Google Huszárok

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
Istenért se jut eszembe jó feladvány <#falbav>

púúúúú

n3whous3
"amugy naon jo ötlet szerintem ez a "verseny""

Egy életre beleégetem a sok netböngész fejébe, hogy "google is your friend" 😄DDD

púúúúú

Casillas
csak magyar oldalakon keresve kijön elsõ találatnak hogy ez egy klán neve 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bujcsik555
Sharp Knife's Hall
ezt találja meg valaki ugy hogy pont igy van leirva
amugy naon jo ötlet szerintem ez a "verseny"

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ami igazán nehéz: irj be olyan keresõkifejezést googleba ami csak 1 azaz 1 darab találatot ad ki 😄
na ez a nehéz
valahol volt anno egy odlal ami felsorolt pár ilyet, hát nem votl sok... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kas123
zöldszar live 1.0

n3whous3
Akkor maradjon az eredeti téma... Láttam már sok olyan "versenyt", ahol az volt a téma, hogy ki tud megtalálni vmit a neten, amit elvileg kurvanehéz.

púúúúú

n3whous3
bázz, ez túl könnyû... megtalálsz valahanyadiknak egy jó megoldást és beírod az oldalon levõ szavakból párat...

Nem tudom hogy lehetne nehezíteni ezt akkor :S

púúúúú

n3whous3
nah, keressünk zöldszart googleben, de olyat, ahol csak 1 db zöldszar van a képen. 😊

púúúúú

Vaxi
ne, az alapdolog jó 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
szerintem ez jó ötlet 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

n3whous3
akkor változtatok egy picit a témán:

KÉPKERESÕBEN legyen elsõ találat amit látni akarok
Ez jobban tetszik? 😊

Arra jogosultat pedig kérem, hogy a téma leírásában írja akkor ezt át.

Kezdésnek egy könnyût adok, de csak példa, nagyon LOL

Keressük meg Katát (gy.k. SG Kata 😄) képkeresõben

Megoldás (kulcsszavak) : kata

Komoly, az elsõ kép õ lesz 😄

púúúúú

n3whous3
ugyanmaaaaa, ez is játék lenne, mint az asszociáció és egyéb játékok, mi a baj vele?

púúúúú

Dzsini
nem nehéz, alap keresésre megkeresem, majd egy szó szerinti idézetre kereséssel máris elsõ találat lesz.
(nincsenek kitételek, hogy milyen nyelvû, milyen beállítású keresésrõl van szó, be- vagy kijelentkezve, melyik böngészõbõl, melyik google oldalon...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ProGabe
feladvány:felesleges,idióta topik

megoldás:Google Huszárok 😛PPPPPP

amúgy ha rendesen tudnánk játszani,ez még jó is lehetne...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommyg
delete

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

n3whous3
Most még gondolkodom kicsit egy nehéz feladványon. Addig mondhat más is éntõlem 😊

púúúúú

← ElőzőOldal 5 / 5