Befellegzett a letöltésnek - Megvesszük a tévét DVD-n?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még ha nekem fizetnének akkor sem néznék sorozatokat, nem hogy még én fizessek hogy nézhessem. Loller!
Persze aki nézi a sorozatokat az fizessen csak. Minél többet.<#hehe>#hehe>
iSS!
512KB*3600 = 1843200kbyte/h = 1800Mbyte/H
1800*2,5=4500=DVD 2,5 óra nem 24 lol😄
http://goo.gl/gd6Zi5
akiket megcéloznak a dvd-kkel, azok veszik a sorozatokat, mint a cukrot. 8 ezerért is vagy többért. (legyen az elégedetlen az árképzéssel, aki vásárolna, ne az, aki amúgy sem venne😊
kis csóró magyarként rám is kapásból a röhögõ és még véletlenül se a "kapj#tokbeh$lyefa$ok" érzés jön rám... komolyan nem...
8ezer mint emberi ár? most kit nézünk hülyének õszintén? 1 évad=22x350MB= 2 dvd=120ft+3k netdíj <=> 8/10/15/50K ??? 50K? 50K HUF????
fa$zomat érdekli a doboz
majd ha megveszem 8k-ért és kerül rá egy karc és ott van a csaj, a sorozat meg nem megy, mert akad a playerben, akkor majd nem az fog eszembe jutni, hogy ba$zd meg 1/20-adrangú kínai dvd-det amire kinyomtad te kiadó, hanem mosolygva orgazmusok közepette ülünk majd a kályha mellett nézve fel a polcra, nyálcsurgatva, hogy: "De van szép színes DOBOZ!!!"
ku$vajó vicc...
és a fent említett példa csak 1 sorozat+1 évad
a több sorozat+több évad szinte semmivel, max a korongok árával nyomja a költséget
azzal meg hülyeség jönni, hogy X óra szórakozás. a fanatikusok úgyis 2 max 4 nap alatt nyomják be a teljes évadokat.
2-4 napi szórakozásért meg ne mondja már nekem senki, hogy reális ár még akár "csak" 8k is...
8k-t 2 napért eltapsolni.. wow...
a teljes havi kajaköltségem ennyi az albidíjból maradt után
ne azzal jöjjön már nekem valaki hogy 990 perc (45x22)
jóhogy nem már 60.000 másodperc! marketing-baromság rulez..oh yeah..
ha már egyszer leül az ember szórakozni, akkor majd pont 45 percet néz majd ha ott a dobozban mind...
8K HUF = 990perc. 16 óra: ennyi még egy játék esetében még oké mert azt újra elõveszi az ember, vagy esetleg multi de egy sorozatrészt?
ugyan már.. megnézem én azt amelyik újra elõveszi.. tök ugyanaz a szitu mint a dvdre kiírt digifényképezõsképek esete. mindenki gyûjtögeti, de a többségnek ott penészedik meg a többi korong között...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
mára viszont már túl vok pár zh-n és zokni az agyam így örülnék ha valaki infós megerõsítene vagy megcáfolna engem e számokban...
a szemem viszont kicsit megakadt a teljes nap/dvd/4mbps-en mivel nekem kisebb van és sokkallom picit..
0,004 gb/s 4 mb/s 4000 kb/s 4000000 b/s = Sebesség
0,0005 gB/s 0,5 mB/s 500 kB/s 500000 B/s = Sebesség
36077725286 b 35232153,6 Kb 34406,4 Mb 33,6 Gb Byt/DVD
33,6 Gb 8400 s 140 minute 2,333333333 hour 0,097222222 day 0,013888889 wek
4,2 GB/DVD 4300,8 MB 4404019,2 KB 4509715661 B 36077725286 b = Bájt/DVD
0,01 gb/s 10 mb/s 10000 kb/s 10000000 b/s = Sebesség
0,00125 gB/s 1,25 mB/s 1250 kB/s 1250000 B/s = Sebesség
36077725286 b 35232153,6 Kb 34406,4 Mb 33,6 Gb Byt/DVD
33,6 Gb 3360 s 56 minute 0,933333333 hour 0,038888889 day 0,005555556 wek
A pontosság kedvéért
Még jó, h én nem nézek egyetlen 1 TV sorozatot sem, csak a South Parkot. De azt is PC-n, reklám nélküli verzióban.
A címhez- alcímhez meg csak annyit: ha van 4 "megás" neted, kb 1,5 óra alatt lejön 1 DVD ...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ha valakinek szórakozásra nem futja az nem keres sokat. Ergó mind1 neki mennyibe kerül egy évad, mert mint írtad értelmesebb dologra költ (család, ruha, kaja, rezsi...) Olyan jó lenne ha kevés olyan csípõbõl, gondolkodás nélkül író ember élne a világon mint te.
A komédia szerintem pofonegyszerû: az ember szeret nevetni. Vannak olyan poénok amin akár többször is. Amikor én a komédiát írtam, elsõsorban brit sorozatokra gondoltam (Csengetett Mylord?, Little Britain, stb.). Amerikai komédiák vhogy nem fognak meg annyira. Talán a Született Feleségek volt, ami tetszett, de az is messze állt attól hogy hangosan felnevessek miközben nézem.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Igen, ez irreális elvárás. Ugyanígy irreális elvárás, hogy a szegény ember is megvegye.
ezért a nyomozósok, a részekre bonthatók hasonlítanak inkább a komédiákra, nem? (amerikában azok is ismételhetõek jól, de egy 24 vagy lost má annyira nem.)
persze ez a feltevésem abból indult ki, hogy az ember azért vesz meg valamit, hogy újranézze és meglegyen neki. ha elsõ nézésre veszik, akkor valóban jogos az észrevétel.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ez nem igazán fedi a valóságot, mert nem át kell forintosítani az árat, hanem a munkabérekhez kellene viszonyítani. Ugyanis kint 25-50 dollár között lehet megvenni egy szériát, ami átlagórabérrel számolva, kb. 2,5 óra munkát jelent a vevõnek. Ezért ha a külföldi árakkal egyezõ lenne, akkor nálunk kb. 1 500 Ft-ért kéne adniuk.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Fõleg hogy amcsik vannak kiemelve, ahol azért elég menõ dolog a HD sugárzás.
Van olyan, aki megnézi HD-ban a sorozatot és aztán szalad megvenni DVD-n???! o_O
Egy 22 részes évadnál részenkét kb. 370 forintot kell kicsengetni. 370Ft 40 perc szórakozásért (ha csak egyetlen egyszer nézi meg az ember) nem igazán hatalmas összeg, he pedig akciók vannak (lásd pl House 1. évad a Saturnban) akkor igazán nem panaszkodhat senki.
Valaki írta, h a kábeltévével kifizeti a sorozatot, szóval vegyen pénzért akinek 6 anyja van. Kedves barátom. A kábeltévével az infrastruktúrát fizeted ki, NEM a mûsort. Ha a letöltött sorozat mellé nézel 10 perc reklámot akkor rendbenvagy. (én is töltök, de azért lássunk már tisztán). MEllesleg egy 8-9G xvid évad nekem cirka 4 óra, és lefogadom, hogy ha fizetõs helyekrõl szerezném be a dolgot, nem jönne ekkora sebességgel, sõt a minõség is lehet roszabb lenne, de a dobozos DVD az mindíg is egy érték lesz.
Jut eszembe. HD sorozatok várhatóak? (úgy értem HDDVD, vagy BR)
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Ez hol pár hét? És kinek van már 512-es kapcsolata??!
Útálom azokat a usereket, akik meglátnak egy több gigás cuccot és le sem merik tölteni. BluRay cuccot meglátnának idegösszeomlás.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
"Mondjuk sorozatot kiadni dvd-n a róka 100. bõrének lehúzása."
ööö, ezt viszont pláne nem értem. ha valaminek van értelme, akkor az a sorozat, hiszen azt csak tévében lehet megnézni (ellentétben a filmmel), legtöbbször pedig nem is ismétlik, hiszen jön az újabb évad. ha valaminek van értelme dvd-n megjelenni, akkor az a sorozat és ezt nem a fanboy mondatja velem.
Emberi szintre kezdenek csökkenni az árak az emberek meg elkezdenek vásárolni. Lehet, hogy ez a titka az eladásoknak, nem pedig a "fenyegessünk börtönnel és akkor majd megveszik mind a 8000 zeneszámot amit eddig fejenként letöltöttek" elv?
Mondjuk sorozatot kiadni dvd-n a róka 100. bõrének lehúzása.
Én amúgy sorozatot nem fogok venni. Kifizettem a havi kábeltévé-elõfizetést, de pont akkor nem volt idõm megnézni az epizódot amikor adták, úgyhogy behajtom azt amit már megvettem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Star-trek/TNG/DS9/Voy/Ent
9db 10-es DVD-tok
így néz ki oldalról.
http://www.rixgrafix.com/index015002.jpg
pesze ha nem ismertétek ezt a site-ot, kellemes böngészést, klassz kis borítókat lehet találni. (a fickó saját maga készítette, nem szkenneltek)
mondjuk max 300ft/lemez de akkor sem egyszere.
nem csak azért mert jó ha átdolgozzák mert akkor veszik de miért dolgozzák át?azért hogy jöjjön a lé aki kiadja mivel rájött hogy nem sok dvdjük fogy ezért ilyen kult sorozatokat adnak ki
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Pl. itt van a komplett Star Trek TNG, 7 széria, 49 darab DVD, összesen (átszámolva) 49ezer Ftért. De persze a 61 lemezes X-Akták gyüjtemény sem lehet piskóta (szintén ugyanennyibe kerül).

Az eladások azért is nõnek, mert még mindig jobban szereti az ember a nyomott lemezt szép dobozzal, mint az írottat filctollal firkantott felirattal rajta.