Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
inkább a köv évadot várjuk 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
vajon ki tette ezt Charlieval?
Fisherman\'s Friend
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Már majdnem új témát nyitottam neki, amikor - biztos, ami biztos - az eredeti címre rákerestem.
2 részbõl még nem látszik annyira, hogy jó sorozat lesz-e vagy sem.
Viszont most, hogy ma mindjárt már a 3-ik részt vetítik, rájöttem, hogy honnan ismerõs nekem a fõszereplõ, Damian Lewis...
Elit alakulat - Richard D. Winters hadnagy (aztán százados, õrnagy....)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Ez a sorozat is inkább a hangulatával tud megfogni (legalábbis engem az fogott meg benne de nagyon) szóval ne írjátok le látatlanban!
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A sztori: Charlie Crews rendõrtiszt 12 évet töltött börötnben egy gyilkosságért, mielõtt kiderült volna, hogy ártatlan. Most újból nyomozói munkát vállal, környezete legnagyobb megrökönyödésére.
Ez így alapjáraton nem hangzik túl érdekesnek, de a szereplõk (különösen a fõszereplõ) és az egész sorozat hangulata olyan szinten el van találva, hogy egybõl rákattantam. Eleinte ugyan akadnak kissé unalmas bûnügyek, de az írók hamar magukra találtak, és mostanra már igazi kacifántos krimisorozattá nõtte ki magát a dolog. Ennek ellenére egyenlõre nem ismerik igazán sokan, azért is nyitottam meg a témát, hogy ezen változtassunk 😊