City Grill
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Amúgy teljesen igazad van. A mai kínálatban bõven elférnének. És a normális emberek között biztosan népszerûbb lenne, mint a mekdonác. A Paprika tutira. De talán a City is. Persze a hülye fiatalok nem járnának oda, mert az ugye nem "trendi". Mikor jönnek már rá, hogy a mekdonác sem az??? (Vagy legalábbis gáz.)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Paprika étterem, ami utcánk végén volt, most a Kieselbach galéria van.
Amúgy nagyon jó volt mindkettõ.Olcsó,finom,nekünk magyaroknak bõven elég volt.Csak aztán bejött a "nagy nyugat" és megjelent a mekdonálc...így sajnos szép lassan kimúltak az itthoniak.Nekem hiányoznak.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A Sopronival ellentétben ez sokáig bírta a szemben lévõ mekivel a versenyt.
Sztem olyan 2004 környékén mondta be az unalmast, de javítsatok, ha tévedek.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Finom kaják voltak ott is. Paprikás csirek, palacsinta. Hmmm.
Kár, hogy már nincs, tényleg jó volt.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Paprikára is emlékszem, valahol a Szabadság-híd lábánál is volt egy (pesti oldal), ott ettem párszor.