27
Vistával vettem, XP-t raknék fel, de csak Vista drivert találtam
-
otto8914 #27 Sziasztok! Először leírom milyen van, turion 1.9, 2G ram al. Nekem 1évig volt rajta Xp sp3 as, semmi gond nem volt vele, talán az is a legjobb rá.
Most egy hónapot volt Vista sp1 es, nagyon király vele, minden nagyon hasít, talán még jobban mint az xp-n, firefox, msn, film, zene, mindent dobál be örült gyorsan, csak hát jobban melegszik vele, xp-n 1év alatt sose jártam úgy h kikapcsoljon mert túlmelegedett, pedig játszottam is rajta. Vistán akár az a canter kategóriás játékok is melegíthetik, és még egy negatívum, h amiben rajzolok program nem volt tökéletes.
Így most win 7 van rajta, a vista is meg a win7 is olyan volt h csak a graf driver kellett, azt leszedtem vistára a fujitsu oldaláról és az jó win7 re meg vistára is. Ez a win7 7-8G integrálva van benne minden, mindent felismert wifitől kezdve a hangig, csak a grafot nem de az nem is gond. Jó a win7, gyors, nem melegszik, megfelelően működik a program amiben rajzolok, szóval nyilván ennél maradok, vagy vissza az xp sp3ast, de csak mert most sok programot kell keresni direkt win7 re.
És a végére, keresni kell normális windowst, lehet az xp, vista, vagy win7, nekem van mind a 3 olyan verzióban h szinte mindent felismer és nyilván csak az xp esetében kell a graf driver mellé egy hang driver. -
#26 Szevasztok!!!
Nos aki xp-ét használ, anak szól a kérdés, stabil a rendszer???? -
fulldiak #25 Helloka!Én is ezzel a problémával küzdök. Minden megvan, egyszerűen csak a videokártyát nem tudom telepíteni. Így csak 800x600-ban tudom nézni a gépen, zavaró... Ha valaki megoldotta kérem írjon! Köszi! -
dady86 #24 Hali!
van vki akinek sikerült ezzel a módszerrel és driver packkal egy normális xp-t összehozni? mert én már próbáltam felrakni xp-t amilo pa2510 notebookomra, elég sok drivert meg is találtam, de a videókártyánál mindig azt írta ki telepítés előtt, hogy nem található a következő hardver a rendszerben-> Ati xpress x1200! és nem találtam megoldást a problémára!
Valakinek sikerült egy jól működő xp-t varázsolni erre a gépre?
Előre is kösz a választ! -
#23 xp telepítés után:
eszközkezelőben frissíteni kell az smbus driverét.
Meg kell mutatni neki a driverpak SMBUS mappáját!
Érdemes utána nyomni egy re-startot!
Aztán a többi mappában lévő drivereket telepítsd (setup.exe-ék nyomogatása)szépen sorba...
wifi-t érdemes bekapcsolni a telepítése alattt!(balra lent kis kapcsoló)
A VGA mapát felejtsd el!!!, tölts le friss catalistot hozzá!
-
#22 xp-s driverek 2510-hez -
Ákibard #21 Hello!
Ma én is vettem egy ilyen gépet, igaz szűzen oprendszer nélkül, vagy XP-vel lehetett volna megvenni, mégis a Fujitsu oldalán csak Vista meghajtók vannak fent :( :( :(
Igazából VRSDM kollégával szeretném felvenni a kapcsolatot, úgy látom Neki megvannak a meghajtók, ha esetleg még megvan, nagyon megköszönném, ha el tudná küldeni nekem!
drabikadam kukac vasutbaratzrt.hu
Előre is köszi! -
#20 Igen, leszedtem már ezt drivert régebben, de nem így ahogy leírtad...most próbálom, így remélem jó lesz :) Köszi a segítséget -
#19 Pontosítva:
http://ati.amd.com/support/driver.html -> "Windows XP Professional / Home" -> "Integrated / Motherboard" -> "Radeon Xpress X1200"...
Az ablakon ahova dob klikk a "Individual driver download packages and Avivo™"-ra, ne a full csomagot töltsd le.
A következőkre lesz szükséged:
1.) "Display Driver" - VGA driver
2.) "Catalyst Control Center (Hungarian)" - Nyelvet a legördülő menüben tudsz választani.
a.) Előtte telepíteni kell a ".NET-keretrendszer 3.0"-t - Vagy "Windows Update" / "Microsoft Update"-en keresztül telepíthető, vagy le kell tölteni innen.
3.) "South Bridge Driver" - SMBus vezérlő driver (néha a telepítőnek nem sikerül, de eszközkezelőből ha kikeresed a kitömörített .inf fájlt, akkor tudod telepíteni.)
4.) "Complete Avivo™ Suite for X1000 series products" -> "Complete Avivo™ Package" - A "Radeon Xpress X1200" egy X700-asnak megfelelő X1000-es sorozató GPU-val van ellátva. -
#18 ez a topik zárható úgy gondolom -
#17 LOL.... http://ati.amd.com -
#16 Na sikerült alkotnom, már csak XP driver kellele ATI Radeon Xpress 1200-hoz -
#15 hasznájl delphit. vista meg nem fos mindent normálisan be lehet állítani rajta, én már hozzászoktam:) igaz kb igy a feleannyit ér a gép mint valojában, de a célnak megfelel -
#14 Egyetértek, ezért szeretnék visszatérni XP-re...csak ugye nem akar összejönni -
#13 Nem azt mondtam, hogy DOS-al programozunk, hanem hogy nem nyitja meg őket... Amúgy Pascal, C++... -
szurop #12 A tesóm Asus laptopján se tudtam összehozni, hogy menjenek a driverek, mert ottt is ugyanez volt a helyzet, hogy gyárilag vista volta rajta, és a driverek csak vistara mennek fel. Kénytelen Vistát használni, pedig szerintem az egy undorító szar. -
Borg #11 Az meg milyen iskola ahol még mindig dos alapú programozás van? basic, pascal? lol... 2007, hungarisztán. -
#10 Azt nagyon megköszönném :) -
#9 van hozá driver... de azóta volt egy format-om ha hazahozza a nővérem a lapit akkor tudom áthúzni róla ha rajtavan még. addig sry. de VAN DRIVER.... (bár a gyártó oldalán énsem találtam) -
#8 Az ok, fel is raktam az XP-t, de nem megyek vele semmire, ha nincs hozzá driver...csak Vistás -
#7 win xp installácio, és a többi dolog ami kell -
#6 És ez mi?
Találtam valami ilyesmit -
#5 felmész a fujitsu honlapjára és ott letöltöd az xp drivereket -
#4 Jólvan... Xp driver akkor nem is létezik, vagy nem tudtok?
Vista meg nem tetszik, programozást kezdem, és néhány alap DOS progit nem tud megnyitni -
#3 amilokhoz többnyire csak vista driverek vannak, szeresd meg. jó a vista.
vagy vegyél jobb laptopot drágábér -
Borg #2 Vistával adták, vista driverekkel, de nem "stimmel"?
Akkor vissza, hogy kenjék a hajukra. Nem értem minek görcsölsz xp-vel.. -
#1 Szevasztok!
Pár hónapja vettem ezt a laptopot, Vistával adták, és a CD-n csak Vistával kompatibilis driverek vannak...Megpróbáltam felrakni a Vista drivereket, de persze nem stimmelnek... Keresgélek de eddig nem találtam XP-vel kompatibilis drivereket... Ebben kérném segítségeteket.