Megszabadítanák a fórumokat az értelmetlen bejegyzésektől
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reménytelen vállalkozás, amíg a társadalom tele van olyanokkal, akik sportot ûznek mások bosszantásából, vagy csak spontán hülyék. Arról nem is beszélve, hogy a mostani tizenévesek jó része nem tud egy értelmes mondatot sem leírni, azt is csak az idióta chatnyelvén. Kész szerencse, hogy nem kell minden egyes hozzászólást elolvasni a fórumokban.
Kb. ilyen reakciójuk lenne egy esetleges kitiltás esetén: "LOL b+ tök kivok mivammá? Mos akor nem irhatunk töbé a internetre nemá!!!!!!!!!!!"
te mindent tudsz.
Kara kánként folytatom tanításom.
Nyilas
Árpádsávos
Extra feladat, pluszpontért: Állapítsd meg, mi a fura a következõ képen:
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
A békebeli/átkosbeli magyar tömegkultúra bástyája.
2X voltam ott, mindig történt valami. :-)
az elsõ alkalommal az erkélyen ültem az elsõ sorban, és a cukorkás zacskómat kitettem a mellvédre. Odajött hozzám a sötétben egy biztonsági õr (akkor még udvariasak voltak), és figyelmeztetett, hogy vegyem le onnan.
- Miért, nem látsz tõle? - kérdeztem, mert nem esett le, hogy õ ott a bakter.
- Nem, hanem hogy nehogy a földszinten ülõk fejére esen. - válaszolta.
lEVETTEM, majd 5 perc múlva visszatettem. Többé nem jött vissza, így mondhatjuk úgy is, hogy megúsztam.
Apró kis kalandok.
ja, a Mûvészben arra emlékszem, hogy Paolo Pasolini filmje közben, - mi is volt a címe - a Saloi köztársaság 40 napja, vagy vmi ilyensmi - szóval, kb. 20-25 percig bírtam a sok dekadens kultúrmocskot, és ekkor jól megrecsegtetve a széket, unalmas arcot vágva, ásítozva kivonultam a termeben lévõ kultõúrmazochista értelmiségiek és mûvészlelkek megvetõ tekintetetei által kísérve.
Úgy érzem, fegvyertény volt a nyugati kultúra eme züllött produktumának nyilvános elutasítása. :-)
Ilyen nyilvánvaló csúsztatásokkal hiteltelenné teszed magad.
A Bástya mozi pedig a Dohány utca és lenin körút sarkán volt. Bejárat a lenin körútról, kijárat a Dohány utca felé. Onnan nem messze, a Dohány utcában volt a Híradó mozi is.
Amikor a mozikba is betették a lábukat a barbárok, és elkezdtek ott fingani, böfögni, enni, akkor vége lett a mesének, és bejött a videjó korszaka. Ez tartott durván 20 évet. Most jutottunk el az internet korszakába, és mivel ide is betüremkedett a maffia, a piszok, így vagy megszûnik, vagy átalakul.
----
U.i.
Utoljára 1990-ben voltam moziban, úgy igazából (mert a multiplexeket nem számítom ide, sem a Mûvész mozit).
A Blaha és a Dohány u. sarkán található mûintézmény volt az (nem az, ahol most mutatis mutandis imaház van). Talán Bástya, vagy Horizont, nemtom, öregszem.
Mellettem ült egy ipse, facér, mint én, és a hátunk mögött egy srác a barinõjével.
Azok ott egyebet sem csáltak csak susogtak, pusmogtak, zörgették a cukroszacskót stb. A mellettem ülõ vigéc rájuk szólt, mire kis morgolódás után õk lecsendesedtek, már semmi zaj nem volt, gondolom ha a csaj a barátja vesszejét markolászta, azt is csendben csinálta. Ennek ellenére a mellettem ülõ legénynek már teljesen el volt rontva az estéje, és most már õ fészkelõdött, mozgott, tette-vette magát a székben végig. amitõl féltem bekövetkezett, az elõadás végén a kakasok egymásnak estek, volt ott minden: öklözés, gyomrozás, köpködés, még egy spré is elõkerült. Kés szerencsére nem. Hja, a régi szép idõk.
Na, így áldozott le a mozik napja és múlt el egy romantikusnak indult, jobb sorsra érdemes világ dicsõsége.
Tehát akkor húzzon a net közelébõl mindenki, kivéve a kiválasztottakat??? Azt hiszem izzíthatják az ügyvédeket az emberek, mert itt kérem diszkriminációt elõsegítõ tevékenység jeleit vélem felfedezni.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Egyébként tényleg sok a hülye, mint ahogy az utcán is, csak itt meglehet próbálni szót érteni, normálisan....Szóval, ez akár rasszizmus is lehetne, a tisztelt "Istenek"-tõl (arra a két puttonyra gondolok a cikkben akik kitalálták)...Mert sztem mindenki ugyanúgy ember....Csak más adottságokkal.. <#vigyor>#vigyor>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.
Hogy úgy mondjam a pre-Google idõk azért más honlapokkal és fórumokkal büszkélkedtek, mint manapság.
Egyébiránt aki ilyen okosan hozzászólt ehhez a témához: volt a szövegben egy megjegyzés, egész pontosan, hogy _szakmai_ fórumok vannak tele szeméttel, ami igen zavaró. A híroldalak commentjei ki a frászt érdekelnek?
Ja és mindörökké LOÁL! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én meg azt szeretném, hogy az utcán csak csupa intelligens járókelõk között közlekedhessek. Utópia.
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
nézhetlek, Mester?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
totál faszság
5 hozzászólásban lehurrogják, hogy nem jó helyre tette fel a kérdést.
5 hozzászólásban lehurrogják, hogy nem olvasta el a leírást (rtfm)
Ezek elkezdenek egymással civakodni, hogy miért nem tehet fel kérdést, elvégre a fórum arra van. Pro és kontra hozzászólások + 10 db.
1 valaki végre leírja a választ 1 sorban.
Felhígult a net a bbs óta a gyökerekkel, régóta mondogatom 😞
" A szarkazmus és az irónia azonban még mindig komoly akadályokat jelentenek a szûrõ számára. "
Hát az egy jó ideig akadályt is fog okozni, és nem csak a szûrõ számára.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL