Nokia N82, a mobil mindenes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
__________________________ \"Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders.... \"
Skinnyman szerint nics ertelme nagyobb dpi-nek. Nemtom o hany dioptrias, de en meg minden monitoron es kijelzon lattam a pixelracsot (azert nehany effekt javit rajt vmit, de ertelem szeruen nem noveli a reszletesseget, inkabb elmos) a nyomdaiparban is joval efolotti dpi-k vannak, minosegi kiadvanyokban, gondolom nem poenbol..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Billjétöl féltem, hogy szarlesz de nem prímán használható.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
+1 ok amiért ez az én telefonom kell legyen!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha DVD-t nézel TV-n, az 720*576, de az átlag TV-k is csak 300 sor megjelenítésére képesek. A 640*480 lehet hogy közel van hozzá, de baromira nem (csak) ez a lényeg. Ha egy full HD stúdiókamera, egy félprofi tévékamera, egy home miniDV kamkorder és egy akármilyen csillivilli kamerás mobil felvételét egyaránt 320*240-be (vagy 640*480-ba, mindegy) konvertálod, ég és föld a különbség, hiába hogy azonos a felbontás. Élesség, dinamika, kontraszt, színek, képzaj, stb... Egy 320*240-es egérmozi is lehet csodaszép, ha jó minõségû optikával készült a forrás, és egy 640*480 is lehet egetrengetõen pocsék, ha telefonnal veszed fel.
A legegyszerûbb módszer, hogy kipróbáld: végy egy DSLR géppel készített fotót, mondjuk a fotozz.hu vagy a flickr oldalakról. Photoshoppal méretezd át 640*480-ra, és hasonlítsd össze egy 640*480-as mobilfotóval. Ugye? 😊
Mindemellett nem mondom hogy nincs létjogosultsága az egyre jobb minõségû videót/fotót készítõ mobiloknak, magam is elõszeretettel használom ezeket a funkciókat a PDA-mon. Viszont az ilyen "(közel) DVD minõségû" bullshitektõl tartózkodjunk. (egyébként a mini DV standard minõsége hivatalosan veri a DVD-ét, de ettõl még egy jobb kézikamerával készült felvétel sem lesz DVD minõségû, a gyengébb optika miatt)
A 480x320-at ultraHD-nek azért nem nevezném, de telefonon aligha lehetne nagyobb.
Én láttam már 640*480-as felbontású kijelzõvel szerelt PDA-telefont mûködés közben, hamarosan veszek is egy ilyen gépet. Na, az már azért minõség, és még a 320*240 is kicsit gagyinak hat, amióta megtapasztalhattam az "egérmozi" csúcsát. DivX filmet nézni a vonaton egy jobbfajta sztereó fülessel egész kellemes élményt nyújt még a 320 is, a 640 pláne. Mozizni meg ott van a 107-es plazma, illetve a mozi, egész más követelmény érvényesül útközben való filmnézéskor.
Regards,
Akármi is van benne.
nekem n70me-m van na az ki-néz!<#nezze>#nezze><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#mf1>#mf1>
10 éve a gép elött!
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
A cikk írójától kérdezném, hogy hol kapható? <#nemtudom>#nemtudom><#kacsint>#kacsint>
Ha az összeszerelése zsír, akkor biztos befutó ez a modell. Symbian powaa!!! <#hehe>#hehe>
Ez nagyon szép és jó, de ahogy az itteni kerekedõket ismerem, nem jó ötlet átváltani a 450 eurót forintba, mert arra még szép kis hasznot rádobnak. Lesz ez itt 140k is sztem. Mostanában keresek Wi-Fi-vel rendelkezõ telót, ez nem is lenne rossz, csak kicsit túl drága és GPS-re pl nem sok szükségem van.
Regards,
Tudtukkal külföldön is csak tesztpéldányok keringenek ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De hol???? Valaki legalább priviben küldjön egy linket pls, mert mindenhol decemberi megjelenésrõl regélnek.
Hol és mennyiért vihetõ?
"az N-Gage játékokat
és a Nokia Maps-et is támogatja."
ÁLLAT!!!!!! KELL!!!! MOST!!!!!
https://twitter.com/foodlfg