7
  • Su0my
    #7
    igenis számít a felhasználói élmény. nekem igen. ledivatbuzizhattok, de akkor ti meg büdös igénytelen kockák vagytok. erről ennyit. (egyik sem igaz, de minek ilyenekkel dobálózni, minek ilyen felesleges vitákba belemenni?)

    amúgy első napon 10000 eladott készülék annyira nem rossz... nemtom mi ez a cím?
  • spydee
    #6
    mindenki elfelejti megemlíteni azt az itsi-pitsi apróságot, hogy multitouch kijelzője van..az azért tisztább, szárazabb érzés! tehát kúúl!;)
  • ThomasTheKoRner
    #5
    Nem mintha védeni akarnám az Ájfont,DE azért ennyire ne degradáljuk már le.
    Egyvalamiben agyonveri az összes létező PDA-t,árkategóriától függetlenül..Ez pedig az internetes böngészés.Kibaszott jól megoldották.Egyszerűen nincs benne hiba.Ehhez képest most felrakok egy Operát vagy Netfrontot(A pocketIE-t inkább meg sem említem..)a PDA-mra,és baromira nem ugyanaz az élmény.Már eleve a felbontás sokkal kisebb,de maguk a böngészők is szarok az Ájfonhoz képest.Ez van...
  • who am I 7
    #4
    Na nemazért nem fog menni itt magyarhonban, mert minden bokorból előugrott kis cserkélsz, vagy vidéki tudni fogja, hogy már pedig ez csak egy dizájnra épített újabb kaki......Hanem ezek az emberek egyszerűen nem tudják megvenni (ha megtudnák akkor nem tom mi lenne).Viszont talán, aki megtudná venni, az kicsit többet tájékozódik a dologról, kivéve ha divatbuzi.
  • KarmaXXL
    #3
    Természetesen nincs benne
  • Gerygrey
    #2
    Egyébként most akkor van az eu verzióban 3G, vagy nincs?

    Az eu vásárlók valamivel tudatosabbak, errefelé nem annyira megy a "jultimét divájsz" stílusú kampány, mint Amcsiban. Magyarországon még ennyire sem fog menni.
  • KarmaXXL
    #1
    Mintha azt olvastam volna, hogy az európai iPhone-okat új firmware-rel hozzák forgalomba, amit perpillanat nem lehet jailbreakelni...

    Nem lep meg annyira, hogy a németek nem annyira birkák, mint az amerikaiak :)