HUmanEmber41st#6
Ha látja ezt a cikket 1 Fradi szurkoló, sztem máris elkezdi a szervezést :D
Sztem a taktikának nem sok köze van a tulajdonosokhoz. Az már az edzők dolga, meg gondolom vannak kinevezett vezetők a fórumon vagy olyanok akik alaembernek számítanak és erről nem hiszem hogy szavaztatnának.
De egyébként jó ötlet.
irkab1rka#4
én 45k+ usert láttam signupolva, de mindegy is.
Az ötlet jó, mert ez egy hatalmas részvénytársaság :) bár az is igaz, hogy az ellenfél 35 fontért megtudhatja, hogy ki mit fog játszani. Igaz az összeállítást eddig is lehetett tudni, de legalább a taktika volt titkos (az első 2 percben)
mindegy, hajrá, remélem ez a jövő. Egyszer talán megvehetünk majd egy nagyobb volumenü és fontosabb dolgot: a magyar államot...
Szefmester#3
sztem naponta több online szavazás lesz, és a nyertes megoldást fogják megcsinálni :D
szvini#2
loooooooooool, tényleg, de emgtudtuk hogy ők is tudnak számolni :D
ebből se lesz semmi :D, madj midnenki mást akar, és akkor eladják egy gazdagnak :D:D:D
"MyFootballClubnak egyébként jelenleg kereken 20 000 tagja van, akik évente 35 brit font tagdíjat fizetnek be a közösség közös kasszájába. Becslések szerint az eddig befizetett összeg eléri a 700 000 brit fontot."
Ezek a becslések Hihetetlen bennfentes információkon alapulhatnak: 20000*35=700000....