Mosogatógépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a nagyon rektes penészes edényt meg tányért beleteszem, bekapcsolom, 2 óra, és kirástálytiszta lesz😮O hogyan mûködik?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
És a mintás tányérok? Mert abból nálunk van egy pár...
Én is majd karácsonyra kapok pulóvert. Addig meg marad a nagykabát. 😊😊😊
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
arra is figyelj hogy az ilyen mintás poharakat ne nagyon tegyétek bele.
tesómnak volt még nagyonrégtõl egy pepsis rudolfos bögréje, azóta is abból itt, beletettük x mosás után egy norál fehér bögre lett belõle, bár még akörvönalak látszódnak de szinek semmi

Mert kristály pohatat ezzel is csak olyan 30° on moshatsz, mert külömben ripityára törik mint az edzett üveg..
Én hülyülésbõl kipróbáltam...Feltoltam 90 fokra, beleraktam egy kristály poharat, kivettem, megfogtam, lerkatam asztalra, megvártam míg lehült, megfoktam megint, éppen, hogy csak hozzáértem, és széthullott sok kis üvegszilánkra.😄
Szal azt elõször bele a kukába, vagy a kutya táljába....Annak úgy is olyan mind 1 mit eszik..Rühes korcsok...
Szóval...
erre kel figyelni, meg arra, hogy ne zyúfold túl, mert akkor elõfordulhat , hogy foltos marad pár dolog..És mindent az oldalára fordítva..
És gye a nagy 10 literel lábost nem illik benne mosni.XD 1 belese nagyon fér, 2 dzsuvás marad..
De ezeket majd kitapasztalod.
Amúgy semmi gond vele és higiénikusabb mint a kézi mosogatás mert szerintem jóval forróbb vizzel mos mint kézzel tudsz.

tehát a mosogatógépet dehogy kell kitakarítani 😊
persze ha belerakod a csirkecomb csontját, akkor persze...😄, de kötve hiszem, hogy van aki így pakol bele
viszont a nagy edények term. nem férnek bele, de annyi baj legyen