30
Turismo Carretera
-
#30 bannernek :D
-
#29 ismeretlen széria számomra, hasonlóképpen volt a V8Supercars az ausztrál sorozat is...úgy ahogy most ez a TC.
sajnos spanyolból nem vagyok menő..így a pontozást sem ismerem annyira...
Alex tudsz e a pont táblázatról valamit?
+fav :) -
#28 höhh...ezt nem is láttam :) -
#27 Nekem nincs, mert eredetiben van meg:)
De volt valaki, akinek meg volt, talan szerveztek is vele valamit. Esetleg rF topic-ban tudnak valamit. -
Szabi1991 #26 nincs vmi gyors linked az RF-es módhoz, esetleg a pályákhoz ? :-)
úgynézki hogy egy kis funt tartanánk vele... aztán kitudja.. talán első magyar bajnokság is lehet belőle.. :D -
#25 Igen, az egyik leglatvanyosabb, legizgalmasabban lebonyolitott sorozat. Mindenhol telthaz, folyamatosan orjongu, eneklo, unneplo tomeg. Persze, mas kultura, mas szokasok, de milyen lenne mar, ha F1-en vagy barmelyik Europai sorozatban ilyen kozonseg-siker, nepunnepely lenne minden verseny?:)))) -
Szabi1991 #24 pedig jó kis autók, jó pályák, csak itt nem ismerik.. :/ -
#23 Ez egy igazan porgos, nepszeru topic:) -
Szabi1991 #22 -
#21 Turismo Carretera Update 2009 2.0 :)
Changelog:
- Better performance online.
- Modifications in rules (rFm) of TC calendar 2009.
- Cars of the Calendar 2009 By Carretera.net Tourism (Thanks TC.NET)
- Cars Historical Season By Carretera.net Tourism (Thanks TC.NET)
- Category Procar 4000, Classes To and B, By Alex Zahen (Alex Thanks)
- New screens of Load By Alex Zahen (Alex Thanks)
- Updates in 9 Of Julio, Balcarce, the Silver, Parana.
- Version of Balcarce without baffle plate.
- Version 2009 of Rafaela.
- Version 2009 of Olavarría.
- Automobile race track of Santiago of the Matting By Pigue3D
http://foros.3dgames.com.ar/foro-oficial-simulador-turismo-carretera.287/545235.temporada-2009-simulador-turismo-carretera.html -
#20 Turismo Carretera Update 2009 :)
Changelog:
- Better performance online.
- Modifications in rules (rFm) of TC calendar 2009.
- Cars of the Calendar 2009 By Carretera.net Tourism (Thanks TC.NET)
- Cars Historical Season By Carretera.net Tourism (Thanks TC.NET)
- Category Procar 4000, Classes To and B, By Alex Zahen (Alex Thanks)
- New screens of Load By Alex Zahen (Alex Thanks)
- Updates in 9 Of Julio, Balcarce, the Silver, Parana.
- Version of Balcarce without baffle plate.
- Version 2009 of Rafaela.
- Version 2009 of Olavarría.
- Automobile race track of Santiago of the Matting By Pigue3D (Jean Thanks Paul and Fermin)
http://www.megaupload.com/?d=7PLUJ8CQ (844 MByte)
-
Szabi1991 #19 -
#18 Valszeg, csak engem erint, de azert beteszem;)
Upgrade 2008 -
Szabi1991 #17 -
#16 Egy kis bemutato filmecske :P
Turismo Carretera - Alexease - AVI - DivX - 36MByte
-
#15 Az igaz, de nem is annyira kozismert, publikus;) -
#14 a Race is :) -
#13 Szerintem csak azert nem loptak szet, mert le vannak vedve a file-ok (GMT, DDS):):D -
#12 azt nem értem, hogy még miért nem lopták szét ezt a játékot, már ehhez is túl érdektelen? :(
szomorú, mert ahogy írtad, meg mástól is hallottam, vannak benne érdekes megoldások -
#11 Mar vannak 2008-as auto alapok is:) Kicsit maszivabbak oldalrol, valszeg nem veletlenul:D
-
#10 Ha van idom, megyek nehany kort;) -
Szabi1991 #9 te játszol vele ? :D -
#8 Valszeg, csak engem erint a dolog, de azert: Turismo Carretera Patch 1.1 -
#7 Weboldalak:
- http://www.2pez.com.ar (Fejlesztok)
- http://www.tc.2pez.com.ar (Turismo Carretera)
- ACTC, Turismo Carretera, Argentin turauto bajnoksag hivatalos oldala (videok, kepek, infok)
- SG.HU rFactor topic (lazan mehet ide is minden:D) -
#6 Hivatalos video: Turismo_Carretera (AVI, 18MByte)
-
#5 Kiegeszites az #1 hozzaszolashoz, talan egyertelmubb lesz, ha valaki nem olvasna, nezelodne, nem ismerne a koritest:)
A jatek az ISI engine-re keszult (gMotor2.0, rFactor 1.150), hasonloan a tobbi MOD-hoz kepest, de ez egy osszefogotabb (a hozzaadott palyaknak, es a uj koritesnek koszonhetoen), es termeszetesen fizetos;)
A 2PEZ, vagyis a keszitok, teljesen "amatorok", pontosabban homework stilusban keszitettek a jatekot, osszesen 6-an:) Igy pl. a palyak grafikai minosege is erosen elmarad a nagy atlagtol (rFactor MOD-ok), de ez teljesen masodlagos;) A palyak szerintem kivaloan versenyezhetok! Vegre valami kulonlegesseg, nem a megszokott GP-style:)
Amugy az NFS rajongok, a hatulrol tologatos versenyzok le se toltsek, nem fog tetszeni nekik:) Valszeg a topic is erdektelensegbe fullad, szerintem Magyarorszagon en vagyok az egyetlen akit erdekel a dolog, es meg is vette a jatekot;DDD -
#4 ha nem linkeled be, fölösleges beírni -
Szabi1991 #3 mintha már lenne topikja :S -
#2 remélem mihamarabb kijön vmi "törés" ami aztán megjavítja az az elcseszett órát :) -
#1 A ProStreet demó árnyékában a netre sompolygott egy másik autós játék, a Turismo Carretera trial verziója is. A széria kevéssé ismert, és őszintén szólva a pixel-verzió sem hallatott eddig túl sokat magáról.
A készítő 2Pez egy komolyabb szimulátoros közösségnek szánja a játékot, szó sincs könnyed száguldásról, itt bizony minden ívet, kormánymozdulatot és pedálnyomogatást alaposan meg kell gondolnunk.
A szériában 12 pályán indulhatunk. A realizmusra semmi panasz nem lehet, mivel a fejlesztés során a TDU-hozhasonló módon GPS-technikával térképezték fel a valódi aszfaltcsíkokat, aztán az utolsó centiméterig hűen lemodellezték ezeket.
A grafika finoman szólva is elmarad a 2007-es élmezőnytől, de a realisztikus(nak mondott) játékélmény talán másodlagossá teheti a drágaság csúfságát.
A trial verzió (mérete 1.1 Gb) a teljes játékot foglalja magában, egyetlen megkötése, hogy fizetés nélkül csupán egy órán keresztül játszhatunk vele. Ezt követően aktiválni kell a terméket.
Demo:
http://www.timmcarthur.net/actc/ACTCSetup.rar