Ikonműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék kérni egy McLarenes ikon képet. Fórumon képként szeretném használni. Forrás képnek a McLaren F1, F1 LM, F1 GTR szuperautókra (esetleg McLaren logóra) gondoltam. Képet nem linkeltem, mert a készítõre és fantáziájára bízom a neten található képekbõl mit tud kihozni. A kép mérete 120x120 vagy 120x150 legyen (esetleg 120x160).
Elõre is köszi és várom a képet.
olvasgasd el a banner alját😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
Tisztelt Editorok!
Ebbõl kellene nekem egy ".ico" kiterjesztésû ikonfájl, mely tartalmazza 16x16-tól 256x256-ig az összes szabványos képméretet!
Továbbá a fehér hátteret simítottan transzparensre kellene vágni, de úgy, hogy a gép szélein ne lehessen levenni, hogy valamikor ott egy fehér háttér volt!
Elõre is Thanks!
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ha lehet mozgo kép legyen!
VolksWagen-es legyen (gondolom tudjátok hogy milyen a logojuk/ feliratuk ezért nem linkelek ! )
És a nevem(Krapo) valahogy valahol mellette felette alatta (rátok bízom )
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
miért itt sirsz? jó hogy nem a játszunk mi is szóláncot topikba irod...
menny a bannertopikba és sirj ott...
Vége!<#mf1>#mf1>
<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#wow1>#wow1><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#sir>#sir><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ebböl ikont please 😄
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Akkor sztem nyissunk már saját bannermühely, saját ikonmühely saját logómûhely, saját msnkép mühely topikot is.
Szvsz hülyeség amit mondsz
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Én csak a dolog logikáját nem értem...
Üdvözlettel: bbMaister
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Nekem 2 logó kellene, az elsõn egy vörös 1-es, a másikon pedig egy kék 2-es legyen, de lehõleg jól nézen ki 😊 thx
+fav