Kapitánylabda

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Aki átbasz, az basszon b-t is!

ez nemvot ték

ték

Ma Kapitánylabdáztunk tesin! jo volt

holnap lessz tesi, remélem kapitánylabdázunk!

látom te is 1 igazi harcos vagy😄

Rise Against
A rövidtávú memóriám szar, a hosszútávú viszont elég jó. Még arra is emlékszek, milyen volt a kiságyam belülrõl 😄
De arra, hogy tegnap mik történtek, nem nagyon :p

sweech
ilyen szarokra emlékszel 😄

ColdFire
nemtom, erre már nem vered ki :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Rise Against
#2 és #10: milyen nagyokat játszottunk régen általánosban xD
"még az elején ki kell dobatni magad, hátulról könnyebb gyakni :p"
ja, az olyanoknak, akik nehezen tudják elkerülni a labdát, de faszán tudnak dobni. Te is ilyen voltál.
Én viszont az ellenkezõje vagyok, alig dobok ki embert, de engem se nagyon dobnak ki. emlékszek amikor már pl. csak én maradtam a csapatból, másik csapatban meg vagy 8-an még éltek... de engem nem tudtak kidobni 8-an sem, ti meg hátulról lassan legyaktátok mindet, és nyertünk =)
Öh, még milyen frissnek tûnnek az emlékek :p

kiaza csaj a logodon?

jóvanna,de azt pont nem én okoztam<#kuss>

ColdFire
aha, ne a haverjaidról beszélj, a Te nevedben

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ScarY MAN
dejonektek

...

Máté94
Én is az leszek 22.énXD
papucsálatka
amúgy miután beírtam a papucsálatkát észrevedtem hogy kettõ l kéne legyen ott<#vigyor3>

Magnumrolcsi
Képes lennék arra, hogy egy kanál vízbe megfo.... "annyira beteg állat vagyok". <#zavart2>

LES FORZA INTER
ez attól még tûzharc és cool game volt anno ált. suliban, amikor 2-3 évvel felettünk lévõk ellen nyertünk, többek közt az én segédletemmel 😄, persz volt jó pá fejfájás is utánna 😄

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

mert nálunk egyszer egy döngetõ-kapitánylabda-kidobó-megmindenmásnéven (kis méretû gumilabdával!!!!!) agyrázkódással végzõdött. vagyunk páran olyan beteg állatok,hogy olyan erõvel fejre dobjunk,hogy ez legyen a következménye^^

ColdFire
azért nem fogtad fel hogy a papucsállatka 2 l

papucsálatka
én 13 éves vagyok!😄

ScarY MAN
kézilabda rlz xD ... am altsuliba mi is sokat nyomtuk 😄 ... sprottagozat szal nem volt egyszeru xD ... am partizannak híttuk 😄

...

Jáj hanyevesek vagytok? 10? 😄D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Benny04
NÁLUNK IS!

PíszLávJuniti
nálunk is kidobónak hívták ..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Máté94
Egy kis elmélet!

Csinálunk egy nagy, téglalap alakú pályát (5-6 méter széleset és legalább 20 méter hosszút), azután elfelezzük: középen húzunk egy elválasztó vonalat. A pálya két végén, középen húzunk egy-egy egyméteres kört. A pálya két-két szélén, a felezõvonaltól négy méterrel beljebb is húzunk két-két egyméteres kört. Vagyis minden csapatnak van három köre: egy a pálya végén, egy-egy pedig a szélén.

Két csapatot alakítunk, létszámuk hét-hét fõ legyen. A csapatok kapitányt választanak (vagy elõbb megválasztjuk a két kapitányt, s õk választanak csapatot). Választunk egy bírót is, ha van elég játékos - ha nincs, akkor a kapitányok figyelik a mérkõzést.

A kapitány egy-egy játékost a pálya szélén levõ körökbe állít, egyet a felezõvonalhoz küld, hármat pedig az ellenfél köreihez, maga beáll a hátul levõ körbe. A másik kapitány ugyanígy rendezi el a csapatát.

A bíró a két felezõvonalnál álló játékos között feldobja a labdát. (Ha nincs bíró, akkor a labdát letesszük a felezõvonalra, és a két játékos hátramegy a kapitánya köréig, s „három"-ra onnan futnak a labdáért; amelyik hamarább felkapja, a csapattársának dobja!)

Amelyik játékos elkapja a labdát, a körben álló saját csapattársának dobja, az igyekszik a kapitánynak továbbítani, ha nem tudja - mert fedezik a kapitányt -, akkor vagy a másik körben állónak, vagy valamelyik futkosó saját csapattársának passzolja.

A játék célja, hogy valamelyik körbõl a kapitánynak kell dobni a labdát! Ha az megfogta, egy jó pontot kap a csapat. (De csak ha a saját körben álló játékosától kapta, más labdájáért nem jár pont!)

Vagyis a megszerzett labdát mindig elõbb az egyik körben állónak kell passzolni, s csak az dobhat a kapitánynak! A körbe belépni nem szabad, kilépni is csak fél lábbal. A kint levõ játékosok pedig csak három másodpercig futhatnak a labdával, s tovább kell adniuk.

Aki tovább fut, vagy kilép, vagy belép a körbe, büntetõdobást kap: az ellenfél egyik körben állójának kell tisztán odadobnia a labdát, aki igyekszik azt a kapitánynak továbbítani. (A kapitányt már lehet fedezni!)

Ha a labda oldalt vagy hátul kimegy a pályáról, középkezdés van: középre tesszük a labdát, vagy feldobjuk. Középkezdésnél a vonal mellett csak egy-egy játékos tartózkodhat!

Játszhatjuk idõre, mondjuk, negyed óráig, vagy gólra, mondjuk, húszig. (Persze sokat lehet mozogni és cselezni! Pl. labdavivés közben pattintgathatunk, de csak háromszor, vagy a mozgó játékosok dobálnak egymásnak, s egy alkalmas pillanatban passzolják a körben állónak, vagy egy-egy kör, vagy a kapitány körül csoportosulnak, nem engedik labdához jutni stb.)<#eplus2>
Z
Azért igencsak jó játék volt ez, mikor még nem voltak elmeszesedve az ízületim, s képes voltam az tigrisbukfencre, meg egyéb gurulásokra linóleumon...ma valószínûleg 2-3 hét kórházi kezelés lenne a jutalmam. <#idiota>

De amúgy nagyobb adrenalinlöketet ad, mint sok más dolog.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Máté94
5kg-al😄
az(nem a tököd)

medicinlabda?

Yoda001
ez nem a partizán? vagymi a tököm?

http://9gag.com/gag/5135249

bazs1
mi is:\-.-

szerintem meg az nevetséges hogy köcsög fovibuzi vagy, énis szeretem a focit de attol még mást is lehet jáccani

sweech
lehet kosárlabdával is 😄

V43 1105
Most ezért topicot nyitni.. lol xD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ars3nal
hát sztem nevetséges gumilabdával dobálózni, foci rulz ennyi

attól mert te kislányosan dobálóztál nem az😊

mi döngetõnek -.-

Ars3nal
mi ezt sima kidobónak hívtuk anno, de ha már játék akkor inkább focizok mint ez a kislányos dobálózás

Pigo
SZVSZ Tûzharc<#nezze><#violent><#gun>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

de az új gagyi neve kapitánylabda...egyébként a partizán az tényleg jobb:|

partizán az igazi neve -.-
Te nemtucc kapitánylabdázni igaz-e?

Ars3nal
pff ilyen topik-.-

fav topik?

ez a partizánozás új neve? .|

BUDA > miskolc.

Máté94
7.E😊