28
  • simi11
    há én is inkább az RTL KLUB híradóját(loll) nézem... sokkal jobb, bár, a szín világa kicsit sem tetszik!
  • trogi
    Pici csúcsztatást érzek szavaidban.
    Ha ugyanis mind azok lennének, akkor kábé 30-50 év múlva biztosan kihalnának. De nem. Ezek reakciósok, túlélnek mindent. Mint a skorpió, a patkány és a csótány.
  • banok
    köszönjük ezt az "értelmes" hsz.-t
  • Yoshimitsu
    :D Vicces ez az egész, mert vagy mindenki hülye csak én vagyok gőzmozdony. :D Vagy nem vágom.
    Alapkérdés: Kit érdekel mi történt? (Jó tudom van iylen ember, és azt is hogy "leszarom a világot" embernek tűnök ilyen kérdéssel) A politikát lesz.rom, mert arról szól hogy baromságokat magyaráznak a tévében aztán meg jön az újabb adófajta. Megy a cumiztatás. Aztán hogy ki törte össze magát, hát sajnálom, de ez van ilyen az élet. Sajnos nem nagyon tudok segíteni rajtuk.
    Időjárás jelentés? Hát tudjátok milyen idő lesz holnap? Majd holnap meglátjátok. :D Ilyen lesz.
    És akkor ki is merült a híradó téma.

Az meg hogy egyes szerintem eléggé valótlan kalkulációk meg mérések azt próbálják beetetni hogy ezt a két ló...-t nézi az egész ország számomra hihetetlen. Mert ha csak itt elolvassa az ember hogy ki mit néz, akkor a National, a Spektrum és a többi ilyesmi is biztos hogy szép nézettségnek örvend.
    Az internet lehúzza a legtöbb embert szerintem, mert aki ténylegesen hírekre kíváncsi utánanéz a neten.

Én mondjuk úgy vagyok vele hogy a durvább híreket úgy is mondja valamelyik családtag, vagy haver, és akkor annak utánanézek ha érdekel. De nem a TV2-őn vagy a RTL klubbon.

Jah és a csillag? :D Hát azt azokra az emberekre mondják akik az RTL klubbon tolták tegnap este is. :D Egyszóval a munka nélkül könnyen elgazdagodni vágyók népcsoportját nevezzük csillagoknak. :D
    És ezt nem tudta a kiscsaj? :D
  • Mr Csé
    baloldali rtl klub gratula és buzi szdsz es tv2 saját nemüekhez vonzódóknak
  • wanek
    Akkor a rendőr haverodnak fingja sem volt róla, mert pont a rendőrség állítása szerint voltak 200 ezren.
  • wanek
    Ne csúsztass, ilyen a hírTV-ben nem hangzott el.
    A 2 milliót a Philip mondta egyszer, de az nem okt.23. és nem Astoria volt, hanem pár éve, a Kossuth téren, és azt is úgy, hogy lehet, hogy vagyunk itt 2 millióan.
    Ahogy előadtad itt magad, az olyan, mint a Kövér László-féle "köteles beszéd" meghamisítása és félremagyarázása. Ha nem hiszed, olvasd el gyurcsótány könyvét, abban le van írva, hogyan vezették ők félre az embereket, mint pl. a 23 millió románnal...
  • matt taylor
    és rendőr haver mondta hogy voltak 50 000-en
    Az 50 000-ről: Puskás stadionban voltak ennyien Rolling Stones koncerten...
    Aki látott már ennyi embert az tudja hogy ennyien nem férnek el az Astorián, nem hogy 2 000 000-an...
    Vicc
  • matt taylor
    "hír" tv 2006 ok 23áról: 2 millió ember az Astoriánál a fidesz nagy gyűlésen
    Tv2 2006 ok 23áról:3-40000 ember az Atroriánál...
    Mtv 2006 ok 23áról: 20000 az Astro...
  • immovable
    Azért az általad említett két csatorna erősen jobboldalra hajaz, azért ott sem kell mindent csont nélkül bevenni. Persze sok más tv-re is igaz az elfogultság lásd pl atv, erősen bal-libsi, ezért mondtam, hogy érdemes sok helyről informálódni, főként a amgyar belpolitikai hírek tekintetében és igyekezni kiszürni a "valós" infókat.
    De a fő témára visszatérve, az tuti, hogy csak a két "nagytv-ből" tájékozódni elég szűk látókörre vall. S itt nem csak a napi politikára gondolok.
  • immovable
    Pedig elhiheted, nincs okom hazudni! De ahogy gondolod.
  • wanek
    Mindig is sejtettem, hogy elkötelezett híve vagy a gagyinak :)
  • n3whous3
    LOL TÉNYLEG !!!!!
  • Toughtful
    hírTV? Mint hírforrás? :DDDDDDD
  • wanek
    Szánalmas, hogy a cikkíró állandóan azt próbálja bizonygatni, hogy itt csak 2 TV csatorna létezik, a retek meg a csiga.
    Ha híreket akar nézni az ember, arra ott van a hírTV és az Echo TV.

PS: a hírTV-n minden nap van BBC híradó is magyar tolmácsolással, ha valaki külpolitikai hírekre kíváncsi, érdemes azt megnézni.
  • year
    Sorry, de én ezt nem hiszem el. MÁrmint a kollégásnő sztorit, ez annyira morbid, hogy lehetetlen elhinni. Sztem ha lenne hörcsögöm még az is tudná mik azok a csillagok!
  • Rockstar
    Nem tudom, de én is a kereskelmileg fontos korosztályba tartozom (30 évemmel) és az M1-t nézem és Kossuth-ot hallgatom... És azért vagyunk még egy páran. Legalábbis remélem.
  • Laci082
    Nálam az RTL a nyerő a híradóban pont azért mert csak annyi belpolitikát raknak bele amennyiért még nem büntetik őket (mert ugye kötelező). Hülyét is kapnék ha a nettó 25 perces műsor 99%-ban azt kellene nézni, hogy nagyrabecsült politikusaink egymást anyázzák. El nem tudom képzelni, hogy van olyan ember aki egy óránál tovább bírja nézni pl a HírTV műsrosát (nem a politikai irányultsága miatt), ahol reggeltől estig csak ezeket a majmokat mutogatják, ahogy egymásra licitálva jólbeszólnak a másiknak, majd ezt különböző "szakértők" elemezgetik. Ezt tartom igazi agymosásnak, nem a "kereskedelmi szarokat". Arra viszont tökéletes, hogy lassan az emberek képesek kinyírni a másikat csak azért mert szídni mert az "vezérét" (mindkét oldalon). Komolyan inkább néznék Győzikét, pedig nem sok műsor van amit jobban rühellek (no nem divatból, ahogy a netezők többsége).
  • immovable
    Van egy kolléganőm aki semmi más informácóforrást nem tud elképzelni, mint a blikk a retekklub, etc. Múltkor megkérdi tőlem, és hogy mik azok a csillagok, azok is földek amit a nap világít meg??? :-O
    Mert hogy most olvasott vmit a blikkben a neten. Mondtam neki, hogy na ez az a szint amikor már nem érdemes magyarázni. De azt nagyon jól tudja, hogy győzike mit tojt a tegnapi részben. Én egy tervező irodában húzom a belem, tehát itt elevárna az ember egy kis intelligenciát, észt hívjuk akárminek. Tehát ha ilyen helyen, ilyen emberekkel találkozik az ember, el sem merem képzelni mi lehet még. Ez csak egy példa, lenne még sok, de sztem ez is megfelelően érzékelteti azt ha az ember csak a bulvárra szomjazik. Persze erről az adott példáról nem lehet következtetni mindenkire, de sajna a túlnyomó többség megelégszik a boldog együgyüséggel.
  • stargatelost
    az rtl híradót kellemes nézni - attól függetlenül, hogy mi megy benne- a dizájnja sokkal jobban begyüvős bármelyik adó híradójénál...az a kékes háttér, meg a hírközbeni kiírások...
  • immovable
    Más országban is van ilyen sok mocsok, mivel onnan vesszük át, csak, hogy itt ez a fő információ forrás és a nagytöbbség csont nélkül bevesz mindent, anélkül, hogy elkodolkodna rajta.
    Egy szóval nem mondtam ezt: "nem mondod, hogy azt hitted, hogy csak magyarországon van így? ó..."
    Ez pedig erős csúsztatás: "ami érdemleges hír van, azt úgyis mindenhol bemondják."
  • winnie
    "Nem is csodálkozik az ember, hogy itt tart az ország, amíg az emberek ezekből a "szennyekből" tájékozódnak. "

az ország? mert nyilván a világ többi országában nem a bulvár van hatalmon. nem mondod, hogy azt hitted, hogy csak magyarországon van így? ó...

attól, hogy te minden reggel megveszed a népszavát és a magyar nemzetet, hetente pedig a heti választ és a 168 órát - sokkal többen vannak, akik inkább blikket és sztorit kérnek. (szerintem az lenne a gáz, ha az emberek annyira politikusak lennének, hogy mindenki politikaibb híradókat nézne.)

ami érdemleges hír van, azt úgyis mindenhol bemondják. az, hogy az m1 vagy az rtl 27 éves riportere dolgozza fel és vágatja össze, az teljesen mindegy.
  • aDannyBoy
    én szórakozni vágyásból nézem néha az rtl vagy tv2 hiradót, de olyankor már a barátok közt se maradhat ki :)
    de annak is szánják, kit érdekel mi történt a világban? :)
    az esti filmhez jól fel lehet a nézőket heccelni, hogy felrobbant, meghalt, lezuhant
    utána megnézed ugyanezt hálivudiban
    az igazán lol egyébként mikor a fókusznak meg a híradónak 1-2 vagy akár 3 témája is azonos
  • Kobaljov
    A mostanában újrakezdett Benny Hill shownak sokkal több értelme van a 18:30-19 órás idősávban
  • immovable
    Nem is csodálkozik az ember, hogy itt tart az ország, amíg az emberek ezekből a "szennyekből" tájékozódnak.
  • immovable
    A két bulvárt csak azért nézem meg időnként, mert reménykedik az ember, hogy "hátha most" vmit fejlődtek már. Veszett fejsze.
  • immovable
    Ha ez valóban így van, akkor ez egy szégyen, hogy a két bulvár "hiradót" nézik az emberek. Hír ott nincs csak bulvár, illetve hozzánemértés. Múltkori volt a legkomolyabb hozzánemértési bizonyítvány a retek hiradótól. "Felmentették azt a helikptervezetőt aki lezuhant a gépével xxxx.yx.x-én, tapasztalt pilótáról van szó 5000 km repült távval. muhahaaaaa Repült órát mérnek a pilótáknál, nem km, hozzáértés rulz.
    Én ha tehetem (ami ritkán van)megnézem vmelyik bulvár tv (retek/tv2) "hiradót" majd utánna a jobboldali hirtv 7 órási hiradóját majd a fél 8-as m1 hiradót, felidézem a neten napközben olvasott hírekkel és akkor nagyából képet kap az ember abból, hogy mi is történt a világban.
    De inkább marad a net.
  • Komolytalan
    Mondjuk szüleimnél csak a HírTV miatt van digitv, de gondolom ez nem jelent semmit. Azért én egy elenyésző kisebbséget mérő (ekkora mérési mintánál a hibahatár 90+% is lehet), nevetséges rendszerű (+távrángató nyomkodás, mikor kimegyek a szobából, lol) mérésre én nem sokat adnék.