18
-
#18 Játszhatatlanul szaggat a játék, nem teljesítményprobléma az tuti, mivel meg megáll 1-2 másodpercenként. Szerintem driver hiba, van ahol az USB HID eszközöket írják, hogy az lehet a gond. De én már mindent próbáltam. Patch meg nincs hozzá. Effektive dobhatom ki a francba az egész játékot, legalább az ajándék film jó mellé. Idegesítő.
Ha valakinek van valami megoldása,
please... -
dupcsik #17 tud magyaritást valaki a játékhoz? -
#16 ez egy nagy fos, grafika nagyon szar, még a gta4ben a bankrablos pálya is nagyobb élvezet mint ez... nagyon béna harcrendszer.... -
spooon #15 Hali én a segítségeteket szeretném kérni a második feleadatba amikor kiirja az mb3
a fekete autrónál eltudná valaki részletesen magyarázni hogy mit kell csinálni
Előre is THX -
zsixi #14 Nem tudom egy játékot láttunk-e de kurva jó a grafika meg az egész játék! -
McDuff #13 tapasztalt vki olyat h b*szakodik a hang?pl az elején nem minden mondatot hallok,a lövéseknél is,a tag ott lő mellettem de nem hallom.vki tud segíteni?h ez hardver miatt lenne? -
PunkZoli #12 a grafikája igen is jo.. sztem -
#11 Hm, látom, hogy már lehet is tölteni lefelé, szal annyira nem is kellenek azok az infók... :P -
#10 Ja, hát nem kötelező játszani vele. De ilyen hozzáállással szerintem rengeteg élményből kimaradtál már eddig is, nem fog ez sem hiányozni neked... -
#9 Hm. Azért sok konkrétumot nem tudtunk meg. A kooperatív módról annyit, hogy van, a single playerről szinte semmit(hogyan irányítom mindkét arcot?), arról meg pláne nem, hogy a felbérelt arcokkal mi a helyzet. Mondjuk ha egyre drágábbak, akkor én speciel akció után jól fejbelődözném őket, csak a rend kedvéért, meg költséghatékonyságból... :P Végülis, szerep szerint pszichopata vagyok, nem? :P -
Mr. Perfect #8 Hát ez a grafika rettenetes. Hogy tudnak 2007-ben ilyen játékot kiadni? És mpég esetleg profit-ot is remélnek belőle? -
#7 Szánalmas vagy
Témához: Csak engem emlékeztet a grafika a Reservoir Dogs-ban látottra? Engine nem u.a.? -
m4G1c #6 ej, hát ezt én akkor most elkezdem nagyon várni :) iszony' fílingesnek tűnik. -
#5 Nem, az a hátán egy nagy táska, ha minden igaz a bankrablásból származó pénzzel teli. -
#4 az egyik képen a csávó csak nem egy hullazsákból száll ki?ez majdnem olyan mint a punisherben amikor a koporsóból kiszállva kellett irtani a gyászolókat:D -
neoG #3 uccsó képen a kis körszakállasnak a rémülettől nem sikerült rendesen megfognia a shotit -
#2 Azta ez történet alapján is, képek alapján is nagyon tetszik. Főleg ott hogy kooperatív mód, nem egyedül kell szembeszállni mindenkivel :| Erre nagyon kiváncsi leszek! -
#1 first