40
-
dez #40 Asszem ez a két uriember mindenkit hülyének néz... :) -
gradU #39 A spamszűrők igencsak hasznosak és jól is működnek, de nem hinném, hogy telepítenék egy ilyen kiegészítőt. "Hiszen az, hogy kinek mi az értelmetlen, teljesen szubjektív dolog" Így van, épp ezért... -
gradU #38 "A két szakember azt szeretné, hogy az internet újra az intelligens emberek találkozóhelye legyen."
Reménytelen vállalkozás, amíg a társadalom tele van olyanokkal, akik sportot űznek mások bosszantásából, vagy csak spontán hülyék. Arról nem is beszélve, hogy a mostani tizenévesek jó része nem tud egy értelmes mondatot sem leírni, azt is csak az idióta chatnyelvén. Kész szerencse, hogy nem kell minden egyes hozzászólást elolvasni a fórumokban.
Kb. ilyen reakciójuk lenne egy esetleges kitiltás esetén: "LOL b+ tök kivok mivammá? Mos akor nem irhatunk töbé a internetre nemá!!!!!!!!!!!" -
wanek #37 Az túlzás, de amiben rövidnadrág vagyok, ahhoz nem szólok hozzá :) -
Epikurosz #36 azaz.
te mindent tudsz. -
wanek #35 A film címe véletlenül nem a "Salo o le 120 giornate di sodoma" volt? Az egy elég durva film. -
AranyKéz #34 Játék: találd meg az összes különbséget a kettő zászló között:
Nyilas
Árpádsávos
Extra feladat, pluszpontért: Állapítsd meg, mi a fura a következő képen:
-
Epikurosz #33 Azaz, a Bástya!
A békebeli/átkosbeli magyar tömegkultúra bástyája.
2X voltam ott, mindig történt valami. :-)
az első alkalommal az erkélyen ültem az első sorban, és a cukorkás zacskómat kitettem a mellvédre. Odajött hozzám a sötétben egy biztonsági őr (akkor még udvariasak voltak), és figyelmeztetett, hogy vegyem le onnan.
- Miért, nem látsz tőle? - kérdeztem, mert nem esett le, hogy ő ott a bakter.
- Nem, hanem hogy nehogy a földszinten ülők fejére esen. - válaszolta.
lEVETTEM, majd 5 perc múlva visszatettem. Többé nem jött vissza, így mondhatjuk úgy is, hogy megúsztam.
Apró kis kalandok.
ja, a Művészben arra emlékszem, hogy Paolo Pasolini filmje közben, - mi is volt a címe - a Saloi köztársaság 40 napja, vagy vmi ilyensmi - szóval, kb. 20-25 percig bírtam a sok dekadens kultúrmocskot, és ekkor jól megrecsegtetve a széket, unalmas arcot vágva, ásítozva kivonultam a termeben lévő kultőúrmazochista értelmiségiek és művészlelkek megvető tekintetetei által kísérve.
Úgy érzem, fegvyertény volt a nyugati kultúra eme züllött produktumának nyilvános elutasítása. :-) -
wanek #32 Hasonló csúsztatás az is, ahol a fasizmust és a nácizmust összemossák. Nem ugyanaz a kettő. -
wanek #31 "Magyar zászló, és árpádsávos közt van különbség" - ez így igaz. De talán a tudatlanságodat orvosolhatnád, ha megnéznéd a nyilas és az árpádsávos zászló közötti különbséget is.
Ilyen nyilvánvaló csúsztatásokkal hiteltelenné teszed magad. -
wanek #30 "Blaha és a Dohány u. sarkán" - ??? A Blaha az a tér, ami az akkori lenin körút és a Rákóczi út kereszteződése volt.
A Bástya mozi pedig a Dohány utca és lenin körút sarkán volt. Bejárat a lenin körútról, kijárat a Dohány utca felé. Onnan nem messze, a Dohány utcában volt a Híradó mozi is. -
Epikurosz #29 Azért az megfontolandó, hogy a mozik addig működtek jól, amíg ott az emberek tátott szájjal nézték a filmeket, és sírtak, örültek stb.
Amikor a mozikba is betették a lábukat a barbárok, és elkezdtek ott fingani, böfögni, enni, akkor vége lett a mesének, és bejött a videjó korszaka. Ez tartott durván 20 évet. Most jutottunk el az internet korszakába, és mivel ide is betüremkedett a maffia, a piszok, így vagy megszűnik, vagy átalakul.
----
U.i.
Utoljára 1990-ben voltam moziban, úgy igazából (mert a multiplexeket nem számítom ide, sem a Művész mozit).
A Blaha és a Dohány u. sarkán található műintézmény volt az (nem az, ahol most mutatis mutandis imaház van). Talán Bástya, vagy Horizont, nemtom, öregszem.
Mellettem ült egy ipse, facér, mint én, és a hátunk mögött egy srác a barinőjével.
Azok ott egyebet sem csáltak csak susogtak, pusmogtak, zörgették a cukroszacskót stb. A mellettem ülő vigéc rájuk szólt, mire kis morgolódás után ők lecsendesedtek, már semmi zaj nem volt, gondolom ha a csaj a barátja vesszejét markolászta, azt is csendben csinálta. Ennek ellenére a mellettem ülő legénynek már teljesen el volt rontva az estéje, és most már ő fészkelődött, mozgott, tette-vette magát a székben végig. amitől féltem bekövetkezett, az előadás végén a kakasok egymásnak estek, volt ott minden: öklözés, gyomrozás, köpködés, még egy spré is előkerült. Kés szerencsére nem. Hja, a régi szép idők.
Na, így áldozott le a mozik napja és múlt el egy romantikusnak indult, jobb sorsra érdemes világ dicsősége.
-
Wittgen #28 "Az internet a kezdetekkor még egy olyan hely volt, ahol intelligens beszélgetéseket lehet folytatni más szakértőkkel. Azonban a tömegek beáramlása után a világháló teljesen átalakult egy olyan hellyé, amelyet elborítanak a különböző felhasználók által generált tartalmak"
Tehát akkor húzzon a net közeléből mindenki, kivéve a kiválasztottakat??? Azt hiszem izzíthatják az ügyvédeket az emberek, mert itt kérem diszkriminációt elősegítő tevékenység jeleit vélem felfedezni. -
sathinel #27 Magyar zászló, és árpádsávos közt van különbség. az árpádsávos zászlót használták jelképnek magyarországon azok is akik magyarokat lőttek a dunába. grat hogy ezek még ezt sem fogják fel és nagy magyarok... az nem gond hogy van véleményük de idiótaként viselkedni, és átlag emberek autóit, szétverni nem éppelmélyű társaságra vall. -
Epikurosz #26 ezek még finomak voltak. -
wanek #25 Életképtelen baromság. -
matt taylor #24 Az a sok békés tüntető -
HUmanEmber41st #23 Sőt lesz még benne olyan fícsör is, ami a hülye neveket is kitörli, mert mindenkinek a saját nevén + személyi száma, meg anyja neve 6 példányban szabad majd csak hozzászólni, de azt is csak magasszintű irodalmi angol nyelven. A többi nyelven írt hszt term. törölni fogja az egész net területéről.... -
redmedve #22 Trükkösdezső. -
dondore #21 gimme a bj, instead ;) -
bvalek2 #20 Hát persze. Bizonyos jelszavak, vagy metafórák így is büntetést vonnak maguk után, de ez nem csak Internetes jelenség. Példa a való életből: mi a közös a magyarverő szerb szkinhedek és a magyar rendőrök között? Mindketten a magyar zászlóra ugranak... -
Juszufka #19 NAGGYON JÓÓ xDxD :FFFF -
Epikurosz #18 Ennek a 2.0 verziója már szűrni fogja a politikailag nem korrekt taralmaakt is (?). -
#17 Aha. -
who am I 7 #16 Nem feltétlen kell ezeket törölni, ha nincs egymásután 15x le írva.De ha vki túloz akkor igen.Mondjuk egy korlátolt, szűk szakmai fórumon, egyértelmű, h ha valaki félvárról vagy könnyen vesz bármit (persze határokon belül maradva), akkor köpködik leszólják stb.
Egyébként tényleg sok a hülye, mint ahogy az utcán is, csak itt meglehet próbálni szót érteni, normálisan....Szóval, ez akár rasszizmus is lehetne, a tisztelt "Istenek"-től (arra a két puttonyra gondolok a cikkben akik kitalálták)...Mert sztem mindenki ugyanúgy ember....Csak más adottságokkal.. -
#15 csinéljanak maguknak egy ilyen klubot, ott nem kell vegyülni a többiekkel -
#14 Vissza jon a kommunizmus ??? LOL !!! -
#13 Ja, LOL -
cadeyrn #12 Régen tényleg más volt.
Hogy úgy mondjam a pre-Google idők azért más honlapokkal és fórumokkal büszkélkedtek, mint manapság.
Egyébiránt aki ilyen okosan hozzászólt ehhez a témához: volt a szövegben egy megjegyzés, egész pontosan, hogy _szakmai_ fórumok vannak tele szeméttel, ami igen zavaró. A híroldalak commentjei ki a frászt érdekelnek? -
#11 Szoftverrel szűrni a hülyéket NEM LEHET! Egyrészt mert túl sok van belőlük, másrészt mert majd az okosak kitalálják, hogy hogyan kerülhetik meg és a hülyék is használni fogják...
Ja és mindörökké LOÁL! :D -
#10 két szakember azt szeretné, hogy az internet újra az intelligens emberek találkozóhelye legyen.
Én meg azt szeretném, hogy az utcán csak csupa intelligens járókelők között közlekedhessek. Utópia. -
#9 Ez teljesen offtopic, máshova kellett volna írnod, benne van a manualban is. :-P -
#8 Szerintem ez Photoshop. Há: 7! ROTFL :-D :-D :-D :-D (Ez most értelmetlen post vagy cinizmus?) -
#7 gondolom te az internet nagy öregje vagy
nézhetlek, Mester? -
#6 ilyen alapon az sg-n lévő hsz-ek 95% törölhető lenne -
#5 hű, hát enélkül nem is tudom hogy bírtam ki eddik
totál faszság -
dondore #4 A legjobb, amikor valaki feltesz egy kérdést adott fórumon.
5 hozzászólásban lehurrogják, hogy nem jó helyre tette fel a kérdést.
5 hozzászólásban lehurrogják, hogy nem olvasta el a leírást (rtfm)
Ezek elkezdenek egymással civakodni, hogy miért nem tehet fel kérdést, elvégre a fórum arra van. Pro és kontra hozzászólások + 10 db.
1 valaki végre leírja a választ 1 sorban.
Felhígult a net a bbs óta a gyökerekkel, régóta mondogatom :(
-
#3 meg az ilyeneket is :D -
#2 FIRST!!!!! -
AranyKéz #1 Minek törni magukat? Csak le kell törölni azon hozzászólásokat, amiben "LOL", "OMG", "ROFL", "ROFLMAO", "LMAO", "PWNED", "PWND", "1337", vagy "N00B" van.
" A szarkazmus és az irónia azonban még mindig komoly akadályokat jelentenek a szűrő számára. "
Hát az egy jó ideig akadályt is fog okozni, és nem csak a szűrő számára.