18
-
greg971 #18 Az IBM a szerverpiacot uralja ... nem értem miért keversz be torzított informácciókat . A szerverplatform más mint egy , a cikkben említett rendszerek .
Az informácciókat fel kellene dolgoznod talán és nem csak a nyers számokkal vagdalkozni. -
Gabe Dearborne #17 Na bumm, és akkor mi van? -
sathinel #16 Jah és a főnökök akik pénzt adnak kb olyanok mint az átlag vásárlók. valahol hallod hogy intel sokkal jobb, és megveszik azt. Az intel kb úgy nyomul mint az MS . meglepő számodra hogy beeszik a fejesek azt a hülyeséget amit a nagytöbbség beeszik?
Lehet nézelődni, és az árakat nézegetni, + alaplapot is számold bele mert az mindíg olcsóbb AMD-nél. Persze sok emberrel tali és elkezdi magyarázni hogy intel imért jobb, majd ha valami gondja van a géppel, vagy fejleszteni akar akkor meg felhívnak hogy mit érdemes venni, vagy hogy kell telepíteni stb. tesztek -
KERI 15 #15 Üdv!
Aki szerti az online stratégiai játékokat az reggeljen itt! nekem nagyon tetszik!!
http://www.travian.hu/?uc=hux_27242 -
homeless #14 Kifejtenéd, hogy miért gagyik?
Amúgy max a belépő szintű szerverknél drágább a sun a hp-nál. -
dez #13 Az is kemény, hogy hiába van 65%-kal jelen Intel proci, teljesítmény szempontjából kisebbségben vannak... -
roliika #12 Gyártanak persze de a konkurenciánál (HP) drágábbak, és elég gagyik. -
#11 azért elég kemény h ezeknek a gépeknek több mint a 3/5-ödében Xeon muszikál, és az AMD meg az IBM vetekszik csak a maradék pár százalékért :) -
homeless #10 Gyártanak x86 alapú szervereket is. Meg most a szuperszámítógép piacra is vissza akarnak térni. -
roliika #9 Sun seholsincs. Jelenleg Ultra spark alapú szervereket gyártanak, csak 16 procival, és 128-256 giga rammal...bár ezeket persze össze lehet kapcsolni fiber chanelles kábelekkel. -
roliika #8 Lebegőpontos művelet/másodperc. Pl.: 1.213-0.325 -
sathinel #7 FLOPS jelentése -
#6 A sun régebben nem volt benne? :( -
Aviak #5 Valószínűleg bennem van a hiba, de én nemtom mi az a flop. Szóval van belőle neki sok. Remek. -
Chriss745 #4 Hehe, én láttam már BlueGene-t élőben! Igaz nem L-eset, hanem kisebbet, de abban is 1024 db 2 magos proci muzsikált! Nem semmi hangja volt! -
kvp #3 Ezek alapjan a legjobbak: powerpc (ibm), intel x86 (xeon) es amd x86 (xt4)
A dedikalt szuperszamitogep csipek sehol sincsennek. Viszont eleg erdekes, hogy egy it outsourcing-al fogalkozo ceg szuperszamitogepet vesz. Ezek szerint lassan mar a tudomanyos munkat is kiszervezik. -
whitehawk #2 És így oszlik meg az 500:
426 linux (ez a processzorok 56%-a és a teljesítmény 70%-a)
6 windows (itt ez kb 0,7%, 0,7%)
30 unix
2 bsd
34 mixed
2 macos -
Mister #1 az ára kéne :)