24
McDonáldsz elődje, a magyar népbüfé!
-
#24 nem jönnek rá soha, mert az im meg a többi értelmes lap azt írja, hogy a meki a trendy. Pedig fényévekre van a Citytől, ott legalább rétes is volt :) -
#23 A Szeráj helyén nem Paprika volt? Én úgy emlékszem...
Amúgy teljesen igazad van. A mai kínálatban bőven elférnének. És a normális emberek között biztosan népszerűbb lenne, mint a mekdonác. A Paprika tutira. De talán a City is. Persze a hülye fiatalok nem járnának oda, mert az ugye nem "trendi". Mikor jönnek már rá, hogy a mekdonác sem az??? (Vagy legalábbis gáz.) -
#22 Az az! A Régi posta utca keresztezi a Vácit. -
Borg #21 Jaja, a nyúlkaja-mánia csak később jött. -
Borg #20 Van wikipedia, onnan vettem én is. Ott valami régiposta utcát irnak. -
#19 Váci utcai. Saláták még tuti nem voltak. Hamburger, sajtburger, hasábburgonya, kóla, talán fagyik stb. - az ilyen alap dolgok. -
#18 És lehet tudni, hogy melyik volt az, illetve mit lehetett akkor venni benne? -
kisviku #17 A City Grill Szent István körúti helyén jelenleg a Szeráj van.
A Paprika étterem, ami utcánk végén volt, most a Kieselbach galéria van.
Amúgy nagyon jó volt mindkettő.Olcsó,finom,nekünk magyaroknak bőven elég volt.Csak aztán bejött a "nagy nyugat" és megjelent a mekdonálc...így sajnos szép lassan kimúltak az itthoniak.Nekem hiányoznak. -
Unreal1942 #16 Valaim Western udvarnak nevezték asszem :) forró habos kakaó is volt :P -
#15 Krokodil rokz :) csomó kazit vettem ott, az eladó meg egy elég fura pali volt :D -
Borg #14 1988 -
#13 Mikor nyitott az első meki Mo. -n ? -
#12 Indul a Paprika, pa-pa-pa-pa-PAPRIKA!
Az Andrássy úton volt egy, ha jól emlékszem...? -
#11 Elektromos krokodilt kifelejtetted, na az is ott volt! :) -
#10 Nagyon kamáztam a City Grillt, meg ami a mai westend helyén volt. Asszem 26 üzlet, legalább a fele kajás. Volt külön csirkés, gofris, fagyis, sok hamburgeres. rengeteget kajoltam ott, aztán be a játékterembe flipperezni :) -
[Walaki]D`Lair #9 csíííírke falatok...:D:D:D -
[Walaki]D`Lair #8 Keszthelyen is volt egy City Grill, sőt ott a mai napig megvan a felirat, csak természetesen már más van helyette... -
#7 A Váci utcában volt az első, ha jól emlékszem és meglepően sokáig megvolt.
A Sopronival ellentétben ez sokáig bírta a szemben lévő mekivel a versenyt.
Sztem olyan 2004 környékén mondta be az unalmast, de javítsatok, ha tévedek. -
#6 Jaja. :D
Finom kaják voltak ott is. Paprikás csirek, palacsinta. Hmmm.
Kár, hogy már nincs, tényleg jó volt. -
Borg #5 Sopronban is volt City Grill, csak aztán vele szemben nyitott a mcdonalds :) Talán ha 1 évig volt meg utána.. most valami pizzéria van ott asszem. -
#4 Hmm, de mintha a Paprikának is lett volna reklámja... Pa-pa-pa-pa-paprika...vagy valami ilyesmi. :) -
#3 Meg is van! :) KATT -
#2 "Ha erre harapsz, ennél maradsz!" :))) Volt valami ilyesmi reklám Flipper öcsivel! :)))
Paprikára is emlékszem, valahol a Szabadság-híd lábánál is volt egy (pesti oldal), ott ettem párszor. -
#1 No, aki még emlkszik erre az étkezdére, és a régi pesti gyorsétkezdékre Pl. "Paprika" az szóljon! És főként mesélje el, hogy mi van ma a helyükön!