Megszabadítanák a fórumokat az értelmetlen bejegyzésektől

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asszem ez a két uriember mindenkit hülyének néz... 😊

A spamszûrõk igencsak hasznosak és jól is mûködnek, de nem hinném, hogy telepítenék egy ilyen kiegészítõt. "Hiszen az, hogy kinek mi az értelmetlen, teljesen szubjektív dolog" Így van, épp ezért...
"A két szakember azt szeretné, hogy az internet újra az intelligens emberek találkozóhelye legyen."
Reménytelen vállalkozás, amíg a társadalom tele van olyanokkal, akik sportot ûznek mások bosszantásából, vagy csak spontán hülyék. Arról nem is beszélve, hogy a mostani tizenévesek jó része nem tud egy értelmes mondatot sem leírni, azt is csak az idióta chatnyelvén. Kész szerencse, hogy nem kell minden egyes hozzászólást elolvasni a fórumokban.
Kb. ilyen reakciójuk lenne egy esetleges kitiltás esetén: "LOL b+ tök kivok mivammá? Mos akor nem irhatunk töbé a internetre nemá!!!!!!!!!!!"
Az túlzás, de amiben rövidnadrág vagyok, ahhoz nem szólok hozzá 😊
azaz.
te mindent tudsz.

Kara kánként folytatom tanításom.

A film címe véletlenül nem a "Salo o le 120 giornate di sodoma" volt? Az egy elég durva film.
Játék: találd meg az összes különbséget a kettõ zászló között:

Nyilas

Árpádsávos

Extra feladat, pluszpontért: Állapítsd meg, mi a fura a következõ képen:

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Azaz, a Bástya!
A békebeli/átkosbeli magyar tömegkultúra bástyája.
2X voltam ott, mindig történt valami. :-)

az elsõ alkalommal az erkélyen ültem az elsõ sorban, és a cukorkás zacskómat kitettem a mellvédre. Odajött hozzám a sötétben egy biztonsági õr (akkor még udvariasak voltak), és figyelmeztetett, hogy vegyem le onnan.
- Miért, nem látsz tõle? - kérdeztem, mert nem esett le, hogy õ ott a bakter.
- Nem, hanem hogy nehogy a földszinten ülõk fejére esen. - válaszolta.

lEVETTEM, majd 5 perc múlva visszatettem. Többé nem jött vissza, így mondhatjuk úgy is, hogy megúsztam.
Apró kis kalandok.

ja, a Mûvészben arra emlékszem, hogy Paolo Pasolini filmje közben, - mi is volt a címe - a Saloi köztársaság 40 napja, vagy vmi ilyensmi - szóval, kb. 20-25 percig bírtam a sok dekadens kultúrmocskot, és ekkor jól megrecsegtetve a széket, unalmas arcot vágva, ásítozva kivonultam a termeben lévõ kultõúrmazochista értelmiségiek és mûvészlelkek megvetõ tekintetetei által kísérve.
Úgy érzem, fegvyertény volt a nyugati kultúra eme züllött produktumának nyilvános elutasítása. :-)

Hasonló csúsztatás az is, ahol a fasizmust és a nácizmust összemossák. Nem ugyanaz a kettõ.
"Magyar zászló, és árpádsávos közt van különbség" - ez így igaz. De talán a tudatlanságodat orvosolhatnád, ha megnéznéd a nyilas és az árpádsávos zászló közötti különbséget is.
Ilyen nyilvánvaló csúsztatásokkal hiteltelenné teszed magad.
"Blaha és a Dohány u. sarkán" - ??? A Blaha az a tér, ami az akkori lenin körút és a Rákóczi út keresztezõdése volt.
A Bástya mozi pedig a Dohány utca és lenin körút sarkán volt. Bejárat a lenin körútról, kijárat a Dohány utca felé. Onnan nem messze, a Dohány utcában volt a Híradó mozi is.
Azért az megfontolandó, hogy a mozik addig mûködtek jól, amíg ott az emberek tátott szájjal nézték a filmeket, és sírtak, örültek stb.

Amikor a mozikba is betették a lábukat a barbárok, és elkezdtek ott fingani, böfögni, enni, akkor vége lett a mesének, és bejött a videjó korszaka. Ez tartott durván 20 évet. Most jutottunk el az internet korszakába, és mivel ide is betüremkedett a maffia, a piszok, így vagy megszûnik, vagy átalakul.
----
U.i.
Utoljára 1990-ben voltam moziban, úgy igazából (mert a multiplexeket nem számítom ide, sem a Mûvész mozit).

A Blaha és a Dohány u. sarkán található mûintézmény volt az (nem az, ahol most mutatis mutandis imaház van). Talán Bástya, vagy Horizont, nemtom, öregszem.
Mellettem ült egy ipse, facér, mint én, és a hátunk mögött egy srác a barinõjével.
Azok ott egyebet sem csáltak csak susogtak, pusmogtak, zörgették a cukroszacskót stb. A mellettem ülõ vigéc rájuk szólt, mire kis morgolódás után õk lecsendesedtek, már semmi zaj nem volt, gondolom ha a csaj a barátja vesszejét markolászta, azt is csendben csinálta. Ennek ellenére a mellettem ülõ legénynek már teljesen el volt rontva az estéje, és most már õ fészkelõdött, mozgott, tette-vette magát a székben végig. amitõl féltem bekövetkezett, az elõadás végén a kakasok egymásnak estek, volt ott minden: öklözés, gyomrozás, köpködés, még egy spré is elõkerült. Kés szerencsére nem. Hja, a régi szép idõk.

Na, így áldozott le a mozik napja és múlt el egy romantikusnak indult, jobb sorsra érdemes világ dicsõsége.

"Az internet a kezdetekkor még egy olyan hely volt, ahol intelligens beszélgetéseket lehet folytatni más szakértõkkel. Azonban a tömegek beáramlása után a világháló teljesen átalakult egy olyan hellyé, amelyet elborítanak a különbözõ felhasználók által generált tartalmak"

Tehát akkor húzzon a net közelébõl mindenki, kivéve a kiválasztottakat??? Azt hiszem izzíthatják az ügyvédeket az emberek, mert itt kérem diszkriminációt elõsegítõ tevékenység jeleit vélem felfedezni.
Magyar zászló, és árpádsávos közt van különbség. az árpádsávos zászlót használták jelképnek magyarországon azok is akik magyarokat lõttek a dunába. grat hogy ezek még ezt sem fogják fel és nagy magyarok... az nem gond hogy van véleményük de idiótaként viselkedni, és átlag emberek autóit, szétverni nem éppelmélyû társaságra vall.
ezek még finomak voltak.

Életképtelen baromság.
Az a sok békés tüntetõ<#mf2>
Sõt lesz még benne olyan fícsör is, ami a hülye neveket is kitörli, mert mindenkinek a saját nevén + személyi száma, meg anyja neve 6 példányban szabad majd csak hozzászólni, de azt is csak magasszintû irodalmi angol nyelven. A többi nyelven írt hszt term. törölni fogja az egész net területérõl....<#banplz>

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Trükkösdezsõ.
gimme a bj, instead 😉
Hát persze. Bizonyos jelszavak, vagy metafórák így is büntetést vonnak maguk után, de ez nem csak Internetes jelenség. Példa a való életbõl: mi a közös a magyarverõ szerb szkinhedek és a magyar rendõrök között? Mindketten a magyar zászlóra ugranak... <#shakehead>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

NAGGYON JÓÓ xDxD :FFFF
Ennek a 2.0 verziója már szûrni fogja a politikailag nem korrekt taralmaakt is (?).

zola2000
Aha.

A

Nem feltétlen kell ezeket törölni, ha nincs egymásután 15x le írva.De ha vki túloz akkor igen.Mondjuk egy korlátolt, szûk szakmai fórumon, egyértelmû, h ha valaki félvárról vagy könnyen vesz bármit (persze határokon belül maradva), akkor köpködik leszólják stb.
Egyébként tényleg sok a hülye, mint ahogy az utcán is, csak itt meglehet próbálni szót érteni, normálisan....Szóval, ez akár rasszizmus is lehetne, a tisztelt "Istenek"-tõl (arra a két puttonyra gondolok a cikkben akik kitalálták)...Mert sztem mindenki ugyanúgy ember....Csak más adottságokkal.. <#vigyor>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Mike
csinéljanak maguknak egy ilyen klubot, ott nem kell vegyülni a többiekkel

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

DrFantastikus
Vissza jon a kommunizmus ??? <#wow2> LOL !!!<#banplz><#conf><#alien>

INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.

zola2000
Ja, LOL

A

Régen tényleg más volt.
Hogy úgy mondjam a pre-Google idõk azért más honlapokkal és fórumokkal büszkélkedtek, mint manapság.

Egyébiránt aki ilyen okosan hozzászólt ehhez a témához: volt a szövegben egy megjegyzés, egész pontosan, hogy _szakmai_ fórumok vannak tele szeméttel, ami igen zavaró. A híroldalak commentjei ki a frászt érdekelnek?
Sir Quno Jedi
Szoftverrel szûrni a hülyéket NEM LEHET! Egyrészt mert túl sok van belõlük, másrészt mert majd az okosak kitalálják, hogy hogyan kerülhetik meg és a hülyék is használni fogják...

Ja és mindörökké LOÁL! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gerygrey
két szakember azt szeretné, hogy az internet újra az intelligens emberek találkozóhelye legyen.

Én meg azt szeretném, hogy az utcán csak csupa intelligens járókelõk között közlekedhessek. Utópia.
mogyi925
Ez teljesen offtopic, máshova kellett volna írnod, benne van a manualban is. :-P

Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.

mogyi925
Szerintem ez Photoshop. Há: 7! ROTFL :-D :-D :-D :-D (Ez most értelmetlen post vagy cinizmus?)

Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.

Mike at home
gondolom te az internet nagy öregje vagy
nézhetlek, Mester?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ilyen alapon az sg-n lévõ hsz-ek 95% törölhetõ lenne

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hû, hát enélkül nem is tudom hogy bírtam ki eddik
totál faszság

A legjobb, amikor valaki feltesz egy kérdést adott fórumon.
5 hozzászólásban lehurrogják, hogy nem jó helyre tette fel a kérdést.
5 hozzászólásban lehurrogják, hogy nem olvasta el a leírást (rtfm)
Ezek elkezdenek egymással civakodni, hogy miért nem tehet fel kérdést, elvégre a fórum arra van. Pro és kontra hozzászólások + 10 db.
1 valaki végre leírja a választ 1 sorban.
Felhígult a net a bbs óta a gyökerekkel, régóta mondogatom 😞
drizzt1666
meg az ilyeneket is 😄

Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!

Lazarus
FIRST!!!!!
Minek törni magukat? Csak le kell törölni azon hozzászólásokat, amiben "LOL", "OMG", "ROFL", "ROFLMAO", "LMAO", "PWNED", "PWND", "1337", vagy "N00B" van.

" A szarkazmus és az irónia azonban még mindig komoly akadályokat jelentenek a szûrõ számára. "

Hát az egy jó ideig akadályt is fog okozni, és nem csak a szûrõ számára.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL