43
Dallas Cowboys
-
#43 háde:) -
pipeppers #42 Amit itt meg lehet beszélni, meg lehet az Amerikai foci topikba is, nem? -
#41 hátjah
asztem többen fognak írni -
pipeppers #40 Na, ezért valóban érdemes volt topikot nyitni :) -
#39 miggyá megyek -
#38 msn-en vagy? -
#37 pff
nemtom mi lehet a baj
mindenkinek jó:S -
#36 görgetem én:) de csináltam képet is mondom nem birok semmit se írni -
#35 akkor ezt nem vágom mi van most probálom -
#34 ja lehet hogy az a baj hogy görgetni kéne le:) -
#33 persze
már van vagy 2000hsz. -
#32 Írtál már a topicba ? -
#31 mert még Te se írtál bele:) csak a bannert látom és írni nem birok -
#30 miért?
-
#29 oda nem birok írni:) -
#28 ne ide hanem ide -
#27 na most ide irjuk akkor?:) ja jó a logó:)) -
#26 csináltam 1 logót abból a képből:)
-
#25 aha
[email protected] -
#24 Firerock netten majd nyomunk 1 NFL meccset valamikor?:) -
Komoly:)) -
#22 Á nem az:) -
#21 látom megtaláltad ezt a topicot
elég döglöttopic:S -
#20 Dallas !!!:)) -
#19 neem:P tom:D -
CrazyCharlie #18 Remélem a mai Seattle-SF meccs is jó lesz...bár a Frisco idén sincs formában... -
CrazyCharlie #17 Nem tom, összefutnak-e a Pat-tel, de nagyon szeretném látni az újabb ruházást... -
CrazyCharlie #16 Nem rossz csapat a Dallas, de az én kedvencem a Miami Dolphins!! -
#15 Hi!
Támogatom a topik nyitását, ha van Manchester, Liverpool, Barcelona topik, akkor ilyen is lehet!!
Nekem nincs különösebb kedvencem, csak jó meccs legyen és hála istennek az szokott lenni:) Amikor tudom nézem, éjszakai élő meccseket is szoktam (melóhelyen:) )
Legutóbb egy Boston meccsem xartam majdnem össze magam, 40 másodperccel a vége előtt 10 pontos hátrányt dolgoztak le és végül megnyerték a meccset. Húú apám, ott aztán volt izgalom:)))
Másik legnagyobb élmény a legutóbbi Superbowl. Aki látta tudja miről beszélek, ennél nagyobb kezdést nem nagyon tudok elképzelni:DDD
igaz, hogy a vége nem ilyen lett számukra, de ettől függetlenül minden idők legjobb kezdése nálam:) -
#14 és melyik csapatnak?csak nem a blue hill unwrappers-nek? -
#13 szerintem ennek örömére majd nyitok is egyet:D -
#12 uygan ez volt neke mis az EVERTONOS topicommal és ha engedéylezve van miért ne:D:D -
#11 ehhh -
#10 hát akkor érezd magad jól leszólva :) /szép lokó,jó lokó,ötletes lokó,John 'n' John lokó iz da bezteszt lokó! /
jó kis csapat,az biztos.Romo,TO párost beválogatnám a saját kis álom-csapatomba.persze Romo-t csak cserének,nálam Brady a favorit ;) [fúj mocskos divatdrukker.hát nem :]
most nézem:founded 1960 :O milyen egy zöldfülü csapat ez :P -
#9 pont kérni akartalak benneteket hogy szóljatok le mert meg mertem nyitni 1 topicot:) -
#8 ahh,és mi lesz majd,ha minden nba és minden nhl csapatnak is lesz topikja... -.- sőt,utána még majd jönnek a kézilabda és vízilabda csapatok is :) tök jó lesz,mint topikban kb 10-20 hsz lesz :) -
#7 szerintem joez így
focis topicocban is ígyan -
#6 minden foci csapatnak amcsi focisnak lessz toopicja egybe kellene vonni -
#5 Baltimore Revans ^^
amúgy yo látni h egyre többen néznek NFL-t :) -
#4 Csá. szeretem az amerikai focit.
pártatlan vagyok.
sport tv-n szoktam nézni sport1/sport2, nem is tom melyik