá, vagy nemtom :S.

LasDen
én fejlessztgetem a karakterem oszt kész........most ekeztem irni egy dalt is.....majd csak lesz vmi.... 😄

nahmivanmáitt? 😛

Vááááá!!!!

"Jude Bruce asked me out on a romantic date at Heart and Soul on 2007-11-24 23:00. "

Jude Bruce
Jude egy 22 éves hapsi aki a(z) ----------OZAN----------- zenekar tagja. Jude jelenleg Los Angeles városában tartózkodik ezen a helyen: BUBU JAM <850$>*****.

"Utolsó történések
Megkértem Garry DeFrank-t, hogy jöjjön el velem randizni.
Megkértem Ian Wallace-t, hogy jöjjön el velem randizni.
Az új munkám biztonsági õr a GZC® KWSN Security létesítményben.
Megtanultam a Alapfokú Harcmûvészetek képességet. Remélem ez segít majd a karrieremben.
Elolvastam a(z) alapfokú harcmûvészet címû könyvet.
Vettem alapfokú harcmûvészet-t 502 US$-ért. "

blöeeeee<#levele>...mosmiscináljakezzelamuksóval? :S :S
Karim hetero, ahogy én is, fujjmá!
Ja a slussz poén, hogy én nem is kattintottam rá, hanem õ vhol látott és gondolom úgy.
De asse értem ,hogy mi értelme karakterekkel beszélgetni, ha nem reagálnak?
Egy-két helyen néhány csajnál próbálkoztam, de csak ital meghívásig lehetett elmenni és nem reagáltak semmit :S, pedig bevoltak jelentkeve.
Jó képet, egy amolyan fehér rapper csávót hol találhatnék és mivel tudnám átméretezni? :S
Megpróbálo mpaintben és a háromnegyed része kilógott, pedig átméreteztem.
Karakteremnek kellene a nyomi alap kép helyett... mondjuk nem annyira nomi az a kép, de a saját az magától értetõdõen jobb.

Ok, csak, mert megnéztem, mikor néztél be utoljára és nem írtál a topikba, oszt a hallgatásra azt hittem, hogy megsértõdtél.
De jól van, sry 😛.
Csak szeretem a magam útját járni és kitapasztalni egyedül.
Mosmá gyenge a karakterem IQ-ja.

Holdpro
Nem sértõdtem meg, dehogyis..
IQ-t nyomjad helyes

😛.
Mosmegsértõdté?<#idiota><#hehe>
Majd kitapasztalom és, ha Bpn járok, szólok.
Mellesleg elkezdtem gyúrni intelligenciára, ahogy mondtad 😛.

Holdpro
rendben nem tárgyalok veled, én tudjam már jobban ha lehet ne egy 1 napos játékos