14
-
#14 harmadik közepén én valahogy abbahagytam...rájöttem, hogy túl sok időt cseszek el sorozatokkal :) -
Osikaaa #13 valoban a 4ik evad messze a legjobb az eddigiek kozul:D
nagyon nagyon ott van -
Anyaszomorító #12 A harmadik évad legjobb részei azok voltak amikor House vs. Police a többi átlagos (ami ebben az esetben 7/10-et jelent) :-) Persze ez a különbejáratú véleményem. A 4. évad meg .... nem akarom isteniteni de 11/10 :-) -
Cat #11 harmadik szezon szerintem katasztrofális volt, azt a rendőrt nem kellett volna behozni a képbe. Idegesített nagyon. -
Zedas #10 A 4. évad teljesen más mint az eddigiek, egyrészt egy részen annyit lehet röhögni mint máskor a fél évadon, másrészt nem epizodikus jellegű, totál kapcsolódnak egymáshoz a részek.
Nekem nagyon bejön :) -
#9 én egy hülyegyerek kommentjéből már sajna tudom mi az a meglepetés...:(
egyébként itt egy housos axn oldal -
#8 na ezek már inkább :) -
winnie #7 érdekesnek szerintem is érdekes:)
nyilván több szett promót csinálnak a sorozatokhoz - kellett nekik valami highfashion. biztos rá lehet keresni a neten.
a vikodinos csak sima poszter volt, de az s4 minimum 3 fotószettel rendelkezik. naná, hogy a fentieket nem találom elsőre, de itt a másik kettőből egy-egy, amire a sorozat épül..
http://img219.imageshack.us/img219/2384/season4hq09au8.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/6830/season4hq08mp3.jpg
-
#6 érdekes, mert semmi köze a house-hoz... amit meg láttam 4. évados promót, az olyan volt hogy house fekszik egy kádban tele vicodin-os dobozokkal, és csak az arca látszik ki -
supreme #5 én már a 4x07 -et várom, eddig istenkirály a 4. évad is, 3. telelesz nagy fordulatokkal, nem akarom lelöni a dolgokat azoknak akik nem nézik előre de nem az lesz a legnagyobb fordulat hogy dr házunk golyót kapott :) a 4. évad első része pedig egyszerűen istenkirályjoker :D végigröhögtem az egészet :D -
winnie #4 hehe, a rajongói agy néha kihagy, hogy rémes rímmel feleljek. 5 hónap helyett 2 hónap volt az a szünet. -
chuck #3 A 5 hónapos szünet minket is érintett, az más tészta, hogy nem a sorozat végén, hanem a kellős közepén kpatuk meg, mai járt . -
winnie #2 azok 4. évados promófotónak tűnnek. azok voltak ilyenek, asszem. -
#1 a 2. és 3. kép honnan származik? mert az biztos hogy nem house promofotó...