13
  • winnie
    #13
    máshol meg többen, de hogy jön ide a wareznépszerűség?:) (egyelőre a pb amúgy még mindig népszerűbb)

    attól, hogy a pb és a heroes meg a lost warezben sokkal népszerűbb, még az emberek inkább vészhelyzetet vagy helyszínelőket néznek. nyilván a nem warezelő háziasszonyokat hidegen hagyja a heroes.
  • Phate
    #12
    "hazánkban nem népszerű" ~ érdekes módon egy bizonyos nem' torrent :) oldalról mégis ugyanannyian szedték le mint a prison breaket...
  • xmodule
    #11
    nem kötelező nézni.mégcsak műsoridőben sincs a magyar csatornákon.
    nekem személyszerint tetszik a sorozat.nézem minden kedden.szerintem klassz.
    ennyi.
  • winnie
    #10
    mégis csak munkanélküliről van szó, aki nem lát semmi pénzt. ha van tartaléka akkor jó. ha nincs, akkor szívás. (de most tényleg, az író szakma az ilyen. évekig próbálhatsz sikertelenül eladni egy könyvet. ha sikerül, akkor jó, de addig...)
  • neoG
    #9
    najó.az arany WC kefe is túlzás, de a "kenyér a gyereknek" is
  • winnie
    #8
    "Winnie !Körübelül mennyi egy író fizuja?Mert ha megnéznék mondjuk a Prison Break,Hősök meg egyebek íróinak a vagyonát akkor biztos ígykezdődik :Tengerrenéző malibui villa medencével ,Mercedes,Bmw,Yacht meg persze töbmiliós fizu nem?"

    max a két készítőnek van jó pénze, akik később milliós szerződést köthettek. egy szim,pla író, ha az írói stáb része, akkor évadonként 1, jó esetben 2-3 rézt jegyez., amiért kap pár tízezer dollárt (gondolom). aki benne van az executive producerek között, vagyis napi 10-12 órában ül a writer's roomban, az kreditenként kaphat részenként pénzt, de ennek meg lusta voltam utánanézni:) mármint, hogy mennyi.

    (azt tudom, hogy jeffrey lieber nem csinál semmit a lostban, de minden egyes "created" kreditért alkalmanként kap 100 ezret. de ez csak a csúcson lévő 30-40-re igaz alattuk vannak az alkalmazásban lévő staff writerek, akik lehetnek 6-700-an (míg le nem kaszálják a sorozatukat), emllett van 2-300 ide-oda bedolgozó író, de a többi... a többi max régi részei jogdíjaiból élhetne, ha kapna.
  • ace05
    #7
    Szerintem akkor ez legyen a Sorozatjunkien a következő cikk hogy menyit keresnek az írók!
  • winnie
    #6
    ?? szerintem nem vagy tisztában a dologgal. olyan ez, mintha azt mondanád, hogy hollywoodban minden színész dúsgazdag.

    az írók fele munkanélküli, párnak évente adódik 1-2 tévés melója, de szerződésben, sorozatnál a tízezres tagságnak csak töredéke van. nem arany vécékefe, hanem kenyér a gyereknek.
  • ace05
    #5
    Én csak egyedül a 24 miatt morgolodok mert az nem érdelmelte meg ,hogy elhalaszák az biztos!

    Winnie !Körübelül mennyi egy író fizuja?Mert ha megnéznék mondjuk a Prison Break,Hősök meg egyebek íróinak a vagyonát akkor biztos ígykezdődik :Tengerrenéző malibui villa medencével ,Mercedes,Bmw,Yacht meg persze töbmiliós fizu nem?
  • Loverman
    #4
    kötsög írók... most azért kell sztrájkolni mert a wc kefe még nincs aranyból nekik?
  • Tinman #3
    Lehet, hogy marhaság -én má' lassan a sztorira nem is figyelek-, de ez a Hayden leány... hát komolyan mondom iszonyat jó eset
  • winnie
    #2
    nem lesz vége, csak az évadnak. ha tovább tart a sztrájk, akkor a hősök, a többi sorozattal együtt, csak ősszel folytatódik.
  • ace05
    #1
    Jupijájé végre hamarabb vége lesz ennek a marhaságnak!