City Grill

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apus
nem jönnek rá soha, mert az im meg a többi értelmes lap azt írja, hogy a meki a trendy. Pedig fényévekre van a Citytõl, ott legalább rétes is volt 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Voltan
A Szeráj helyén nem Paprika volt? Én úgy emlékszem...
Amúgy teljesen igazad van. A mai kínálatban bõven elférnének. És a normális emberek között biztosan népszerûbb lenne, mint a mekdonác. A Paprika tutira. De talán a City is. Persze a hülye fiatalok nem járnának oda, mert az ugye nem "trendi". Mikor jönnek már rá, hogy a mekdonác sem az??? (Vagy legalábbis gáz.)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hykao
Az az! A Régi posta utca keresztezi a Vácit.
Jaja, a nyúlkaja-mánia csak késõbb jött.
Van wikipedia, onnan vettem én is. Ott valami régiposta utcát irnak.
hykao
Váci utcai. Saláták még tuti nem voltak. Hamburger, sajtburger, hasábburgonya, kóla, talán fagyik stb. - az ilyen alap dolgok.
Taranov
És lehet tudni, hogy melyik volt az, illetve mit lehetett akkor venni benne?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A City Grill Szent István körúti helyén jelenleg a Szeráj van.
A Paprika étterem, ami utcánk végén volt, most a Kieselbach galéria van.

Amúgy nagyon jó volt mindkettõ.Olcsó,finom,nekünk magyaroknak bõven elég volt.Csak aztán bejött a "nagy nyugat" és megjelent a mekdonálc...így sajnos szép lassan kimúltak az itthoniak.Nekem hiányoznak.

Valaim Western udvarnak nevezték asszem 😊 forró habos kakaó is volt 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Apus
Krokodil rokz 😊 csomó kazit vettem ott, az eladó meg egy elég fura pali volt 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

1988
FragStaR
Mikor nyitott az elsõ meki Mo. -n ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

munka_gorilla
Indul a Paprika, pa-pa-pa-pa-PAPRIKA!
Az Andrássy úton volt egy, ha jól emlékszem...?

hykao
Elektromos krokodilt kifelejtetted, na az is ott volt! 😊
Apus
Nagyon kamáztam a City Grillt, meg ami a mai westend helyén volt. Asszem 26 üzlet, legalább a fele kajás. Volt külön csirkés, gofris, fagyis, sok hamburgeres. rengeteget kajoltam ott, aztán be a játékterembe flipperezni 😊

[Walaki]D`Lair
csíííírke falatok...😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Keszthelyen is volt egy City Grill, sõt ott a mai napig megvan a felirat, csak természetesen már más van helyette...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

JAG1
A Váci utcában volt az elsõ, ha jól emlékszem és meglepõen sokáig megvolt.
A Sopronival ellentétben ez sokáig bírta a szemben lévõ mekivel a versenyt.
Sztem olyan 2004 környékén mondta be az unalmast, de javítsatok, ha tévedek.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Voltan
Jaja. 😄
Finom kaják voltak ott is. Paprikás csirek, palacsinta. Hmmm.
Kár, hogy már nincs, tényleg jó volt.

Sopronban is volt City Grill, csak aztán vele szemben nyitott a mcdonalds 😊 Talán ha 1 évig volt meg utána.. most valami pizzéria van ott asszem.
hykao
Hmm, de mintha a Paprikának is lett volna reklámja... Pa-pa-pa-pa-paprika...vagy valami ilyesmi. 😊
hykao
Meg is van! 😊 KATT
hykao
"Ha erre harapsz, ennél maradsz!" 😊)) Volt valami ilyesmi reklám Flipper öcsivel! 😊))

Paprikára is emlékszem, valahol a Szabadság-híd lábánál is volt egy (pesti oldal), ott ettem párszor.
Voltan
No, aki még emlkszik erre az étkezdére, és a régi pesti gyorsétkezdékre Pl. "Paprika" az szóljon! És fõként mesélje el, hogy mi van ma a helyükön!