AMD: készülõben a Socket AM3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem is...
Az SZDSZ egy náci párt.
nesze 2006 július... attól hogy nem olvasol utána, nem az amd a hülye.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én semmilyen buzi nem vagyok, azt veszem meg egyszerûen aminek van értelme. De Ti olyan elvakultak vagytok, hogy egy ilyen hír miatt ölni tudnátok. Valami szánalmas. :) Ki hány fps-el tud többet kicsikarni a 28 magos processzorából. Nevetséges. :)
Az SZDSZ egy náci párt.
Az SZDSZ egy náci párt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Meg ha esetleg nem a piacra kerülés után 1 évvel veszed...
De az igaz, hogy az AMD nem sokáig hozta ki az újabb procijait 939-eshez és 754-eshez. Viszont ez azért is volt, mert az AM2-eseknek újabb memóriavezérlõje volt, ami nem lehetett kompatibilis a DDR-rel. Kapacitásuk se nagyon volt mindenbõl kétfélét tervezni és gyártani.
Az AM2/AM2+/AM3 sorozatot úgy tervezték, hogy egy lépésig kompatibilisek (AM2 - AM2+, és AM2+ - AM3).
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Ill. egész konkrétan olyannal volt egyszer dolgom, hogy a 386-os proci integrálva volt az alaplapon és szabadon volt egy 486-os foglalat.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
A nickem is azért Athlon64 mert annó teljesen be voltam gözõlve, hogy hamarosan 64 biten nyomulok. És aztán telt-múlt az idõ és szépen kimaradt.
És nem panaszkodtam a gépemre mert 2x512MB DDR400-as ramokkal is szépen dolgozott.
Viszont most hogy ez a gép van (alap:Asrock AM2NF3-VSTA) azért mégis csak jobb. És gondolom újjabb 4 évig kifog tisztességgel szolgálni.
És az m$ bérencek még védik a többi m$ bérencet, hogy nem elmebetegek, dehát itt a gyönyörû példa, drfantastikus. Szóval mégis csak elmebetegek :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
és 2006 február környékén már lehetett venni az AM2-t
Most meg alig bírtam 2 magos procit venni az alaplapomba, de szerencsére sikerült.
Úgyhogy most minimum AM4-ig elmegyek téli álmot aludni, és akkor veszek olyat
az talán több mint 3 hónapig tart majd, meg abban már biztos lesz látványos fejlõdés az S939-hez képest:))
Ahelyett, hogy a kapacitás növekedne. Na ja, arra egyelõre nincs nagy igény, asztalon 2 giga jelenleg bõven elég (a többségnek).
Ez Intel-átok ránk, meg a piacra...
>>> AMD NEM kellll !!! <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#gun>#gun>
INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Forza.
Lényegében annyi, hogy az AM3 lapokon DDR3 memória lesz. Az AM3 procik mennek majd az AM2+ lapokban, mivel támogatják a DDR2-t is. És az AM2+ procik is (legalábbis egy részük) menni fog az AM3 lapokban is, mert hogy azok is támogathatják a DDR3-at (doksik szerint már most is). (Az eredeti cikk az AM2-es procikról írja, hogy nem mennek majd az AM3 lapokban, ami nem is csoda, mivel azok a procik még csak a DDR2-t ismerik.)
Szánalmas.
Az SZDSZ egy náci párt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nono! Nézz teszteket, hogy mennyit számít, ha most visszavesszük a HT-t. Esetleg egy 2xSLI-s + RAID + gigabit LAN-os rendszerben számít, ha minden egyszerre megy. Ugyanis a HT csak a perifériákkal tartja a kapcsolatot, az integrált memóriavezérlõ által nem a HT-n keresztül éri el a proci a memóriát, mint az Intel procik az FSB-n keresztül.
Hasonló kompatibilitás lesz az AM2+ és AM3 között is.
\"The voices are back... Excellent.\"
\"The voices are back... Excellent.\"
SGember, az szuper, hogy Bios-al "AM2+" lesz egy alaplapból, és az új HT-t miként fogja megoldani? Sehogy. Lehet a proci belemegy, de szerintem elég nagy teljesítményvesztés lehet belõle. Egy 770-es AM2+ viszont nem olyan borzasztóan drága ...
És a konfigodat látva nem a proci a kevés, hanem a videokártya.
Egyébként ne csodálkozz hogy 2 hónapig kerestél 939-es 2magos procit, miután már kifutott. Amikor még az volt, akkor mindenhol lehett kapni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Amúgy meg a K6 óta AMD-zek és nem is tervezem hogy visszaálnék INTEL-re. Azt meg tudomásúl kell venni hogy az informatika már csak ilyen... amit ma megvettél holnap már elavult. Ez van...