Vízummentesség?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: kolb@szman
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Born to win
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Mind1, a bûnözõket úgyis átengedik, azok online kapnak vízumot... :DDD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem kaptam vizumot, mer bár van kocsim, van lakásom, mellette 3 milla jelzálogkölcsön a hátralévõ 8 évre...
az nem is érdekelte õket,h mennyit keresek, megh sittysutty kiperkálom fizubol a havi törlesztést,nameg van 2 albérlõm, akiktõl megint csak van bevétel... és ugye azért nemzetközi bankszámlárol történt eddig is az utalás a jelzálogos banknak (moneybookers), ergo nem véletlenül van efféle bankszámlám...
a 3 milla miatt nem kaptam vizumot... pedig én csak 1 honapra akartam kimenni a rokonsághoz... hát ennyit a magyar nagykövetségi rokonságrol, meg a nagykövetségrõl eleve... nameg a vizumrol... na mind1, legalább a repjegy árát benyomom jelzálogba, igy fél évig nem kell majd utalnom nekik, ha nem akarok, mer annyira elõre leszek :)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Kb. 10% ot dobnak vissza, akik abszolute alkalmatlanok..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
ha kanadában rokonok élnek, meghívólevél kell. ez alapján bírálják el h kimehetsz e pl. mert van hogy a meghívólevél sem elég a hatóságoknak és nem kapod meg a vízumot.
ha kirepülsz kanadába azzal a meggyõzõdéssel hogy ott várnak a "vámnál" a rokonok (ahová oda sem mehetnek jegyzem meg), cask úgy vízum nélkül, lesz egy gyors visszautad. Végül is elmondhatod hogy jártál Kaandában. Kb. pár óra erejéig, és láttál egy szép repteret. De legalább szívtál kanadai levegõt :)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
És ennek a cimborámnak az anyja is kiment tavaly hozzá, de neki is vizum kellett, bekellett neki mutatnia, hogy mi van a nevén, van-e banki tartozása...stb., hogy vajon visszafog-e jönni még, vagy nem?
Amerikai vizumkérésre egy másik cimborámnak a válasz az volt (üzlet, autok, lakás a nevén), hogy "nincs elég biztositék", azaz nembiztos, hogy visszajön!
Remek!
de nem kell hónapokat várni rá
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
szentem van vmi korlát
1ik rokon rengeteget lakott kint amcsiban olyan sokat h már megvan ott az állapolgária
és azt mondta h 3 hónapig ott lehet lenni és utána felszólítanak h menny el ha nem mész akkor kiraknak
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
kimegyek, élek ott rokonoknál 3 hónapot, hazajövök, jövõhéten mehetek vissza egy újabb 3 hónapig, vagy azért van valamilyen "krolátozás"?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
kimész kanadába ott majd vár a rokonok a vámosoknak mondja h csak látogatóban vagy /max 3hónapig lehetsz így kint/ átengednek szevasz
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
merpont Kanadaba vagysz? Finnbe is hideg van.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8