40
  • dez
    Asszem ez a két uriember mindenkit hülyének néz... :)
  • gradU
    A spamszűrők igencsak hasznosak és jól is működnek, de nem hinném, hogy telepítenék egy ilyen kiegészítőt. "Hiszen az, hogy kinek mi az értelmetlen, teljesen szubjektív dolog" Így van, épp ezért...
  • gradU
    "A két szakember azt szeretné, hogy az internet újra az intelligens emberek találkozóhelye legyen."
    Reménytelen vállalkozás, amíg a társadalom tele van olyanokkal, akik sportot űznek mások bosszantásából, vagy csak spontán hülyék. Arról nem is beszélve, hogy a mostani tizenévesek jó része nem tud egy értelmes mondatot sem leírni, azt is csak az idióta chatnyelvén. Kész szerencse, hogy nem kell minden egyes hozzászólást elolvasni a fórumokban.
    Kb. ilyen reakciójuk lenne egy esetleges kitiltás esetén: "LOL b+ tök kivok mivammá? Mos akor nem irhatunk töbé a internetre nemá!!!!!!!!!!!"
  • wanek
    Az túlzás, de amiben rövidnadrág vagyok, ahhoz nem szólok hozzá :)
  • Epikurosz
    azaz.
    te mindent tudsz.
  • wanek
    A film címe véletlenül nem a "Salo o le 120 giornate di sodoma" volt? Az egy elég durva film.
  • AranyKéz
    Játék: találd meg az összes különbséget a kettő zászló között:

Nyilas

Árpádsávos

Extra feladat, pluszpontért: Állapítsd meg, mi a fura a következő képen:

• Epikurosz
    Azaz, a Bástya!
    A békebeli/átkosbeli magyar tömegkultúra bástyája.
    2X voltam ott, mindig történt valami. :-)

az első alkalommal az erkélyen ültem az első sorban, és a cukorkás zacskómat kitettem a mellvédre. Odajött hozzám a sötétben egy biztonsági őr (akkor még udvariasak voltak), és figyelmeztetett, hogy vegyem le onnan.
    - Miért, nem látsz tőle? - kérdeztem, mert nem esett le, hogy ő ott a bakter.
    - Nem, hanem hogy nehogy a földszinten ülők fejére esen. - válaszolta.

lEVETTEM, majd 5 perc múlva visszatettem. Többé nem jött vissza, így mondhatjuk úgy is, hogy megúsztam.
    Apró kis kalandok.

ja, a Művészben arra emlékszem, hogy Paolo Pasolini filmje közben, - mi is volt a címe - a Saloi köztársaság 40 napja, vagy vmi ilyensmi - szóval, kb. 20-25 percig bírtam a sok dekadens kultúrmocskot, és ekkor jól megrecsegtetve a széket, unalmas arcot vágva, ásítozva kivonultam a termeben lévő kultőúrmazochista értelmiségiek és művészlelkek megvető tekintetetei által kísérve.
    Úgy érzem, fegvyertény volt a nyugati kultúra eme züllött produktumának nyilvános elutasítása. :-)
  • wanek
    Hasonló csúsztatás az is, ahol a fasizmust és a nácizmust összemossák. Nem ugyanaz a kettő.
  • wanek
    "Magyar zászló, és árpádsávos közt van különbség" - ez így igaz. De talán a tudatlanságodat orvosolhatnád, ha megnéznéd a nyilas és az árpádsávos zászló közötti különbséget is.
    Ilyen nyilvánvaló csúsztatásokkal hiteltelenné teszed magad.
  • wanek
    "Blaha és a Dohány u. sarkán" - ??? A Blaha az a tér, ami az akkori lenin körút és a Rákóczi út kereszteződése volt.
    A Bástya mozi pedig a Dohány utca és lenin körút sarkán volt. Bejárat a lenin körútról, kijárat a Dohány utca felé. Onnan nem messze, a Dohány utcában volt a Híradó mozi is.
  • Epikurosz
    Azért az megfontolandó, hogy a mozik addig működtek jól, amíg ott az emberek tátott szájjal nézték a filmeket, és sírtak, örültek stb.

Amikor a mozikba is betették a lábukat a barbárok, és elkezdtek ott fingani, böfögni, enni, akkor vége lett a mesének, és bejött a videjó korszaka. Ez tartott durván 20 évet. Most jutottunk el az internet korszakába, és mivel ide is betüremkedett a maffia, a piszok, így vagy megszűnik, vagy átalakul.
    ----
    U.i.
    Utoljára 1990-ben voltam moziban, úgy igazából (mert a multiplexeket nem számítom ide, sem a Művész mozit).

A Blaha és a Dohány u. sarkán található műintézmény volt az (nem az, ahol most mutatis mutandis imaház van). Talán Bástya, vagy Horizont, nemtom, öregszem.
    Mellettem ült egy ipse, facér, mint én, és a hátunk mögött egy srác a barinőjével.
    Azok ott egyebet sem csáltak csak susogtak, pusmogtak, zörgették a cukroszacskót stb. A mellettem ülő vigéc rájuk szólt, mire kis morgolódás után ők lecsendesedtek, már semmi zaj nem volt, gondolom ha a csaj a barátja vesszejét markolászta, azt is csendben csinálta. Ennek ellenére a mellettem ülő legénynek már teljesen el volt rontva az estéje, és most már ő fészkelődött, mozgott, tette-vette magát a székben végig. amitől féltem bekövetkezett, az előadás végén a kakasok egymásnak estek, volt ott minden: öklözés, gyomrozás, köpködés, még egy spré is előkerült. Kés szerencsére nem. Hja, a régi szép idők.

Na, így áldozott le a mozik napja és múlt el egy romantikusnak indult, jobb sorsra érdemes világ dicsősége.

• Wittgen
    "Az internet a kezdetekkor még egy olyan hely volt, ahol intelligens beszélgetéseket lehet folytatni más szakértőkkel. Azonban a tömegek beáramlása után a világháló teljesen átalakult egy olyan hellyé, amelyet elborítanak a különböző felhasználók által generált tartalmak"

Tehát akkor húzzon a net közeléből mindenki, kivéve a kiválasztottakat??? Azt hiszem izzíthatják az ügyvédeket az emberek, mert itt kérem diszkriminációt elősegítő tevékenység jeleit vélem felfedezni.
  • sathinel
    Magyar zászló, és árpádsávos közt van különbség. az árpádsávos zászlót használták jelképnek magyarországon azok is akik magyarokat lőttek a dunába. grat hogy ezek még ezt sem fogják fel és nagy magyarok... az nem gond hogy van véleményük de idiótaként viselkedni, és átlag emberek autóit, szétverni nem éppelmélyű társaságra vall.
  • Epikurosz
    ezek még finomak voltak.
  • wanek
    Életképtelen baromság.
  • matt taylor
    Az a sok békés tüntető
  • HUmanEmber41st
    Sőt lesz még benne olyan fícsör is, ami a hülye neveket is kitörli, mert mindenkinek a saját nevén + személyi száma, meg anyja neve 6 példányban szabad majd csak hozzászólni, de azt is csak magasszintű irodalmi angol nyelven. A többi nyelven írt hszt term. törölni fogja az egész net területéről....
  • redmedve
    Trükkösdezső.
  • dondore
    gimme a bj, instead ;)
  • bvalek2
    Hát persze. Bizonyos jelszavak, vagy metafórák így is büntetést vonnak maguk után, de ez nem csak Internetes jelenség. Példa a való életből: mi a közös a magyarverő szerb szkinhedek és a magyar rendőrök között? Mindketten a magyar zászlóra ugranak...
  • Juszufka
    NAGGYON JÓÓ xDxD :FFFF
  • Epikurosz
    Ennek a 2.0 verziója már szűrni fogja a politikailag nem korrekt taralmaakt is (?).
  • zola2000
    Aha.
  • who am I 7
    Nem feltétlen kell ezeket törölni, ha nincs egymásután 15x le írva.De ha vki túloz akkor igen.Mondjuk egy korlátolt, szűk szakmai fórumon, egyértelmű, h ha valaki félvárról vagy könnyen vesz bármit (persze határokon belül maradva), akkor köpködik leszólják stb.
    Egyébként tényleg sok a hülye, mint ahogy az utcán is, csak itt meglehet próbálni szót érteni, normálisan....Szóval, ez akár rasszizmus is lehetne, a tisztelt "Istenek"-től (arra a két puttonyra gondolok a cikkben akik kitalálták)...Mert sztem mindenki ugyanúgy ember....Csak más adottságokkal..
  • Mike
    csinéljanak maguknak egy ilyen klubot, ott nem kell vegyülni a többiekkel
  • DrFantastikus
    Vissza jon a kommunizmus ??? LOL !!!
  • zola2000
    Ja, LOL
  • cadeyrn
    Régen tényleg más volt.
    Hogy úgy mondjam a pre-Google idők azért más honlapokkal és fórumokkal büszkélkedtek, mint manapság.

Egyébiránt aki ilyen okosan hozzászólt ehhez a témához: volt a szövegben egy megjegyzés, egész pontosan, hogy _szakmai_ fórumok vannak tele szeméttel, ami igen zavaró. A híroldalak commentjei ki a frászt érdekelnek?
  • Sir Quno Jedi
    Szoftverrel szűrni a hülyéket NEM LEHET! Egyrészt mert túl sok van belőlük, másrészt mert majd az okosak kitalálják, hogy hogyan kerülhetik meg és a hülyék is használni fogják...

Ja és mindörökké LOÁL! :D
  • Gerygrey
    két szakember azt szeretné, hogy az internet újra az intelligens emberek találkozóhelye legyen.

Én meg azt szeretném, hogy az utcán csak csupa intelligens járókelők között közlekedhessek. Utópia.
  • mogyi925
    Ez teljesen offtopic, máshova kellett volna írnod, benne van a manualban is. :-P
  • mogyi925
    Szerintem ez Photoshop. Há: 7! ROTFL :-D :-D :-D :-D (Ez most értelmetlen post vagy cinizmus?)
  • Mike at home
    gondolom te az internet nagy öregje vagy
    nézhetlek, Mester?
  • Mike at home
    ilyen alapon az sg-n lévő hsz-ek 95% törölhető lenne
  • Mike at home
    hű, hát enélkül nem is tudom hogy bírtam ki eddik
    totál faszság
  • dondore
    A legjobb, amikor valaki feltesz egy kérdést adott fórumon.
    5 hozzászólásban lehurrogják, hogy nem jó helyre tette fel a kérdést.
    5 hozzászólásban lehurrogják, hogy nem olvasta el a leírást (rtfm)
    Ezek elkezdenek egymással civakodni, hogy miért nem tehet fel kérdést, elvégre a fórum arra van. Pro és kontra hozzászólások + 10 db.
    1 valaki végre leírja a választ 1 sorban.
    Felhígult a net a bbs óta a gyökerekkel, régóta mondogatom :(
  • drizzt1666
    meg az ilyeneket is :D
  • Lazarus
    FIRST!!!!!
  • AranyKéz
    Minek törni magukat? Csak le kell törölni azon hozzászólásokat, amiben "LOL", "OMG", "ROFL", "ROFLMAO", "LMAO", "PWNED", "PWND", "1337", vagy "N00B" van.

" A szarkazmus és az irónia azonban még mindig komoly akadályokat jelentenek a szűrő számára. "

Hát az egy jó ideig akadályt is fog okozni, és nem csak a szűrő számára.