22
Mosogatógépek - tiszta vizet a tiszta pohárba
  • akyyy
    engem a működése érdekelne, mostanában nagyon rákaptam hogy abba mosok mindent:D

a nagyon rektes penészes edényt meg tányért beleteszem, bekapcsolom, 2 óra, és kirástálytiszta lesz:OO hogyan működik?
  • bame
    Nos, nem vettünk tavaly mosogatógépet :) Esetleg idén újra szóba kerül. Beszerelésről mit tudtok mondani? Láttam egy-két leírást a neten, de az átlagember tapasztalatira is kíváncsi vagyok. Meg mi a helyzet a tablettákkal, mennyire fogy, milyen kell, nem drága-e, nem vagyok ezekben otthon. És konkrétan milyen készülékeket ajánlotok, vagy mit tudjon a gép? ...asszem csak ennyi :)
  • tommyg
    TÉÉÉÉÉÉÉÉÉK
  • tommyg
    jóféle
  • tommyg
    ejj
  • Sadist
    Ha nem ilyen kínaipiacos vacak, akkor bírnia kell.
  • bame
    Köszi minden választ!
    És a mintás tányérok? Mert abból nálunk van egy pár...
  • Mo.Organ
    Beszarás, ha nem lenne karácsony az embereknek semmilyük sem lenne.
    Én is majd karácsonyra kapok pulóvert. Addig meg marad a nagykabát. :):):)
  • Taranov
    Szerintem arra célzott 0ppika, hogy amit írtál, úgy lenne helyes, hogy "azóta is abból iszik".
  • V43 1105
    Úgy gondolom nagyon hasznos kis találmány! :) Egyrészt.. elmosogat helyetted, jóval olcsóbban kijöttök vízügyileg , ugyanis több vizet használsz ha te magad mosogatsz kézzel, mintha mosogató gépet használnál! Fontos, ha ettél hogy csinálj egykis öblítést ha pl.: főzeléket ettél, ugyanis nem nagyon hozza le úgy a piszkot a televan száradt trutyival.. :D Tisztítása nem nehéz, hiszen annyi az egész hogy beállítod a tisztítás programot, majd a gép átmossa saját magát .. Szóval.. bátran ajánlom!
  • 0ppika
    "azóta is abból itt"
  • akyyy
    ???
  • 0ppika
    miért nem ott?
  • akyyy
    indesit van nekünk :PP

arra is figyelj hogy az ilyen mintás poharakat ne nagyon tegyétek bele.
    tesómnak volt még nagyonrégtől egy pepsis rudolfos bögréje, azóta is abból itt, beletettük x mosás után egy norál fehér bögre lett belőle, bár még akörvönalak látszódnak de szinek semmi
  • Xing
    állat :)
  • DanielT
    Az emberiség legnagyobb találmánya :D Be is programozom minnyá, hogy éjjel kezdje el, hogy mire felkelek szép tiszta legyen minden :)
  • zoolee
    Azé nembiztos!
    Mert kristály pohatat ezzel is csak olyan 30° on moshatsz, mert külömben ripityára törik mint az edzett üveg..
    Én hülyülésből kipróbáltam...Feltoltam 90 fokra, beleraktam egy kristály poharat, kivettem, megfogtam, lerkatam asztalra, megvártam míg lehült, megfoktam megint, éppen, hogy csak hozzáértem, és széthullott sok kis üvegszilánkra.:D
  • zoolee
    Nekünk is van...Fasság, nem kell, de ehhez az is kell, hogy ne úgy tedd bele, hgoy benne van a afél tál kaja...
    Szal azt először bele a kukába, vagy a kutya táljába....Annak úgy is olyan mind 1 mit eszik..Rühes korcsok...
    Szóval...
    erre kel figyelni, meg arra, hogy ne zyúfold túl, mert akkor előfordulhat , hogy foltos marad pár dolog..És mindent az oldalára fordítva..
    És gye a nagy 10 literel lábost nem illik benne mosni.XD 1 belese nagyon fér, 2 dzsuvás marad..
    De ezeket majd kitapasztalod.
  • Xing
    Ha nincs eldugulva az öblitő cső akkor nem kell minden mosás után takaritani :P
    Amúgy semmi gond vele és higiénikusabb mint a kézi mosogatás mert szerintem jóval forróbb vizzel mos mint kézzel tudsz.
  • gercse
    nem egyértelmű, ahogy írtam,
    tehát a mosogatógépet dehogy kell kitakarítani :)
    persze ha belerakod a csirkecomb csontját, akkor persze...:D, de kötve hiszem, hogy van aki így pakol bele
  • gercse
    dehogy kell..., legalábbis a miénknél nincs ilyen probléma, nagyon tiszták lesznek tőle az edények, csak rendeltetés szerűen kell használni ;) (ha egymásba rakod a tányérokat, akkor egyértelmű hogy koszos marad)
    viszont a nagy edények term. nem férnek bele, de annyi baj legyen
  • bame
    Írjon, akinek van mosogatógépe, mert tervezzük, hogy veszünk egyet karácsonyra, de hallottunk olyat, h több baj van vele, mintha az ember kézileg elmosogat. Pl. azt is minden mosogatás után ki kell takarítani. Ti mit mondtok?