17
-
#17 egyébként reaper sokban hasonlít a chuck-ra, de ha jobban belegondolok semmi geek, vagy nerd nincsaz előbbiben, leszámítva azt a részenkénti 60 mp-es goggle keresést, ami sztem majdnem minden (18-49 éves amerikai) ember mindennapjainak része
sőt a szereplők kifejezetten buta, raktári munkások/arufeltöltők -
#16 a képválasztáshoz gartulálnék -nem is értem winnie miért nem mondta lejjebb-
a felső és az alsó képen lévő stáblista is a pilot alapján készült
azóta egy-egy női karaktert játszó színészt lecseréltek (mindkét képen a balról első leányzó NEM szerepel a sorozatban) -
Csurika #15 De nem csak ez a szemlélet van, hogy aki pc-t használ kocka. Aki meghallgat egy rock zenét tegyük fel Blink 182, az már emos:S -
HJPOWER #14 Reaper-t javaslom mindenkinek, nagyon jó sorozat, szórakoztató! -
archelf #13 The IT Crowd tényleg király, de magyarul nagyon elcs*szték... Angolul felirattal/anélkül iszonyat halálos. Bár a második sorozat már nem annyira kocka, de azért az is eszméletlen.
Az amerikai változatban nem hiszek. Ha az IT Crowd-ot egy egyszerű amerikai - informatikus - nem érti meg... akkor a sorozat nem fog másból sem állni, mint amolyan szánalmas "amerikai stílusú" - vércikis jeleneteket felölelő - helyzetkomikum halmazból. -
#12 Cikkírónak üzenem, hogy nem nagyobb kockák mint te ;) -
Cat #11 Ezekben a sorozatokban nem egyszerű számítógéphasználók vannak. -
who am I 7 #10 Igen, a beszűkült korlátlan idióták, azt hiszik, hogy aki pc-t használ az már csak kocka lehet...Csak velük ellentétben, normális emberek sokkal többet tudnak a világról, és sokkal több emberkével vannak kapcsolatba naponta, mint ezek akik "fikázzák".Kissé szüklátókörűek....Bár tényleg vannak durva kockák...dehát istenem, ilyen az emberiség :) Ahogy vannak alkoholisták,drogosok,és ilyen buta emberkék :) -
pepe003 #9 Igen ez a szemlélet van manapság :(
Undorító sztereotípia -
Csaba42 #8 Most aki számítógépet használ, az már kocka? -
marcee #7 Az It Crowd nagyon nagy!!! De valamiért az amerikai verzióban nem hiszek. -
jtrencsenyi #6 Szánalmas. :) -
daneelolivaw #5 sztem beválik, engem máris megfogott ez a The Big Bang Theory :D -
winnie #4 wolowitz a legjobb, mese nincs. a kanapén a baloldali. -
Flashy #3 van olyan jó mint az IT Crowd? -
#2 Az, hogy az sg.hu olvasói mind kockák, és ez most neki jó hír. -
greg971 #1 Hmmmm ... végül is mi a lényeg ? :D