65
  • Inquisitor
    Ha 1920-ban tud 30FPS-t, akkor neked az miért sz*r egy olcsó kártyától???

Jacek, a Crysis Very Highban max. a GTX-en megy kisfelbontásban, de azt a sebességet sem nevezném "jónak".

Vannak képek a HD3870 X2 szörnyekről is, bár szerintem nem sok készül belőlük ...
  • Jacek
    Talan Crysis?:)
  • Jacek
    Es milyen szep lehet:))
  • mikloss
    nemhinném, nekem 9550Ge-en élvezhetően megy...
  • Skyline
    Ezek a testek nagyonjók,csak a kis különbség pont nem az emberi/játzsható felbontásoknál jön ki.....Aki ilyen kártyát vesz az örül hogy összespórol egy ilyenre és így egy erősebb kártya kerül a gépébe...Nem fog 2800*5000-es fewlbontásba nyomulni,örülnek az 1280*1024-nek...Na ezekben a felbontásokban viszont igencsak alulmarad ez az ati kártya is...És +5-10ezerért egy erősebb kártya aminél nincs kínszenvedés a driverekkel+ kuncsorgás egy rakás játéknál patchért...Szal ettől még mindig gt...:)
  • szombi
    COD4
  • Szega87
    usersbe meg fefoba még nem lehet kapni :/
  • who am I 7
    Mármint a 3850-ért, gondolom.Mert 35ért, hülye lesz az ati kínálni, ha egy 55ezres GT-től csak 10%kal lassabb.Legalábbis a 3870.A 3850 40+ 2-3 ezer körül lenne reális.Ettől függetlenül, én tuti GT-t veszek.
  • kow83
    Árulják már el a tisztelt nagyokosok, hogy mi az a játék, ami ezen szarul, úgymond élvezhetetlenül megy.
  • who am I 7
    A GT meg 750....
  • Darth Sith
    a HD2900-ban 700millió volt...
  • szurop
    "hiszen kettejük között mindössze az órajelben, a memória típusában és méretében, valamint a külsőben találunk eltérést"

Mindössze.
  • signs
    Esélyes... de a cikk akkor sem említi! :)
  • davos80
    666M tranzisztor...
  • tunyo902
    Ép most vennék karit csak nem tudom mejiket vegyem meg!
  • Caro
    Szerintem a 150-200 $-os ár teljesen korrekt lenne ezekért a kártyákért. 25000-35000 Ft-ot én adnék érte. Ennyi pénzért 8600-okat osztogatnak, azoknál mindenképpen jobb. (A 8800GT mennyi?)
    De nagyon nem tudom, hogy most mit vennék, Atit-e vagy Nvidia-t?
  • Anotino
    Tenyleg alulmarad a tesztekben 10-20%-al. De meg uj kartya, es az ati nem szokott elsore jo drivert irni (a 8800gt ebbol a szempontbol elonyben van).

Azt, hogy jo vetel-e, vagy nem, az azt donti el, hogy mennyibe fog kerulni. Ha olcsobb lesz, mint a gt, akkor jo. Mindenesetre ideje volt mar egy kis arversenynek.

Ut3 / Crysis dx10 tesztet talalt mar valaki?
  • waterman
    itt
  • tunyo902
    Hol láttad te ezeket a teszteket?
  • skinnyman
    Nincsenek egálban, a tesztek szerint 15-20%-ot ver rá a 8800GT. Sztem én olyat veszek, nem győzött meg ez sem az Ati-tól.
  • skinnyman
    Ami azért tegyük gyorsan hozzá: sz@rra sem jó.
  • gabeei
    A tesztek szerint jók lettek, egálban vannak a 8800GTvel. Itt igazából az ár, és a driver finomhangolása fog dönten...
  • BiG G
    a radejon 9600xt rulzor
  • warrior28
    Húdenagy fejlődés...
  • signs
    Én úgy tudom, és a fenti cikk ezt nem említi, hogy ezek a kártyák már támogatják a DirectX 10.1 -et is.