92
-
ba32107 #92 Sziasztok, él még a topik? Szükségem lenne egy ikonra, nagyon alap, egyszerű, csak az én rajzképességeim a nullával egyenlőek. Ha van valaki aki segítene, akkor írom a részleteket. -
ATi0021 #91 Helló!
Szeretnék kérni egy McLarenes ikon képet. Fórumon képként szeretném használni. Forrás képnek a McLaren F1, F1 LM, F1 GTR szuperautókra (esetleg McLaren logóra) gondoltam. Képet nem linkeltem, mert a készítőre és fantáziájára bízom a neten található képekből mit tud kihozni. A kép mérete 120x120 vagy 120x150 legyen (esetleg 120x160).
Előre is köszi és várom a képet. -
#90 asszem bizony rossz helye jársz.
olvasgasd el a banner alját:D -
#89 Sziasztok egy ien logo kellene nekem is! Csak Iceman-felirattal!
-
#88 nm:D
[nátud németül] -
#87 Bitedanke :D -
tessék...
itt átkonvertálhatod.. -
#85 ... persze ha még egyáltalán él ez a topic... -
#84 *************************************************************************
Tisztelt Editorok!
Ebből kellene nekem egy ".ico" kiterjesztésű ikonfájl, mely tartalmazza 16x16-tól 256x256-ig az összes szabványos képméretet!
Továbbá a fehér hátteret simítottan transzparensre kellene vágni, de úgy, hogy a gép szélein ne lehessen levenni, hogy valamikor ott egy fehér háttér volt!
Előre is Thanks!
************************************************************************* -
#83 eriggyé a logóműhelybe ott megcsinálják neked :) -
#82 faszfejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj -.- -
#81 nemá
ez nekem sok -
#80 Hali! én egy 120x20-as képet szertnék (nick helyett)
ha lehet mozgo kép legyen!
VolksWagen-es legyen (gondolom tudjátok hogy milyen a logojuk/ feliratuk ezért nem linkelek ! )
És a nevem(Krapo) valahogy valahol mellette felette alatta (rátok bízom ) -
#79 -.-' -
#78 :D Mert milesz ha nem? :DDDD Kapok még 2 elakadás jelzőt és 1 hétre kileszek tíltva? Amugy sorry, azért amit itt csaptam, de azt hittem hogy már nincs bannerműhely, és ez lett a helyébe, mert ez korábban nem láttam még...szval ténleg sry -
#77 Tűnj innen. -
#76 -
-
#74 ember te jólvagy?
miért itt sirsz? jó hogy nem a játszunk mi is szóláncot topikba irod...
menny a bannertopikba és sirj ott...
Vége! -
#73 MI LETT A BANNERMŰHELLYEL!!!???
-
#72 Ha logót szeretnél, kérd a Logóműhelyben! -
#71 lol -
#70 OMG -
#69 Sziasztok, az lenne a kérdésem/kérésem, hogy tudna valaki csinálni nekem sg-re egy logót?? Ha nem egy megeröltető feladat..! Előre is köszi.!! -
#68 ........ -
#67 Jó de hát azért már szóval na légyszives:D -
#66 kösznöm tisztelt közönség.Nem lehet mindenki olyan okos mint ti.Ha ennyi okos emberke lenne mint az sg-n akkor talán az országunk nem lenne ijen szarba:) -
#65 Figyelj, legalább írt valaki:D -
#64 -
#63 LoooOóóóoOoóÓol
Imádom a bannereket xDD
na meg az alcímeket is -
#62 Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá! -
#61 Hali szeretnék kérni egy gif logot, de nem tom kinek kell küldeni a képeket:)előre is köszi -
#60 Mindenki megvan elégedve az ikonnyaival.
Ez van. -
#59 lol?:o -
#58 -
#57 BUÉK:DDDDdd kicsit kihalt a topik:D -
#56 extra.hu ? -
#55 -
#54 Átkonvertáltam átlátszó háttérre, csak le kell mentened, átírni .png-re, és a lent említett netes programmal seperc alatt ikon-fájlá voltoztatni. Egynelőre csak így lehet, olyan site kéne ahova fel lehet tenni ikonfájlokat is...
-
ebböl ikont please :D