Jóváhagyták a háromrétegû HD DVD lemezt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azért írtam, h a Blu-ray mániát kicsit ellensúlyozzam, mert nem (megalapozott.)
www.digimomentsvideography.com
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nagyon bízom az új Asusban, csak olyan vánszorogva tolja ki a tálcát, hogy azt hiszem a lemezt már be se tudja húzni. Még mindent jól ír-olvas. Más is járt így az Asus DVD íróval?
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bezzeg az újak! Eddig már 5 olyan DVD-m volt, amit írás után és ADATELLENÕRZÉS után 1 perccel fel sem ismerte fel az író. Na errõl ennyit. Mit merjek egy ilyenre ráírni, ha borzalmasan nagy az esélye, hogy nem fog megmaradni. Most is minden TÉNLYEG fontos dolgot leglalább 3 helyen arhíválok.
1. Winyó
2. Pendrivie
3. Netes tárhely
4. DVD
Így talán van rá esély, hogy nem veszik el ami fontos.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Vettem egyik hipermarketben egy DVD-t, amin 8,5 GB adat van. (ezek szerint 2 rétegû hagyományos DVD lehet.) Ami nem hozzáférhetõ, valami handle errort ír ki a számítógép, és lejátszani se tudja. Pedig eléggé új író-olvasóm van, a duál layert elvileg tudja (írni is).
Ha valaki találkozott már hasonlóval, azt kérem, hogy dobjon meg valami ötlettel, hol találok hozzá programot, hátha nem a DVD sz@r csak valami másolásvédelmi disznóság (ez is).
Itt két lehetõséget látok: vagy sikerül most is, vagy nem. Mind a két lehetõséget továbbgondolva valami lényegeshez jutunk el:
1.) Ha sikerül megcsinálni, akkor aztán igen komolyan vetõdik fel az elõbbi kérdés: az ilyen lemezre kiírt adatok tartóssága. Ugyanis a gyári préselt lemezekkel -- eddig legalábbis -- nem nagyon volt gond, az írhatókkal annál inkább.
2.) Ha viszont nem sikerül írható változatot csinálni, akkor a másolásvédelem gyakorlatilag feleslegessé és károssá válik. (Eddig se igazán tartottam jónak)
Szerintem ez esetben terjedni fognak a hatalmas felbontású filmek alacsonyabb minõségû kópiái, azoknak pedig inkább étvágycsináló hatásuk lesz, szerintem.
(A winyón tárolni túl sok filmet eléggé drága, és idõnként adatvesztéssel is járhat)
Megjegyzem, hogy én nem sok filmet néztem meg eddig, valahogy a filmek szellemi mõségével van egy kis baj, nem a felbontással... de ez mindekinek a saját dolga:-))
Általában a mûanyagok az idõ múlásával kémiailag átalakulnak, egyik gyorsabban, a másik lassabban.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Pl ha teszem azt HD-re kiírok jópár, számomra értékkel rendelkezõ cuccost (pl családi videók, képek), akkor vajh tudnám-e mutogatni a gyerekeimnek a kiírást követõ pár (5-6) év múlva a tartalmat, vagy csak magát a korongot, ami csak frizbinek felelne meg?
HP+
sajna teljesen igaz,
nemreg kertem vissza egy dvdmet a havertol, nem tudta elinditani a divxet, tehat max. 1 volt a gepeben, haat ne tudd meg hogyan nez/nezett ki. azota se tudtam rola lementeni semmit (mar vagy 3 kulonbozo geppben probaltam)
Igen, valóban! Átlagember kiveszi a tokkból, beteszi a lejátszóba... aztán kiveszi a lejátszóból, beteszi a tokkba. Tényleg durva, vagy csak te beszélsz hülyeségeket?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
"kb 2 mm mély karc az már fájó a cd-nél is"
Meg úgy javarészt mindennél, lévén kb 1mm vastagok ezek a lemezek is :) Szóval az már nem karc, hanem luk.
Legyünk pontosak. Kb. 2mm nagyon távol áll a valóságtól, az 1mm már megkörnyékezi, de a nyertes az 1,2mm egészen pontosan!
De tény hogy Yv@n jobb volt! Adenoma a leggyengébb láncszem!!! :)
Bocsi skacok. "Peace 4ever"
\"Zene nélkül mit érek én?\" \"Manta-Manta\"
Meg úgy javarészt mindennél, lévén kb 1mm vastagok ezek a lemezek is :) Szóval az már nem karc, hanem luk.
Tavaly is ezt mondták.