Megjelent a Radeon HD 3800
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"hiszen kettejük között mindössze az órajelben, a memória típusában és méretében, valamint a külsõben találunk eltérést"
Mindössze.
Mindössze.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
666M tranzisztor...
Ép most vennék karit csak nem tudom mejiket vegyem meg! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerintem a 150-200 $-os ár teljesen korrekt lenne ezekért a kártyákért. 25000-35000 Ft-ot én adnék érte. Ennyi pénzért 8600-okat osztogatnak, azoknál mindenképpen jobb. (A 8800GT mennyi?)
De nagyon nem tudom, hogy most mit vennék, Atit-e vagy Nvidia-t?
De nagyon nem tudom, hogy most mit vennék, Atit-e vagy Nvidia-t?
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Tenyleg alulmarad a tesztekben 10-20%-al. De meg uj kartya, es az ati nem szokott elsore jo drivert irni (a 8800gt ebbol a szempontbol elonyben van).
Azt, hogy jo vetel-e, vagy nem, az azt donti el, hogy mennyibe fog kerulni. Ha olcsobb lesz, mint a gt, akkor jo. Mindenesetre ideje volt mar egy kis arversenynek.
Ut3 / Crysis dx10 tesztet talalt mar valaki?
Azt, hogy jo vetel-e, vagy nem, az azt donti el, hogy mennyibe fog kerulni. Ha olcsobb lesz, mint a gt, akkor jo. Mindenesetre ideje volt mar egy kis arversenynek.
Ut3 / Crysis dx10 tesztet talalt mar valaki?
Hol láttad te ezeket a teszteket?
Nincsenek egálban, a tesztek szerint 15-20%-ot ver rá a 8800GT. Sztem én olyat veszek, nem gyõzött meg ez sem az Ati-tól.
Regards,
A tesztek szerint jók lettek, egálban vannak a 8800GTvel. Itt igazából az ár, és a driver finomhangolása fog dönten...
Húdenagy fejlõdés...
Én úgy tudom, és a fenti cikk ezt nem említi, hogy ezek a kártyák már támogatják a DirectX 10.1 -et is.
www.sabian.com
← ElőzőOldal 2 / 2