Pannónia Rally

Oldal 1 / 32Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem.
Tölsd le a hivatalos honlapról.

http://rfactor.net/web/rf1/downloads/

A Lite verzióba csak pár kocsi és pálya van, elég ezt leszedned.

Aztán kell hozzá egy kis okosság. Mondjuk ez biztos jó (nem próbáltam): http://users.atw.hu/mf1rftl/download.php?view.2

Majd innen leszeded a modot amit le akarsz tölteni.
http://rallyfactor.hu/downloads/category/mods/

Valamint ha elakadnál, van itt egy 80 oldalas angol nyelvû kézikönyv.
http://files.imagespaceinc.com/1255c/Support/rFactorManual.pdf
Vagy kérdezz az Rfactor topicban.

Akkor valaki az rfactort elküldi?
Ilyen játék nincs. Rfactor nevû játék van. És a Rallyfactor.hu csapata szervez online bajnokságot. Elõbb az RTE bajnokságuk futott, most a RSB azaz a Rally Sprint Bajnokságuk. (A valós RTE és Sprint futamok pályái, autókategóriái, szabályai szerint)
Tehát 2 rallyfactor mod van az rFactorhoz. az RTE és az RSB.

Kifli ez se segített 😞
Sziasztok esetleg valakinek a Rallyfactor megvan? Ha igen valaki feltölti nekem a játékot privibe? Megköszönném! Köszi 😊
Köszi
kifli
ahogy nézem másnak is van ilyen gondja, esetleg próbáld meg ezt:

Esetleg rendszergazdaként futtatni.
Sziasztok egy kérdéssel fordulok hozzátok! Letöltöttem a Pannonia Rallyt de az engine.exet elinditom és ezt a hibát írja! The display mode is not supported please run config.exe gamex! Lefordítottam a config.exet le is töltöttem de ugyan ezt írja ki! 😞 Tudnátok segíteni? Köszi 😊
kifli
nekem megy win7 allatt
pedobear
Ezt hogy kell elindítani hét alatt?

Ati patch-al is ugyanez van. config.exe fájl pedig nincs is.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

kifli
2 pálya van, egyiket az idõmérõ alatt éred el, a másikat a free ride alatt
Hogy tudok pályát választani?Vagy beta-ban nem is lehet?
Igen...

www.smart-bus.hu

bardocz
Driverben a damper meg centeringet?
Pedig kezeli az effekteket is ha jól emlékszem. Húzd feljebb az értékeket a szokásos nulláról...

www.smart-bus.hu

bardocz
Valamiért a G25 ffb-je nem mûködik nálam a játékban. Erre ötlet? Esetleg nem kezel két játékvezérlõt a játék?
kifli
remélem, a fejlesztõket kellene megkérdezni...

ha már nem szeretnék tovább csinálni, akkor 1 kis fejlesztés + egy sdk és akkor lehetne hozzá jó kis szakaszokat késíteni, nameg autókat...
bardocz
Lesz még valami ebbõl a játékból?
Sziasztok!

Integrált Intel videókártyám van és a következõ hibaüzenetet kapom indításkor: GL_EXT_TEXTURE_EDGE_CLAMP_FAILED. Mond ez valakinek valamit? visszaolvastam, már kipróbáltam mindent, de lehet ennyire sötét vagyok.

Köszi elõre is.

kifli
olvass vissza kb 1 oldalt...
ateso
sziasztok nekem valami parallax errort ir amikor inditanám mit kell csináljak?😄

AMD Athlon X2 Prcocesszor|Radeon HD 4850 512 mb|MSI K9N2G Neo Alaplap|4G ram|

lac coo
Semmi az mindenbõl nagyon könnyen lehet !<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

passatgt
ebbõl se nagyon lesz semmi ugye?

R420
Én is építenék hozzá meg autót is raknék hozzá csak tudnám melyik programmal kell majd írok nekik egy mailt.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

kifli
a készítõk valszeg tudják 😄
CsuTy89
Nem volna hülyeség, én simán szórakoznék vele 😄

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

R420
Valaki tudja hogyan kell benne pályát építeni?

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Meghalt a buli <#wink>

Gyááá de nagyon király, lfs után érzem a pozitív és nemgatív részeit, de inkább a pozitívakat, csak azt sajnálom, hogy egy idõ után el kezd laggolni..😞
Egyébként remélem, hogy mihamarabb lesz belõle "kész" szim, én tuti, h megveszem😛😛
Grat a fejlesztõknek! Végre átjön a feeling a felfüggesztés és a gumi is király, a motor kicsit mintha erõs lenne😄
milk4
Köszi,mostmár elindul😛

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

kifli
rájöttem a megoldásra 😄
ITT egy config.data 800x600 és 60hz-s beállítással 😊
csak kicsomagolod a fõkönyvtárba, ahol az exe van.
milk4
Nekem még config.data-m sincs,ha jól tudom akkor azt csak az elsõ rendes indítás után hozza létre.

kifli
notepad++-al próbáltam, de krixkraxok lettek csak :/
bardocz
Nem tudod jegyzettömbhöz társítani?
kifli
alapból vagy túl nagy felbontáson vagy túl nagy frekin akarja indítani a játékot, a config.data file-ban kéne átírni csak nemtudom mivel lehtne megnyitni :/

Nevano: azért gondoltam hogy most lesz, mert hivatalos oldalon a forum résznél írták még valamikor, hogy télen lehet várni egy újabb változatot. Meg ugye volt arrol is szó hogy a trabi lényegében kész, csak hangok kellenének
milk4
Én is leszedtem,de error-t kapok:
"the display mode is not supported
please run config.exe to config gamex"

Majd kipróbálom késõbb 17"-os monitorral is vagy a 23"-ost VGA kábellel kötöm rá a gépre és nem DVI-al.

Misi az ezredes
Kéne de nem hiszem h számolhatnánk közeljövõben hasonlóval. 😞

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
na itt a téliszünet lesz valami?
most megint elõvettem a játékot, és jót eljátszom vele, de kéne mondjuk egy murvás pálya, meg egy trabi 😄
passatgt
jól néz ki!

http://www.dimensiontechnics.com/node/52

Új játék a láthatáron Alpine Crawler címmel!
Visszatértünk az autószimulátorok irányába, igaz, még mindig iPhone-ra.
solo

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

kifli
off:
volt itt régen egy vidi hogy nemtudom kik végigelõzték a mezõnyt egy vfts-el, valaki tudja linkelni? <#zavart1>
lac coo
1340 milla !
Volna egybõl Cintiq ! 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Mar csak Lottozni kellene😉
pointer4
Ha nyer itt valaki lotto5-öst, akkor tuti befektetés! 😄
kifli
nos beleolvastam kicsit a dimension technics górumába és ezt találtam:

"A fejlesztés sajnos most áll.
Az iPhone játékokon dolgozunk, mert ez fog elég pénzt teremteni ahhoz, hogy a rallyt tudjuk folytatni, és ne csak hobby szinten mint eddig, mert arra már nincs idõnk.
Ha elegendõ tõke áll a fejlesztése mögött, akkor újra nekiállunk, és folytatjuk.
Elképzelhetõ, hogy télen szüneteltetjük 1-2 hónapra az iPhone fejlesztést, akkor lesznek újdonságok.
Addig nem hiszem."
Alexease
Lehet, hogy soha. Penz fuggvenye a dolog. Ha szerzel megfelelo tamogatokat, akkor lehet vele foglalkozni, es 1-2 even belul keszre lehet gyartani. Ha nem, akkor marad mint hobby, ami tudod hogy milyen, ha nem kell eppen penzert dolgoznod es/vagy nincs jobb dolgod, akkor piszkalod egy kicsit😉
Máté94
Segítsél nekik.Akkor kész lesz!
DaW3
cs
mikor lesz kész teljesen??
v ezt már ne is várjuk??

- Tudod, mikor lesz kész a négyes metró? - ??? - Amikor a gyerekednek euróban adod a zsebpénzt a Budapesti Olimpiára.

pointer4
Talán inkább nyár van, és mindneki szereti ilyenkor kivenni a szabit.
Oldal 1 / 32Következő →