Támadnak a kockák!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként reaper sokban hasonlít a chuck-ra, de ha jobban belegondolok semmi geek, vagy nerd nincsaz elõbbiben, leszámítva azt a részenkénti 60 mp-es goggle keresést, ami sztem majdnem minden (18-49 éves amerikai) ember mindennapjainak része
sõt a szereplõk kifejezetten buta, raktári munkások/arufeltöltõk
sõt a szereplõk kifejezetten buta, raktári munkások/arufeltöltõk
a képválasztáshoz gartulálnék -nem is értem winnie miért nem mondta lejjebb-
a felsõ és az alsó képen lévõ stáblista is a pilot alapján készült
azóta egy-egy nõi karaktert játszó színészt lecseréltek (mindkét képen a balról elsõ leányzó NEM szerepel a sorozatban)
a felsõ és az alsó képen lévõ stáblista is a pilot alapján készült
azóta egy-egy nõi karaktert játszó színészt lecseréltek (mindkét képen a balról elsõ leányzó NEM szerepel a sorozatban)
De nem csak ez a szemlélet van, hogy aki pc-t használ kocka. Aki meghallgat egy rock zenét tegyük fel Blink 182, az már emos:S
Reaper-t javaslom mindenkinek, nagyon jó sorozat, szórakoztató!
The IT Crowd tényleg király, de magyarul nagyon elcs*szték... Angolul felirattal/anélkül iszonyat halálos. Bár a második sorozat már nem annyira kocka, de azért az is eszméletlen.
Az amerikai változatban nem hiszek. Ha az IT Crowd-ot egy egyszerû amerikai - informatikus - nem érti meg... akkor a sorozat nem fog másból sem állni, mint amolyan szánalmas "amerikai stílusú" - vércikis jeleneteket felölelõ - helyzetkomikum halmazból.
Az amerikai változatban nem hiszek. Ha az IT Crowd-ot egy egyszerû amerikai - informatikus - nem érti meg... akkor a sorozat nem fog másból sem állni, mint amolyan szánalmas "amerikai stílusú" - vércikis jeleneteket felölelõ - helyzetkomikum halmazból.
Cikkírónak üzenem, hogy nem nagyobb kockák mint te 😉
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ezekben a sorozatokban nem egyszerû számítógéphasználók vannak.
Igen, a beszûkült korlátlan idióták, azt hiszik, hogy aki pc-t használ az már csak kocka lehet...Csak velük ellentétben, normális emberek sokkal többet tudnak a világról, és sokkal több emberkével vannak kapcsolatba naponta, mint ezek akik "fikázzák".Kissé szüklátókörûek....Bár tényleg vannak durva kockák...dehát istenem, ilyen az emberiség 😊 Ahogy vannak alkoholisták,drogosok,és ilyen buta emberkék 😊
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Igen ez a szemlélet van manapság 😞
Undorító sztereotípia <#boxer>#boxer>
Undorító sztereotípia <#boxer>#boxer>
Most aki számítógépet használ, az már kocka?<#levele>#levele>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Az It Crowd nagyon nagy!!! De valamiért az amerikai verzióban nem hiszek.
Szánalmas. 😊
sztem beválik, engem máris megfogott ez a The Big Bang Theory 😄
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
wolowitz a legjobb, mese nincs. a kanapén a baloldali.
van olyan jó mint az IT Crowd?
Hmmmm ... végül is mi a lényeg ? 😄